הצעה שקשה לסרב לה...

Ms girl

New member
הצעה שקשה לסרב לה... ../images/Emo77.gif

יש לי ידיד ותיק המבוגר ממני בערך ב- 10 שנים. כרגע הקשר בינינו אפלטוני, מהסיבה שהוא נשוי ונוסף לזה, אני לא כל-כך נמשכת אליו, למרות שהוא נחמד ואסתטי. הוא מעוניין להדק את הקשר ולהפוך אותו לאינטימי ולאחרונה הוא הציע לי גם עזרה כלכלית כחלק מהעניין. אני סטודנטית, לכן ההצעה מאוד מפתה... מצד שני, לא ממש בא לי להיכנס איתו למיטה, ומצד שלישי, הוא לא דוחה אותי ונראה לי שלא יהיה כל-כך נורא לשכב איתו. מה דעתכם? האם להדק את הקשר ולהבטיח לעצמי שקט כלכלי לתקופה מסויימת, או להגיד "לא, תודה" ולהישאר ידידים?

greening

New member
מה המחיר...

זה לא נראה כמו משהו שמתאים לפורום "עבודה מהבית", אבל אני מניחה שיש נשים שנתקלות בהצעות מהסוג הזה לא פעם. הייתי אומרת לך להגיד "לא" חד משמעית, אבל כדאי אולי שתחשבי בעצמך מה המחיר שהתקשרות מהסוג הזה תגבה ממך. כמו למשל: איך תרגישי לגבי עצמך (רמז: התגובה הקודמת לשלי...) איך תוכלי לפתח לעצמך קשר אמיתי (שמגיע לך!) כשאת בתוך מערכת יחסים כזאת כמה, איך ולמי תצטרכי לשקר, היום ובעתיד בהצלחה בקבלת ההחלטה...

ויקי38

New member
ms

כמו הכותרת שלך הצעה מפתה מאד. ואני יודה שעמדתי בשאלה דומה גם בזמן שמצבי הכלכלי היה באחד מהמורדות שלו. וכן לא אכחיש הרהרתי בזה בערך יום אחד עם עצמי.ההצעה הגיע מבן זוג לשעבר שהתחתן וחיי הנישואין שלו היו על הפנים. אבל לא רצה להתגרש כי היה מעורב פה המון כסף וילדים. והוצע לי שכר לא מבוטל של 10.000 שח' שמהם הוא ישכיר לי דירה טובה, וישלם את החשבונות, ויתן לי מחיה של 5000 שח' + רכב +כל מיני מתנות. יענו זונת צמרת. אני אתן לך את הפתרון שאני מצאתי לנכון, ואת תעשי מה שאת חושבת, לכאן ולכאן אלו החיים שלך. לקחתי דף וצירתי מילולית את ההשלכות של המעשה: אני יכולה לחיות חיים בסדנדרט גבוה. ואחר כך? כשלא יהיה בידי מה אני יעשה? אחפש לי זיין צמרת חדש? דבר שני אם אכיר בחור טוב ורציני, משהוא שיכול לקחת את החיים שלי למקום של אושר, אז מה עושים? אומרים רגע, אני עכשיו עובדת כזונת צמרת, ואין לי יכולת לנהל קשר נורמלי? ההרגל שמצטבר עם הזמן להרויח כסף בקלות הינו הרגל מגונה שקשה להתפטר ממנו. וזו יכולה להיות התחלה של הדרדרות לתחום העיסוק בזנות. האם ככה את רוצה ללראות את עצמך? אם כך למה את לומדת באונ'? אלו הן שלוש דוגמאות מכאן תמשיכי בעצמך. אגב עם כל הסימפטיה שהיתה לי אליו העדפתי לסרב לו והסברתי שאני לא מתאימה אישיותית לדבר כזה. את יודעת מה הוא ענה לי? שהוא ידע שזו תהיה תשובתי וטוב שכך כי הוא מאוהב בי מאז שהיינו ביחד. אני עזבתי אותי כי הוא היה דתי מידי בשבילי. בהצלחה.

היי ויקי ../images/Emo39.gif

דברים כדורבנות... רק אתן גם את הפן השני... יש נשים שיכולות לעשות את ההפרדה לתקופה מסוימת, להנות ממנה מתוך ידיעה ברורה שהן זונות צמרת לזמן מסוים, ואח"כ זה יעבור... כמו כל דבר שאנחנו עושים, יש סיכון בכל דבר, לכאן או לכאן... כשקראתי את מה שכתבה ms נזכרתי בסיפור כזה שהכרתי לפני שנים רבות על בחורה שעשתה את זה: פעם שבוע עם אדם בן 60 שמימן את לימודיה ודירתה היא סיפרה לי שהיא מקיאה אח"כ אבל...זה שווה! שווה את הנוחיות, את השקט לזמן הזה! אח"כ סיימה את לימודיה, אמרה לו שלום והמשיכה בחייה ... עוד תקופה שהיתה ונגמרה... אינני מביעה דיעה לכאן או לכאן, רק אומרת, שזה משהו מאוד אישי, וכשמעורב בזה סקס, זה כבר מקבל פן ריגשי עמוק, שעלולות להיות לו השלכות לכל מיני כיוונים. וכמובן הקונוטציה של זונה, והסטיגמה... בכל אופן, הקונוטציה של "עבודה מהבית" עם הסיפור הזה שיעשע אותי... ms, האם החלטת? את עדיין חושבת?

Ms girl

New member
סיכום ביניים

זו בדיוק ה"בעיה" שלי, שאני ממש לא מתאימה אישיותית לאורח חיים שכזה -- זו הסיבה שעדיין לא קיבלתי את ההצעה. אגב ההצעה הזו הועלתה על ידו כבר לפני מספר חודשים ואז דחיתי אותה, אך הוא הציע שוב. על נושא התשלום לא דיברנו, הוא הציע עזרה כלכלית באופן כללי, אבל לא ננקבו סכומים. גם לא ניסיתי לברר, כיוון שעדיין לא הסכמתי עקרונית. בכל מקרה, לא נראה לי שהוא התכוון לממן את כל הוצאותי + תשלום נוסף... מבין השורות נשמע כאילו מדובר במשהו יותר צנוע, דבר שהופך את ההצעה לפחות אטרקטיבית. אני נוטה לא להענות להצעה, בעיקר בגלל ההרגשה המלוכלכת שזה עלול להותיר, ומטבעי אני נוטה "לבעוט" כשמישהו גורם לי אי נוחות קיצונית. אמנם, כפי שציינתי, הוא לא דוחה ואפילו מאוד נחמד, אבל אני לא ממש נמשכת אליו וודאי שאין לי רגשות כלפיו מעבר לסימפטיה. ... ובאשר לבחירת הפורום הזה -- אני מתנצלת אם הדבר קומם כמה אנשים -- אבל מאחר שלא מדובר באיזשהו קשר רגשי, אני מתייחסת לזה כאל הצעת עבודה לכל דבר (גם אם מדובר בעבודה מגעילה). שאלתי הועלתה גם בפורום שונה לגמרי מזה, פורום סטוצים ומפגשים אחרים, וגם שם קיבלתי תגובות מאוד ענייניות. פשוט רציתי תגובות של אנשים בעלי גישות שונות ומגוונות, ואכן מצאתי את מבוקשי. ושוב, תודה לכולכם על ההתייחסות העניינית ועל העיצות. שנה טובה

buzy2

New member
וזו עבודה מהבית? או ש... ../images/Emo82.gif

בבית של מי? תחשבי על כביסת הסדינים והכיבוד שתצטרכי להשקיע. תלוי מה גובה התמיכה שהוא יתן לך. אם זה דיסקרטי ולא מפריע לאחרים למה לא?

למעלה