הצעה

מצב
הנושא נעול.
הצעה

הצעה אני מציע לכולכם לקרוא את מה שכתבתם פה,בדפים קודמים.חוץ מאחד או שניים, כולכם לא שמרתם על עקביות!!!ונעתם עם השוק,רק שהתשנועה הייתה בעקבות השוק ולא לפניו, ולכן אני מניח שהפסדתם כסף.מאחל לכם יתר הצלחה בפעמים הבאות

prtz

New member
פרש בודד תצטרף לחבורה

הצעה אני מציע לכולכם לקרוא את מה שכתבתם פה,בדפים קודמים.חוץ מאחד או שניים, כולכם לא שמרתם על עקביות!!!ונעתם עם השוק,רק שהתשנועה הייתה בעקבות השוק ולא לפניו, ולכן אני מניח שהפסדתם כסף.מאחל לכם יתר הצלחה בפעמים הבאות
פרש בודד תצטרף לחבורה מכיון שאנו עוסקים בניתוח טכני המסקנות שהסקת בלתי נכונות. אני בטוח שרוב המשתתפים בפורום שעובדים נכון לפי השיטה לא הפסידו ואפילו אם קראו את השוק לא נכון ידעו לצאת מהר ולהחליף כיוון. ההזדמנות שנקרת לנו החודש היא נדירה וזה כמעט כמו להתכופף ולקחת כסף מהרצפה. הבעיה בעבודה בניתוח טכני בארץ היא חוסר השכלול של השוק ולכן תנועות המיקרו כמעט בלתי ניתנות לזיהוי לעומת תנועות המארו אותם מצליחים המנתחים הרציניים שלנו לזהות בקלות. מי שעובד עם אופציות מעוף זקוק לצורך החלטותיו היום יומיות לזהות את תנועות המיקרו השבוע זה פשוט היה קלי קלות

הכריש

New member
פרש אני מקווה שאתה ראית בי כעקבי

פרש אני מקווה שאתה ראית בי כעקבי

מצב
הנושא נעול.
למעלה