הצעה

הצעה

זה לא סוד שיש בתפוז מיליון באגים. אין לנו בעיה עם זה, אבל הבעיה היא שיש לפעמים באגים שאני מדווח עליהם ולא מקבל תשובה. או שאני מקבל תשובה שאומרת שמדובר בתקלה, שמקווים שתטופל בקרוב. זה מאוד מתסכל לדווח על באג יותר משלוש פעמים, לא לקבל תשובה (חוץ מהאדומים בפורום תמיכה שמודיעים שאין מה לעשות), ולראות שהבאג עדיין קיים ולא נראה כאילו הוא הולך לרדת בקרוב. הרבה פעמים אני נתקל בבאג בבלוגיה ואני אפילו לא טורח לדווח עליו, או לבקש עזרה בפורומים, כי אני מתייאש מראש. ואני לא חושב שזה צריך להיות ככה. יש כמה באגים שקיימים עוד משנת 2005! אני מציע לכתוב בפירוט רב יותר בבלוג הבית (אולי באיזו רשימה) רשימה של הבאגים שידועים לכם, ואולי איזו מילה או שתיים על כך שהנושא בטיפול או משהו.

דנטל

New member
אל תתייאש

זה הרי לא שמתעלמים בכוונה. לא תמיד מוצאים פתרון כל כך מהר ולפעמים יש דברים אחרים לעשות שנמצאים בעדיפות. להזכיר כל כמה זמן שיש בעיה שעדיין לא טופלה יכול לעזור להזיז דברים.

Bezalel P

New member
אוקי. אני מבקש שאם העברת לי משהו ולא טופל

אז תברר איתי מה קרה. לפעמים אנחנו מטפלים וחושבים שהבעיה נפתרה אבל אצל הגולש היא עדיין קיימת. אם לא תדבר, לא אדע. טוב?

טוב../images/Emo171.gif

לפעמים פשוט לא נעים לי לשאול על בעיות שכבר שאלתי עליהן כי אני מרגיש שאני קטנוני...

Jack Cole

New member
ואם אפשר אז גם

שני סוכר בקפה וכשאתם מסיימים - אל תשכחו לעשות חלונות ופאנלים.

אושRתי

New member
נצל"ש-לגבי שליחת מסר לגולש מתוך הבלוג

למה זה עדין בפורמט הישן? תוכלו להחליף לפורמט החדש? תודה.

אושRתי

New member
הכוונה שפותחים את המסר בלחיצה על המעטפה

קופצת המערכת הישנה של המסרים...

למעלה