הצעה

milki123

New member
הצעה

יש לי הצעה. בעבר באתר הישן של תיקים כשהיה כל שבוע פרק היינו אז חלק מהאנשים היו כותבים "הרהור" על הפרק. הרהור הכוונה למחשבות,תהיות,החלפת חוויות ובעצם כל מה שעבר לך בראש בזמן הפרק. הרגעים שכיסתתם ציפורניים,שהייתם במתח,הרגעים הרומנטיים והחיוך הדבילי על הפרוף , או רגעי החרדה מה יעלה בגורלה של דמות X Y OR Z אז מעכשיו כל פרק חדש שיהיה...תכתבו הירהור עליו ותפרסמו אותו פה. ככה נוכל לשמור את ההירהורים לאתר חדש של תיקים אם יוקם , וגם כל אחד יוכל לעצמו לשמור הירהורים של אחרים שאהב. אני יודע שאני אשמור אצלי כל הירהור שיכתב פה על כל פרק. אפשרי גם לראות פרק בוידאו ולעשות עליו הירהור. אפשרי לעשות זאת למשל לפרקים אהובים עליכם. פה בפורום זה יהיה שירשור הירהורים. כל פרק יהיה לו שירשור הירהורים וכל אחד יפרסם את ההירהור שלו לגביו,אם יש לו. מה דעתכם?

J A G 231

New member
../images/Emo124.gif כולם לשים ../images/Emo23.gifרמקול| המצב

בפורום הזה הוא בכי רע!!!!! כל אחד פותח שרשור, וקשה להגיב לכולם, אני חושבת שהכי טוב זה לשרשר!!! ל-ש-ר-ש-ר, אי אפשר שכל אחד יפתח הודעה חדשה על כל דבר, צריך לשרשר להודעות שקיימות.נפתחו בזמן האחרון 5 הודעות חדשות (מודה שאחת מהן היא שלי אבל זה בקשר ליום הזיכרון! קצת כבוד לא יזיק..וזיכרון) וזה יותר מדי הודעות לזמן מועט.

1Shir

New member
אני אסביר לך למה לא.

קרה לי מספר פעמים (לא יודעת אם בפורום הזה) ששירשרתי, ואז אנשים התעצבנו שעירבבתי 2 נושאים בשרשור אחד, ולמה נדחפתי להם לנושא. והם צודקים. אם יש הרבה נושאים לדיון, אפשר לפתוח כמה שרשורים. לשרשר רק כשבאמת יש צורך ומדובר בשאלה קטנה שלא אמורה להתפתח. ולהרהורים - ודאי שזה רעיון נהדר. אני רק קצת מפחדת לשעמם אתכם, כי בזמן האחרון ההרהורים שלי נהיו פחות ופחות קשורים לתוכן הסדרה עצמו... פעם התמקדתי באמת בעלילה ובקייס והיום כשכל כך נכנסתי לסדרה אני כבר מתחילה להזות ולדמיין את החיים האישיים של מולדר וסקאלי... נראה לי שזה יותר מדי חולני להעלות לפורום.

milki123

New member
הממ

את מציעה שאת ההודעה שלי שכתבתי על ההירהורים אני אשרשר בהודעה על יום הזיכרון שלך? זה לא יתאים. ומה הבעיה שכל פעם מישהו פותח שירשור חדש? כל עוד זה נושא חדש זה יהיה ראוי לשירשור חדש. על שירשורים בד"כ יגיבו באותם נושאים רלוונטיים להודעה עצמה. שום דבר לא הולך לאיבוד , הכל מתועד :) כולכם במעקב :)

J A G 231

New member
לא הבנת! מובן שאת ההודעה שלך לא

היית משרשר על היום זיכרון שאגב הוא לא רק שלי הוא של כולכם כולכם זוכרים/אמורים לזכור.. אבל את ההודעה שלך היית יכול לשרשר באותה מידה שפתחת על הודעה אחרת שנפתחה עכשיו בזמן האחרון או לאו דווקא אפשר על כל הודעה אחרת ואם היא חשובה לך תרשום זאת בנושא. אממממ אמרת שכולנו במעקב? צודק.... המכונית לא זזה מהבוקר.

1Shir

New member
../images/Emo6.gif אנחנו תחת מעקב צמוד?... ../images/Emo3.gif

DarlingAdam

New member
לכל נושא שרשור משלו,

אני בסדר גמור עם זה. הודעות נטולות שרשור או נושא, מודעות וכד', יכולות להשתרשר זו לזו. אפשר לחשוב שהפורום מלא ושיש חמישים נושאים שונים כל יום :)

1Shir

New member
למה? זה אף פעם לא יותר מדי.

מצטערת, זה הרבה יותר נוח ככה, כשלכל נושא שרשור משלו. אל תהססו לפתוח שרשורים עם נושאים חדשים!

J A G 231

New member
"אל תהססו לפתוח שרשורים עם

נושאים חדשים", חחחח אהבתי
עצום... את מזהירה מפני?
חחח.. אני לא באה בגישה קובעת, אלא הבעתי דיעה, אבל לא חשוב אם נוח לכם ככה, אז תהנו
בכלמקרה, עכשיו שיהיה לל"ט לכולם. והכי חשוב-
לזכור ולא לשכוח
לזכרם

Ice Age

New member
אני גם בעד שרשור לכל נושא.

אגב, זה נראה לך הרבה נושאים? תנסי להכנס לפורומים באמת עמוסים, כמו סרטי DVD. יש שם נושא חדש כל איזה 5 דקות. בכל מקרה פתיל נפרד לכל נושא זה מקובל והגיוני. לגבי ההרהורים - רעיון מצויין. זה באמת היה אחד הדברים הכי מעניינים בפורום הישן. מי מתחיל?

למעלה