הצעה

פנרה

New member
הצעה

בזמנו היו שרשורים בפורום טיפוח על שגרת הציפורניים שכללו תמונות של אוסף הלקים של הבנות. חשבתי שאולי נוכל לעשות זאת גם כאן. למרות שאנחנו עושות שרשורי התחדשויות, יש עוד המון לקים שהיו לנו לפני, ויכול להיות שאנחנו מפספסות כל מיני דברים מעניינים! מה דעתכן? האם יש לכן סבלנות לשבת לצלם את האוסף שלכן?

mgirl

New member
../images/Emo45.gif אני בעד!

מוכנה להתחיל אם אתן רוצות

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo45.gif!

צריך לקבוע אחראית לפינה שכל שבוע 'תמנה' מישהי לתפקיד
.

צונית

New member
בהחלט רעיון טוב! ../images/Emo13.gif

יאללה, זה אחלה רעיון ויש היענות. אני אשמח לקחת על עצמי את הפינה, תתחילו לשלוח לי מסרים ונארגן רשימה
איזה יום נראה לכן מתאים?

Marble Arch

New member
אני מתה על הרוח ההתנדבותית הזאת!!!

אני בעד יום שני... ניראה לי אחלה יום וזה גם מחר

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo45.gifלגמרי ../images/Emo13.gif! ובקשר ליום-

לא נראה לי הגיוני להתחיל ממחר
לוקח זמן לצלם, להקטין, לכתוב שמות\מספרים...אני מציעה להתחיל משבוע הבא

פנרה

New member
מממממ!

הייתי שמחה להיות, וזהו הייתה כוונתי כאשר הצעתי אבל מכיוון שגברת צונית כבר התנדבה בזמן שישנתי נשאיר את זה אצלה. אם יימאס לה אשמח להתחלף. אני ממש שמחה שיש היענות

Harlot

New member
אני חושבת שהרעיון של פנרה מצוין

ושזה יהיה ממש נחמד אם בנות יתחילו להעלות תמונות של האוספים שלהם. אני רק לא מבינה למה צריך בשביל זה פינה עם יום מסוים ועם "מנהל". נראה לי לגמרי הגיוני שכל אחת שבא לה להראות את האוסף שלה פשוט תציג אותו. בשביל מה כל המסגרת הרשמית?

צונית

New member
כדי שזה יעשה בצורה מסודרת

ושלא יקרה מצב ששתיים או שלוש בנות יעלו באותו יום ובכך יקחו את "הפוקוס" אחת מהשניה.... גם אם כל יום מישהי תעלה את האוסף שלה - תוך שבועיים שלושה נסיים

Harlot

New member
אני לא רואה בעיה לוותר על מערכת סדר

לטובת ספונטניות. אנחנו פורום קטן יחסית עם מיעוט תכנים. אני לא חושבת ששני אוספים באותו יום יקחו את הפוקוס ממישהי (זה לא שיש כאן 200 שרשורי תוכן ביום). אני גם לא חושבת שמרגע שכל התחום הזה יהיה "פרוץ" באמת יווצר מצב שבו כל יום שתי בנות יעלו את האוסף שלהן ואנחנו נסיים תוך שבועיים. ואם בכל זאת חשוב למישהי שהפוקוס יהיה עליה אז היא תוכל לבחור לחכות יום יומיים עם האוסף שלה אם היא רואה שבאותו יום מישהי אחרת העלתה. אני בעד להשאיר את זה לבחירה של כל אחת ולא לייצר מסגרת עם כלללים כאלה. אחת הסיבות שאני נרתעת מפורום יופי וטיפוח אישי, למשל, היא בדיוק זו - מנסים ליצור שם סדר באופן מאורגן וכפוי, ובסוף התוצאה היא "שרשור שאלות יום ג'" אינסופי שכזה, שיוצר הרבה יותר בלאגן, סרבול וערפול מאשר אילו כל אחת היתה מעלה את השאלה שלה באופן חופשי. יכול להיות שבפורום גדול כמו "יופי וטיפוח אישי" אין מנוס מלהשליט סדר "מלמעלה" (למרות שאני לא באמת מאמינה בזה), אבל אנחנו פורום קטן, ונראה לי שכדאי לנצל את היתרונות של פורום קטן. ואחד היתרונות של פורום קטן הוא שניתן לאפשר יותר חופש בלי שיקרה שום דבר נורא :)

פנרה

New member
חייבת להודות

שלי זה ממש לא משנה. מאחר ובכל הפורומים האחרים יש אחראיות לפינות, פשוט הנחתי שכך מרבל תרצה לנהל את העניין גם פה. אם לבנות פה יותר נוח להעלות את האוסף בצורה חופשית מצידי זה בסדר גמור. פשוט צריך לראות מה יותר נוח לרוב הבנות.

Marble Arch

New member
זה לא עניין של סדר,

אלא בדיוק כמו שכתבת- אנחנו פורום קטן עם מעט תכנים, ולכן עדיף לפזר אותם- אם כל אחת תעלה באופן ספונטני, יכול לקרות מצב שכולן יעלו בבת אחת, ואז חודש שלם לא יהיה לנו טריינקייס כזה, וחבל.. מה גם שברגע שגולשת מתחייבת להעלות ביום מסוים את האוסף, הסיכויים שהיא תעלה אותם בגלל שהיא התחייבה הם גדולים יותר לדעתי. זה גם מאוד כייף שיש פינה שבועית ושאנחנו יודעות שכל יום שני עולה פינה כזאת- ברוב הפורומים יש פינות שבועיות והן תמיד מצליחות. כמובן שאם רוב הפורום יסכימו שהן מעדיפות להעלות את זה באופן ספונטני, אני לא אעמוד בדרככן, אין לי אובססיה מיוחדת לסדר (וחבל, כי אמא שלי היתה הרבה יותר מרוצה אם כן)

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gifגם אני בעד פינה שבועית

לאו דווקא בגלל "הסדר" אלא בגלל שזה משהו נחמד לצפות לו. וגם סה"כ הפורום הזה פעיל, אבל לא פעיל מאוד בהיסטריה כי אין לנו כמות אדירה של גולשות.. ולכן אני חושבת שאם יהיה לנו "נושא שבועי" שנתעסק בו זה יועיל לפורום מבחינת הפעילות שלו.

למעלה