הצעה

תותי ../images/Emo24.gif חזרת כבר../images/Emo35.gif

לא ראיתי את ההודעה עם סיכום החוויות.. פספסתי משהו

אל תדאגי היא תכתוב הודעת סיכום כמו

גדולה למה היא יודעת אם היא לא תעשה את זה אני אדאג ששום חברת נסיעות לא תכיר בה יותר ולחו"ל היא לא תטוס מה שכן אולי לחו"לון ...

aviron

New member
והעיקר שחזרה להיות תותי ../images/Emo145.gif

כמו שההוא, ה-
קרא לה - ולא איזו מקומבה או השד יודע איך אומרים - כמו שה -
קורא לה. וזה כבר מספיק טוב !

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif יו אתה הורגת אותי! ../images/Emo9.gif מקומבה?! חחחחח מקנאונאו!!! ואממ יש הרבה סטינגות לשם תותי... אבל שטויות נעביר אותה... שתהיה לך שבת שלום, ליאת.

תותי-בת

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחח חזרתי ב-12/1.... מזמן... ולא כתבתי הודעת סיכום כי אולי אני עדיין רוצה לחשוב שאני שם ../images/Emo9.gif מתה להיות שם!!!!!!!!! ואני אשתדל לכתוב בשבוע הקרוב (ברי שמע את המשפט הזה יותר מדיי פעמים ../images/Emo24.gif) שתהיה שבת שלום, ליאת.

העיקר שהכול טוב ../images/Emo142.gif

welcome back וקחי הכול ב-easy ותגידי, את לא אמורה להצטרף לשורות צה"ל בקרוב

למה בוכה, תותי../images/Emo35.gif

אם תשאלי אותי עכשיו אם אני מוכנה לחזור בזמן לצבא או לתאילנד - בכייף הייתי חוזרת לצבא... יופי של תקופה.

תותי-בת

New member
לא בוכה, מזילה אך ורק דמעה אחת וזה כי הלוואי והייתי יכולה להעביר לשם את החבר שלי ואת המשפוחס שלי.... ולדחות את הצבא בכמה שנים... ואני עדיין לא יודעת איך יהיה השירות הצבאי שלי למרות שאני בטוחה שאני אנסה להעביר אותו בהכי סבבה שאפשר, אבל כידוע לא הכל תלוי בי... בקיצור, זה המצב הנתון ואני צריכה להיות ילדה גדולה להתמודד איתו! ../images/Emo9.gif שיהיה ערב טוב, ליאת.

למעלה