הצעה תמימה ביותר

הצעה תמימה ביותר

ברכות ואיחולים וכן הלאה... הרשו לי להציע לכם שיתוף פעולה ביצירת פרויקט תלת-מימד בקנה מידה נרחב. טבעו של הפרויקט עודו מעורפל והמוזה שלי רק מרחפת מאחור עם חיוך על השפתיים, אבל זו יכולה להיות חוויה די מעניינת בהתחשב בדלות, עד כמה שהיא ידועה לי, של שבט חובבי התלת-מימד הישראליים. אה, הרי רעיון להתחלה: אולי חסידה, עוטה משקפי-עבודה מטונפות, רכונה מעל שולחן עמוס שרטוטים שעליו חלקי הגוף של תינוק... נוכל לשלב גם את עניין ההנדסה הגנטית ברקע ולהוסיף מאחור פוסטרים רשמיים של המשרד שלהם, "בגללנו תינוקות לא נופלים מהשמיים" או משהו מעין זה. בכל מקרה, אם ההצעה לפרויקט, בהכרח לא עניין החסידה, מוצאת חן בעיני האדונים והגברות, צרו קשר... מקווה שיש לכם נסיון בעבודה מדוייקת עם patches או nurbs. שלכם, הפינגווין.

eldarinn

New member
הצעתך התמימה יכולה להיות מעניינת

ובהחלט יכול להיות שיהיו פה אנשים שזה ימשוך אותם. עם זאת כפי שאמרת בעצמך היא עדיין מעורפלת והיינו רוצים לשמוע עוד פרטים, למשל - למה צריך את זה (כלומר האם זה סתם להשתתפות או למטרה מסוימת).

ההצעה התמימה מסתעפת

אני מניח שאלה כל הפרטים שאני יכול לספק ברגעים אלה, מפני שאני לא רואה את זה כ"ההצעה שלי" אלא כמשהו שכבר משותף לכל מי שחפצה נפשו להשתתף בפרוייקט. סביר להניח שהפרוייקט לא יהיה למטרות ספציפיות, אלא רק לשם נסיון בעבודה משותפת וכמובן הפקת תועלת מהיכולות הסימביוטיות, מה שלצערנו יוביל למשהו דמוי עבודת נמלים, אך עדיין מהנה. אגב, לדוגמה, כבר היום קיבלתי אי-מייל ובו הצעה של בחור, מנוסה בתחום, הקשורה בסרט אנימציה שהוא מנסה להפיק לשם פרסום עצמי. לפי דעתי היה יכול להיות נחמד אם היינו יכולים לעבוד על זה יחד כקבוצה. ייתכן שזה נשמע כמו פטפוטיה האופוריים של נזירה חסודה, אבל לפי דעתי זה בהחלט בר-ביצוע. אפשרות נוספת שחשבתי עליה ניחנה בלא פחות אוטופיות מבחינת ביצוע ורעיון. זאב וכבש יושבים בכורסאותיהם מול האש החמה, אי שם לאחר אחרית הימים. נוכל להוסיף המון פריטים קטנים וחמודים ברקע, אולי כבשים וזאבים פעוטים משחקים בתמימות על השטיח, תמונות של הזוג כשהם עוד היו צעירים ופרועים (תמונה של הכבש מכניסה את הראש לבין לסתותיו של הזאב), מובן שנהיה חייבים להוסיף כמה הקשרים והרמזים תנכ"יים, אבל סך הכל זה יכול להיות נחמד. אשמח אם תיענו להצעה. נ.ב אל תבטחו במקררים. שלכם, הפינגווין.

למעלה