הצעות אפשריות לעולמות אחרים מקבילים לגולשים

הצעות אפשריות לעולמות אחרים מקבילים לגולשים

1. עולם שבו מגי עם האף למטה (עולם לא הגיוני כמובן). 2. עולם שמגי בכלל לא נולדה בו. 3. עולם שבו וויד היא נסיכה ומגי היא המשרתת שלה. 4. עולם בו מגי רואה את קווין ווויד מתחתנים ומגי לא מוזמנת לטקס.

Hip Hop star

New member
חחחח..אוי,זה היה מרושע:D

אפשרקות מספר אחת נשמעת הכי הגיונית.....למרות שלא הייתי מתנגדת לאפשרות 4....ואין לי שום דבר נגד מגי...אבל חתונה בין קווין לוויד יכולה להיות רעיון לא רע

אלה את צודקת בהחלט

אפשרות 4 יכולה להיות סיום יפה לסדרה , אבל לצערנו זה רומן שלא מומש. אני גם מאמין שאם קווין היה צריך לבחור בין מגי לוויד , אני מאמין שהוא היה בוחר בסוף את וויד למרות שאנחנו יודעים שהוא היה דלוק על מגי , אבל זה היה רק בגלל שוויד נעלמה והוא רצה למלא את החוסר שהיה לו בלב באהבה חדשה. אם לא וויד לפחות הוא היה הולך על דיאנה לפי דעתי היא יודע מתאימה לו , שניהם חכמים שנים יפים (כן כן דיאנה יפה\ לדעתי למרות שיהיו כמה שיקפצו עלי בטח)... חבל שזה לא קרה.

Hip Hop star

New member
קווין ודיאנה?

קצת קשה לי לחשוב על האפשרות הזאת,מאחר והדמויות מעולם לא פגשו אחד את השנייה...אם כבר דיאנה ורמי=]. ובאמת חבל שהרומן בין קווין לוויד לא ממוש....היה פרק אחד שוויד אמרה שהיא הבינה כמה היא אוהבת את קווין...פתאום בשלב מסויים פשוט לא היה דגש על היחסים הרומנטיים בין השניים...חבל

אלה את צודקת.. אכן יש מצב לדיאנה ורמי אבל....

אם רמי עם דיאנה וקווין עם וויד אז נשאר מאלורי ומגי......חחחחח לא מגיע לו הוא בחור טוב נראה לי הפרופסור עם מגי יכול להיות נחמד.. נראה לי כל יום פיצוצים.. הוא ישגע אותה עם התיאורים המדעיים שלו והיא כמובן תשחק לו אותה נינג'ה לוחמת מיחידה עילית... יש מצב..

Hip Hop star

New member
אולי עלית על משהו../images/Emo12.gif

באמת מגי ומלורי יכולים להתאים. את הפרופסור תשאיר לי
הפרופסור יהיה עם ארווין

למעלה