הצעותש שיפור גדולות!!

antrax1

New member
הצעותש שיפור גדולות!!

1.נכון המטוסים/המסוקים הלא שימושייים??? ערן אולי תעשה פיתוח חד פעמי להם שיוכלו לנשוא פצצות אטום/כימי/ביולוגי וזו כך שאם שלחנו למשל 100 ויש לאויב 80 אז ש 20 יעברו ו יתפוצצו רק 10 יענו סיכויים יותר גדולים לפגוע עם יותר טילים!!! מה דעתך??? 2.נכון להזיז צבא לגבול של המדינה?? למשל אם הזזתי צבא למדינה X אז אם אני יפתח במתקפה כללית יהיה לי סיכוי יותר טוב לנצח כי הם כבר בגבול ויתקפו בפתע אז למי שיש צבא בגבול מדינה במקום שיהרגו דוגמא 400 טנקים רק 250 יהרגו וכך הלאה... סיכוי יותר טוב לנצח 3. נכון באו"ם יש צריך להשמד את חיל היבשה/אווויר/ארטילריה/ וכו'... אז אם יש הצעה חובה לפרק את חיל ה.... אוויר דוגמה אז אותה מדינה לא תוכל לייצר ו/או לקנות (הייתי מעדיף לא לייצר ולא לקנות) לא יוכל לייצר ו/או לקנות את אותו חייל יבשה-חיילים אוויר-מטוסים/מסוקים וכו'

antrax1

New member
קפיץ קפוץ

מתקפצים להם פה הקפצות ערן כנס להגיב אם יש לך זמן...

antrax1

New member
תשובה רואה ערן אני גם עוזר חחחח ../images/Emo13.gif

הקפצה זו אם למשל כתבת הודעה ולא ענו לך אז היא יורדת למטה נכון?? אז אתה רושם פה סתם 123456789 וכל מיני חירבושים כדי שההודעה שלך תעלה למעלה ויראו אותה

antrax1

New member
לא הקפצת

אתה צריך לכתוב פה בתוכן לפחות 10 תווים ואני לא מבין למה אתה מתכוון קיצר מה דעתכם??

antrax1

New member
על ההודעה הראשונה!!!

על ההודעה עם השיפורים!!! תביא את דעתך

lordgarr

New member
אהה אוקיי....

1. זה רעיון נחמד אבל יש כבר כל-כך הרבה סוגי טילים שאם כבר יעשו מטוסים או מסוקים שמפציצים אז שיעשו עם סוג אחר של פצצה ויותר חלשה. 2. רעיון נחמד, אני תומך בו. 3. נראה לי שיש את זה כבר, לא? בכל מקרה זה טוב כל הרעיונות טובים

antrax1

New member
ערן מה אתה אומר

שירשור נחמדוד נכון?? תן תן תן תן תן

למעלה