הצעה

idoweisman

New member
הצעה

אני מציע בשביל למנוע מקרים כמו של אור ליצור פשוט חידות קשות יותר, חידות מאתגרות שדורשות מחשב ועל האנשים שמשתתפים להבין שלא עונים על החידה לבד אלא לחוד וככל שהיא תהיה יותר קשה יותר אנשים יחשבו עליה ויאמצו את מוחם לבד ולא ישתפו את דעתם עם שאר המשתתפים..חידות יותר קשות בעניי יפתרו את הבעיה, כי כרגע התחרות האמיתית היא מי יותר חזק פיזית לתפוס את המעטפה- תעבירו את התחרות לצד המנטלי ותעשו חידות יותר קשות ויותר מאתגרות!

lightflake

New member
לא נכון כי זה לא הוגן שאנשים יותר

מבוגרים יפתרו יותר בקלות ולמה שילדים בני 13 לא יוכלו לפתור? (ואני לא ילד אבל המשחק הזה נועד גם לצעירים)

idoweisman

New member
זה כל ההגיון

ילדים לאו דווקא פחות חכמים ממבוגרים והם גם יכולים להשתמש בהוריהם, עם החידות שיש כרגע זה כמו פשוט להגיד לנו איפה זה, תוך רבע מתפרסמות בפורום מלא תשובות לחידה, החידות כרגע קלות מאוד ואני באמת חושב שזה זלזול באינטגנציה שלנו ולא רק שזה גם יותר בעיות מכיוון שמגיעים מלא אנשים למקום הרבה לפני השעה המדויקת, "חפש את נמטמון" בנוי על חידות קשות ומתאגרות ולא על הודעה היכן נמצא ה"אוצר" והלחמות עליו בידיים ובשניים, תנו לנו להשתמש בראש ולא ביד...

lightflake

New member
זה נכון! כרגע זה ממש בעייתי!

ואני מקווה שיענו לי בקרוב על ההודעה שלי, כי כרגע המשחק הזה ממש הולך על הפנים!

לוטמוש

New member
../images/Emo31.gif

למה אתה חושב שהם מזלזלים באינטליגנציה שלך? או של רב הזקנים פה! מזה צריך להיות. אתם יותר משכילים וכאלה....ואפשר לדון פה למה לא? זה לאוקדדוקא במקום שבו אתה גר. וגמככה צריך למצוא במקום את המעטפה זה לא שצריך לדעת איפה הם יהיו וזהו!

idoweisman

New member
הרעיון הוא בחידה

תבינו שהמשחק המקורי הטוב והפשוט שלא יוצר בעיות כמו של אור מדרבן אותנו לפענח כתבי חידה ולהגיע למקומות שונים בארץ, כולנו יודעים שמרגע שהגעת למקום בנדרש לא עוברים 3 דקות ומישהו מוצא את המעטפה מכיוון שמגיעים לשם מאות אנשים שמחפשים בלי הרף, אין קושי אמיתי בלמצוא אתה מעטפה מהרגע שהגעת למקום הקושי הוא פיזי, אתה צריך לרוץ יותר מהר מאנשים לתפוס את המעטפה חזק בשביל שלא יחטפו לך- זה כמו ג'ונגל! אם החידות יהיו מתאגרות יותר פחות אנשים יגיעו ליעד הנבחר והתחרות הפיזית תעלם, כל האתגר, התחרות והמוטבציה במשחק הוא בפענוח כתבי חידה והתחושה שאתה הצלחת לפענח( אתה או הורייך לא משנה) את החידה והלגיע למקום המדיוק היא התחושה שגורמת לך להשתף במשחק, אם כל פעם יגיעו לכל מקום מאות על מאות של אנשים לא יהיה טעם למשחק, אנשים בכלל לא ירצו לבוא בשביל לריב על 1000 שקל עם עוד 500 איש לפחות, חידות יותר מאתגרות= פחות אנשים ביעד הנבחר= משחק יותר הוגן ויותר מהנה!

לוטמוש

New member
../images/Emo31.gif

כעיקרון לחברי הפורום זה יותר טוב כי ככה לא יגיעו אנשים שבכלל לא יודעים מזה תפוז או סתם ראו פוסתמה עם מקרופון ברחוב צועקת כסף כסף כסף חינם 1100שקל בלהבלהבלה. המטרה של תפוז היא שיבואו אנשים והרבה.....אמנם לנו זה לא כלכך טוב. אבל זו המטרה של תפוז!

idoweisman

New member
את בעצמך אמרת!

זה המטרה שלנו... והמטרה של תפוז היא בכלל לא שיגעיו הרבה אנשים, אלא שהמשחק יקבל את המידת הפרסום וחשיפה הראויה לו באינטרנט..ואם החידות יהיו קשות ואם מנהלי המשחק ישקיעו על יחסי הציבור של המשחק הרבה אנשים יכנסו לאינטרנט וירשמו למשחק ובכך יהפכן את תפוז לדף הבית שלהם וזה מה שתפוז רוצים, לתפוז לא משנה כמה אנשים באים בשביל הפרס ואני חושב שהם גם מעדיפים למנוע מקרים כמו של אור ומקרים דומים לכך, והנה את בעצמך אמרת שחידות קשות יותר יהיו טובות יותר לחברי הפורום ( המשתתפים האמייתים) ושזה יהיה לנו טוב אם זה יקרה! אני בעד חידות מאתגרות יותר ומי שבעד שיגיד בבקשה.. זה חשוב וזה ישפר את פני כל המשחק- מילה שלי!

לוטמוש

New member
.....

מתי אמרתי שאני מעדיפה חידות קשות יותר בשביל מי שפה באמת?..... מילא...נגיד ואמרתי . כאילו ברור שקצת להפעיל ת'שכל הקטן שמסתר אי שם במוח יעזור קצת... אבל בכל מקרה דנים פה בתשובה. כי אף אחד לא באמת רוצה להגיע למקום שהוא לא מה שהיה. אבל כאילו....לאדעת. חידות קשות יותר...שיהיה. וגם מה שאמרת על המשתתפים האמיתיים. אז זה נכון אבל בכל מקרה אנשים סתם נכנסים רואים את מה שכולם רשמו ואת הדיונים ואז פשוט הולכים. זה לא מונע את הדבר....הדבר שאתה מנסה להעביר פה... ובאמת שאין לי בעיה אם הדעה שלך פשוט זה לא ישנה כלום! :S

idoweisman

New member
אם החידות יהיו קשות יותר..

אם החידות יהיו קשות יותר.. אנשים ישמרו את התשובה לחידות לעצמם ובטח שאנשים לא רוצים להגיע לסתם מקום שהכסף בכלל לא שם אבל בשביל זה הם צריכים לחשוב אחרי הכל זה תחרות!! ואם החידות יהיו קשות התחרות תגדל ואנשים יחשבו לבד על התשובה לחידות וישמרו את התשובה לעצמם, בגלל שהם ירצו לקבל את הכסף...אחרי הכל אנחנו מתחרים פה אחד בשני..חידות קשות אומר שגם לא יפרסמו את התשובות פה בפורום, אני בכלל חושב שהמנהלים צריכים לחסום הודעות שאומרות איפה נמצא הכסף ( גם אם זה נכון וגם אם לא... כל אדם צריך לחשוב לעצמו..אל תפחדו לאמץ קצת את הראש!)

לוטמוש

New member
נה עההה

לא נראהלי שזה יעבוד לך.... אם זה לא במקום שלך אז לא אכפת לך ממש אם לגלות או לא... גם אם זה קשה...וכאלה... זה פשוט לא ילך בדרך שאתה רוצה..אני מצטערת אבל זה לא יצליח להתבצע...

hagaiad

New member
../images/Emo45.gif

RaZiK4

New member
../images/Emo45.gifהצעה טובה מאוד,

ככה לא כולם יכולים לבוא ולדעת מהו המקום.

למעלה