הצעות בנוגע לטלויזיה חדשה

הצעות בנוגע לטלויזיה חדשה ../images/Emo35.gif

אהלן חברים, אני אב לזאטוטה בת שמונה חודשים שתופסת את עיקר זמן המסך שיש לי, עם כל מיני קלטות לאנשים בני גילה... בחיי שאני אב תומך וחברותי, אבל כמה פעמים אפשר לראות את דיג דיג דוג ? ההחלטה התקבלה וכל שנותר זה להחליט איזו טלויזיה קונים. לדאבוני לא אוכל לרכוש אחת גדולה מ-29 אינץ´ כי מתישהו השליחות תגמר ונשוב לארץ ואז נסתבך עם המכס.... יש כאן טלויזיה לא רעה של סוני (KV-ES-29-M80) ורק המעטה מהאלומניום מעורר ארשת של כבוד.. יש המלצות אחרות ? ואם כבר בנושא מכס עסקינן, האם שינו את תקנות תושב חוזר בנוגע לגודל המסך ? כי ה-34 אינץ´ נראית שווה עוד יותר.... תודה מיקי

שווה לבדוק במכס

שלום לפי מיטב ידיעתי, במשפחה שיש בה ילדים וחוזרת משליחות עם זכויות תושב חוזר, מותר להביא מיני מערכת וטלווזיה לכל ילד... שווה לבדוק בשגרירות או ישירות במכס את החוקים, כי זה יכול להיות רק לטובתכם. אני חזרתי מאחת כזו ב-96 אבל חזרתי לבד...

Amiram_e

New member
המלצה

הטלויזיה נראית נחמדה ובכלל חברת סוני היא אכלה. אבל... אני הייתי יוצא כבר מהקליפה הסטנדרטית נוסח טושיבה / סוני וקונה טלויזיה חלומית (גרמנית) בשם LOEWE אני חושב שהסוכנות נמצאת ברחוב יצחק שדה. יש פרסומות עליה במוספים של ידיעות יום שישי. (7 ימים) מומלצת מאוד בפורמט 16:9 רחבה. מחיר משהו בסביבות 10000-14000 שקלים.

ערן^25

New member
איזה סוכנות ביצחק שדה?

הבנאדם גר בחו"ל ראבאק....אולי די עם תשובות הסרק האלה, זה מתחיל לעצבן.
שלך ערן

Holograph

New member
טלוויזיות של Loewe יקרות להחריד אבל

הן לטעמי הטלוויזיות היחידות שמצדיקות את תג המחיר שלהן. דגם Aconda פשוט _מדהים_.

למעלה