*הצעה*-שינוי שמו של הפורום.

NaZaReTh ViRuS

New member
*הצעה*-שינוי שמו של הפורום.

לאחר שכולנו רואים פה שהפורום הוא לא באמת שייך לגוף "נוער הליכוד",ושחבריו הכותבים פה הם מעטים,אני מציע לשנות את שם הפורום ל "פוליטיקה לנוער",או כל הצעה אחרת שתעלה פה בפורום. אני מקווה שאני יקבל תמיכה. עד אז,ערב טוב שיהיה לכם.

ממש אין צורך...

בכוונה נכנסים לכאן שמאלנים כדי לדבר עם אנשים מהליכוד באופן ספציפי. אני בנוער העובד, וזה כמו שנשנה את הפורום של הנוע"ל לפורום תנועות נוער בגלל שנכנסים צופים להגיב... אם זה יהיה פורום פוליטיקה זה לא באמת יעניין אף אחד, מה גם שהפורום נועד במיוחד לחברי הליכוד.

פריפטס

New member
לא מדוייק

כנסי לפורום של נוער מרצ למשל. יש בו גם דיונים בין שמאלנים מנוער מרצ לבין ימנים שנכנסים לפורום, כדי שיהיה מעניין, אך גם הודעות שקשורות לנוער מרצ, ארגון פעילויות, דיונים בנושאי פוליטיקה פנימית ודיונים ערכיים על נוער מרצ עצמו ודברים פנימיים שלא קשורים בפוליטיקה חיצונית. הסיבה היא כמובן שנוער מרצ הוא פעיל ויש לו על מה לדבר, בניגוד לנוער ליכוד. לכן פורום נוער מרצ נראה כפי שהוא נראה ופורום נוער ליכוד נראה כפי שהוא נראה.

Zack DA

New member
תראה

מר"צ היא מפלגה של 4 פעילים, ולכן באמת האווירה שם אישית יותר.

פריפטס

New member
לענות עניינית לא ענית

לא שאני מצפה ממך לענות עניינית. אתה ליכודניק, אין סיבה שתהיה לך תשובה טובה.

Zack DA

New member
זה כבר ניסיון עלוב "להחזיר"

כי רבין עשה כל כך הרבה טעויות ודבר כל כך הרבה שטויות, שקשה לספור אותן על עשר ידיים....

Zack DA

New member
שינוי שמו של הפורום.

ואין לזה קשר להערה שלך שבאה אח"כ.

פריפטס

New member
חבל שאתה לא מבין את הקשר

אושרה ציינה שהדבר כך בכל הפורומים הפוליטיים ואני הוכחתי למה זה לא נכון. אתה לא הבנת את הקשר- זה לא אומר שבאמת אין קשר.

פריפטס

New member
זה לא משנה אם הוא היה מתלהם

לא בעקיפין ולא ישירות- השאלה היא אם הוא היה נכון.

למעלה