הצעה

Yaronimus

New member
הצעה

באמת צריך להעלות נק"פ ל15 כי זה יותר נחמד. אני מציע שבמקרה של מוות, הנפטרים ישילו את שריונם ויצטרפו לחילות גובלינים שיציקו לצבאות השונים. ככה אפשר לעשות את המשחק הגיוני ועדיין לעשות כיף אחרי המוות. הנפטרים עליהם השלום יוכלו להיות גם טרולים. אבל כל זה מחייב סימן היכר. זאת אומרת כל חיל של גובלינים יצטרך סימן מזהה. שיהיה לך ככה בתיק במקרה שהתפגרת. (כמו מדי מילואים). משהו שקל להכין ואם זאת בולט בשטח כדי שאני אדע - אתה גובלין. (אפשר גם תמורת סכום סמלי לקנות מהמארגנים) עכשיו - הגובלינים יוצאים בקבוצות של 5 ומעלה אנשים. - ז"א קצת יהיה פאדיחה שגובלין אחד יצטרך להלחם בכל הצבא. בעצם יכולים להיות גוב´ קשתים ולוחמים וברסרקים (הכל תלוי בנשק שהבאת למשחק - אין צורך להביא עוד נשקים) והם יכולים להסתובב במקום, ולהתחבר לעוד גובלינים!!! ככה הצבא של אמור נגיד יהיה דרוך ומוכן מפני איזו התקפת גוב´ פתאומית! לא גדול???? :) ----- מתי הכנס או הלארפ הבא? מה צריך להביא? כמה כסף? איפה? כמה זמן? מה הלו"ז? -- נדב אני צריך מידע דחוף בבקשה בבקשה הלפ מי... ;)
 
יותר מדי

לדעתי 15 נק"פ זה יותר מדי מכיוון שאין איך לסמל נקודות נזק ולכן אנשים ישכחו כמה נק"פ היה להם ויספרו מאיפה שנוח להם. לדעתי המקסימום לתת הוא 5 בלי שריון (למרות שאישית נראה לי ש-3 הנוסטלגי הוא המתאים ביותר). זאת דעתי בלבד, בכל מקרה. מה אתם אומרים?
 
המהפכנות ב´הדבר-הבא´

חלק מהמהפכנות ב´הדבר-הבא´ הוא שהכללים נקבעים על ידי השחקנים. הנסיון קובע שהגבול הריאלי לזכרון הממוצע של השחקן הממוצע הוא 5 נק"פ, וגם אחרי 5 נק"פ קשה לעקוב בלהט קרב. אולם, זה נסיון של מארגנים, שמנסים לאכוף כללים שלראות עיניהם יעבירו את המשחק טוב. אם השחקנים לוקחים על עצמם מערכת כללים, ומתכוונים לעמוד בה - אין שומסיבה שהיא לא תעבוד. ולכן, אם יהיה מקובל על כולם, ידוע וברור שיש כמות נק"פ אחרת, או מערכת אחרת לביטוי חיים ומוות - זה יכול להיות. כמובן, שעל מנת שכולם יסכימו על מערכת כזו, היא צריכה להיות מתוקשרת היטב, ויש לעבוד עליה ביחד - הקפטנים ביחד עם הקפטנים, הקפטנים ביחד עם שחקני קבוצתם, וכן הלאה.
 
15 באמת יותר מדי אבל...../images/Emo88.gif|גולגו

15 נקודות הם באמת יותר מדי! המון! אבל מה דעתכם על הרעיון הבא? 5 נק´ ללוחם (שרוב מה שהוא חושב עליו בקרב זה נק"פ) 3 נק´ לקוסמים (וכך הלאה...קוסמים לא מתאמנים על כושר גופני ומן הסתם צריך להיות להם פחות נק"פ) כך צריך לקבוע נק"פים גם למקצועות אחרים... כל זה עוד בלי שיריון... מה אתם אומרים
 
כרגע, יש החלטה נא לכבד אותה.

כרגע, הוחלט שלדמות הממוצעת (לצורך הדוגמא, אדם ואלף ממוצע) יש 2 נקודות פגיעה, ואין הבדל בין גברים, נשים, ילדים וזקנים. בישיבה האחרונה עלתה הצעה להעלות את הסך ל-3, על מנת לאפשר לנשקים שונים לגרום נזק שונה, אך לא התקבלה החלטה בעניין. על מנת לשנות החלטה שהתקבלה, יש צורך ברוב מכריע של הדמויות המאושרות (66% מהדמויות המאושרות, המיוצגות ע"י מנהיגים).
 
למעלה