הצעה

ShLuMp

New member
הצעה

מתחיל לשעמם פה אז אולי כל אחד יכתוב את הלהקה הכי הכי טובה בעיניו אני אתחיל אם MxPx אני ממש חולה עליהם רק חבל שהם מתמסחרים והופכים לפופ פאנק...

חחחחחחחח xXxlANxSTEWART182xXx

כותב שם של איזה נאצי או משהו דפוק כזה ובסוף 182 :) LOL

xero1

New member
nofx

ללא ספק. יש גם את אנטי פלאג, אבל ללא ספק, נופקס. כן, ניראה לי ש MXPX עברו את ימי הזוהר שלהם.

tal182

New member
the ataris

פשוט חולה עליהם אבל הדיסק שאני הכי אוהב זה דוד ראנץ´ (בלינק)

punktx

New member
אההההההה../images/Emo105.gif../images/Emo108.gif|ניסוי|

אני שונאת שאלות כאלה אבל אני עונה עליהן בכל זאת! כמו שרן אמר, NOFX הם בראש הרשימה!!! ויש גם את פניקס טי אקס CKY ו- less than jake "מי זה יאסר אבינין ירי????" סהר

OPERATi0N_iVY

New member
מממ...

THE ATARIS??? MXPX!?!? FENIX TX??? נו טוב... הלהקה שאני הכי אוהב... לא יודע... כנראה הANTI-HEROS

manic_subsidal

New member
CKY אידירים אבל לא הייתי אומר הכי

אמממ THE OFFSPRING PRIMUS NOFX קשה קשה... אני חושב שאני פשוט אהיה עלוב ויגיד ששלושתם מקום ראשון עוד מישהוא פה מכיר את PRIMUS???

KamikazA

New member
כן אני מכיר אותם

הבסיסט שלהם מצויין אבל לא מצאתי קשר בינהם לבין פאנק

Ignition

New member
פרימוס להקה מצונית

פורק סודה דיסק ענק ... אבל הלהקה הכי אהובה עליי זאת אופספרינג , לא משנה לי כמה הם יתמסחרו או חרא.. הדיסקים הקודמים עד CO1 היו מצוינים.

grieves

New member
Primus

פריימוס כבר יותר קרובים להיות להקת Fאנק (או יותר נכון Fאנק-מטאל) ולהקה גדולה ויחודית בכלל. אופספרינג, לעומת זאת, הפכו מלהקה של בני עשרים+ ששרים לבני עשרים+ ללהקה של בני 30+ ששרים שירים לילדים בני 12. ד"א, איפה האלטרנטיבי בפורום???

Chot

New member
הלהקות שיותר הקדשתי להן תשומת לב בז

מן האחרון- death by stereo, suicidal tendencies

manic_subsidal

New member
אני לא מאמין~!!!!!!!!

אייך לעזעזל הצלחתי לשכוח אחת הלהקות הטובות ביותר בכל הזמנים שלדעתי הם גאונים בכל מובן אומנם לא פאנק ויש קטעים שהם אלקטרונים מידי בישבילי אבל FEEDER הם להקה אדירהההההה@!!!! ואני לאמדבר על החרא שהיה באמ טי וי ! seven days in teh sun buck rogers יש להם שירים משהוא מטורף אומנם הם מאוד רחוקים מפאנק... אני חושב שהם יותר emo- rock או משהוא כזה אין לי ממש מושג בכל הקטגוריות אבל פידר להקה אדירה שאני ממש אוהב רובכם בטח לא יאהבו אותם כי כמו שאמרתי הם דיי רחוקים מפאנק

למעלה