הצעה !

Oribius

New member
הצעה !

אולי כדי להוסיף סקרים קצת יותר מעניינים כמו : 1. איזה עץ אתה מעדיף , MAPLE , BEECH , BIRCH , MAHAGONY , PHILIPINE ? 2. איזה גדלים אתה אוהב , 12´´13´´16´´22 ? 10´´12´´14´´20´´ ? 3. אתה מעדיף SNARE מעץ או ממתכת ? ואיזה סוג אתה אוהב ? 4. באיזה מקלות אתה משתמש ולמה ? איזה עורות לפי דעתך נשמעים טוב ? 5. על איזה מתופף גדלת והושפעת הכי ? 6. מה אתה אוהב לנגן ? JAZZ , ROCK , METAL , HARDCORE , FUNK , FUSION ? ועוד ועוד .... אני רק מקווה שלא יווצר מצב כמו בפורום כלי נגינה שיש מליון סקרים מטופשים שלרוב הם אותו סקר דבילי !

Oribius

New member
אני אגב כבר מוכן

אני מאד אוהב BEECH , אני אוהב גדלים קטנים כמו 10´ 12´ FLOOR 14´ 16´ וBASS 20´ או 22´ תלוי מה אני מנגן . רק SNARE עץ לפי דעתי , הוא חם ופתוח . משתמש במקלות STEVE GADD , בגלל המשקל והאחיזה . אני לאחחרונה מנסה PINSTRIPE , מי שלא מכיר זה פס אחד שחור מסביב , נותן לתוף צליל POUNCHY . אני אוהב לנגן רוק ובלוז , וקצת מטאל . אני גדלתי על QUEEN , והמתופף הגדול שלהם ROGER TAYLOR . למרות שהשםעות באו מ-NIKO McCBRAIN וMIKE PORTNOY, NEAL PEART .

chinchila

New member
רשימת מלאי!

1.מעדיף מייפל אך בזמן האחרון אני מעוניין בTAMA STARCLASSIC BIRCH כי יש אותה למתופף של SEVENDUST ושמעתי אותה בלייב והיא נשמעת מדהים! 2.אני אוהב תופים קטנים בעלי עומק נמוך, צליל מדוייק יותר. 3. אני אוהב גם סנר מתכת וגם מעץ... אני אוהב שיש לי הרבה סאונדים לבחור מהם! ויש לי גם פיקולו (3 סנרים סך הכל) 4.משתמש בדניס צ´יימברס ובמנו קאצ´ה כי הם לא שמנים מדי, לא כבדים מידי ועם ראש עגול כמו שאני אוהב. 5.אני אוהב עורות קלים יחסית כמו AMBASSADOR שנותנים לתוף לצלצל יפה אבל גם לפעמים צריך פין סטרייפ בשביל השליטה. 6.אני אוהב לנגן הכל...ג´אז פחות ועכשיו אני מאוד נהנה מלחפש איך לנגן ג´אנגל וטריפ הופ... מיקצבים כבדים וגרוביים. וואו זה היה ארוך!!!

למעלה