הצעות הערות טענות וכו'...

rishoni

New member
הצעות הערות טענות וכו'...

לא מזמן היו בחירות בעיר ונבחרה מועצת עיר חדשה. אני עוזר/יועץ של אחד מחברי המועצה והייתי רוצה לדעת מה לטעמכם התושבים יש לשפר בעיר, או אולי להוסיף. תודה מראש לכולם.

guysc

New member
חסרים בניינים

ראיתי פיסת אדמה של 5 מטר מרובע עדיין בתולת בניין עליה. שיא הבושה!

rishoni

New member
בתולההההההההההה?!

איפה? איפה? איפה? בטוח שיש עליה כבר תיכנונים... שניה של רצינות: אני חושב בדיוק כמוך, יש מחסור גדול בשטחים ירוקים בעיר, בייחוד במזרח ומרכז העיר. הענין הוא שבהרבה מקומות כבר כל השטח נוצל ולא ניתן לפנות מבנים לצורך הקמת גינות או פארקים.

space1

New member
צומת גבעתי-השומר

יש שם שטח פתוח ענקי. במערב העיר כבר מזמן היה מוקם שם פארק ענקי, בדיוק כמו זה שמוקם כעת לייד נווה דקלים (ושלא נשכח את פארק הזיכרון שממוקם מרחק של 3 דקות הליכה משם והספורטכיף). אני בטוח שנזכה לראות שם עוד בניינים (אין שם מספיק עומס תנועה), בדיוק כפי שבנו בחנה לווין-ירושלים.

BloodRush™

New member
לצערי...

אתה צודק. לפי מה שאני שמעתי מדוד שלי שהוא קבלן רשום והוא מקושר בעירייה, יש כבר תוכניות לבנייה במקום הזה. רק יש דבר אחד שלא ברור לי, איפה לעזאזל יחנו הדיירים שם? אם יהיה שם בניין...

enbalush

New member
1) עיקור חתולי רחוב והחזרתם....

2) פינות ההאכלה מסודרות ונקיות לתושבים שמאכילים. 3) ביטול החוק בו ממיתים חתולים (כשתושבים מסויימים מזמינים את 106 לסלק את ה"מטרד") למה להמית? אפשר להעביר אותם לאזורים שמאכילים שם חתולים. 4) לשנות חוקי הסגר למניעת מחלת כלבת...פאקינג 60 ימים כלבים בריאים סגורים בכלוב מסריח... עיקור יקל על פיצוץ האוכלוסין, שגורם לסכנות רבות לחתולים, יהיה בפיקוח על מספרם ובריאותם של החתולים...ואלו ימשיכו לשמור על בתינו נקיים מעכברים ועכברושים.

ET forever

New member
חניה

ראית את השכונות במזרח??? פעם היה מקום לחנות, היום כבר אין. בכל משטח שהיה ריק עשיתם ביניין. תדאגו לחניה.

rishoni

New member
../images/Emo73.gif חניה...

עניין רגיש ביותר
... הוכשר חניון במתחם בן גוריון, וישנם חניונים בתשלום אמנם, במרכז העיר. לגבי שטחי חניה בתוך השכונות במזרח העיר, אין הרבה מקום פנוי
. (שכן, מספר כלי הרכב למשפחה גדל, אך לא מקומות החניה. אלו שכונות מאוד ותיקות שתוכננו לפי רכב אחד או שניים למשפחה, לא יותר). בכל מקרה כל הפניות יועברו לעיון וטיפול. (בקרוב תפתח גם לשכה עם שעות קבלה מוסדרות לקבלת קהל).

קיר קמט

New member
חח, חניון במתחם בן גוריון.

Funny ! Good One ! חנייה ל20 מקומות גג... המזל הוא שאף אחד לא בא למרכז בן גוריון (חוץ מלפולה וספגטים...) אז זה ריק כל הזמן.

rishoni

New member
תשובה...

כמה שאלות להבהרה: למה הכוונה אזורים שמאכילים בהם חתולים? העמותות השונות גם "מרדימות" את החתולים שלא נמסרים לאימוץ. לגבי חוקי ההסגר, אם אני לא טועה אלו הם חוקים של משרד הבריאות ולא תקנות עירונות, העניין בבדיקה. בכל מקרה, עוד השבוע העניין יועבר לחבר המועצה לטיפול.

NoWords

New member
כבר טעות../images/Emo70.gif

להרדים חתולים שלא נמסרים לאימוץ.. זה נוראאאא.. אני רוצה לראות עמותות הורגות בני אדם כי לא מוצאים להם בית... חניה זה דבר מאוד נכון ונחוץ.

rishoni

New member
אמממ...

שווה בירור נוסף, אבל זה מה שנאמר לי בתנו לחיות לחיות ברחובות, כשמסרתי ארבע גורים שאימם נטשה אותם...

guysc

New member
אם אני לא טועה,בעמותות בע"ח

מרדימים את החיות רק אחרי 9 חודשים אם לא מאמצים אותם,כדי לפנות מקום לחדשים. אגב,מה אם,אמממ,מינוי וטרינר חדש,כזה שאין לו שרשרת שום ביום שישי ה13?

enbalush

New member
תשובות...

1) ל"ראשון אוהבת חיות" יש רשימת מאכילי חתולי רחוב שיסכימו לקבל חתולים שהתלוננו עליהם וצריכים לעבור מקום. 2) העמותות לא מרדימות חתולים שלא נמסרים לאימוץ...יש עמותות שמרדימות גורי חתולים שצריכים לינוק, כי אין מספיק מתנדבים שמוכנים לקחת על עצמם הנקת בקבוק (כל שעתיים שלוש) וללא אמם הגורים לא ישרדו. 3) הסגר יכול להיות 10 ימים לפי חוק, חודשיים זה סתם כדי להיות בטוחים, על חשבונם של הכלבים, כלבת יכולה לפרוץ גם אחרי חצי שנה, אז מה? נסגור אותם חצי שנה??? או לפחות לא לעשות את זה לגורים! 10 ימים זה מספיק וגם הכרחי!

rishoni

New member
סדר בבלאגן...

תשובות (2): בקרוב מאוד עיריית ראשון תאמץ את המודל התל אביבי ותטפל בנושא ללא המתת החתולים. ההחלטה על משך הסגר נתונה לשיקולים מקצועיים בלבד, ולא ע"פ רצונותיו של פקיד עירייה כזה או אחר, אך יחד עם זאת ההערה הועברה הלאה.

enbalush

New member
לא מדוייק...

תודה רבה שאתה מתייחס ברצינות לטענות, ואני מבינה את התשובה רק שמי שהחליט על משך ההסגר זה הוטרינר הראשי של ראשל"צ, ד"ר יהונתן אבן צור, ובמקום להתייעץ עם ועדה של וטרינרים, הוא החליט זאת על דעת עצמו בלבד, למרות שיש וטרינרים (מקצועיים ומנוסים)שמתנגדים לשיקול המקצועי הזה. ועוד עניין שחייבים לפתור באופן דחוף זה גן חיות החי כיף ראו שרשור ו כתבה ...ממש כואב.

Hii BiTcH

New member
עינבל

שמעי...אני לא רוצה לפגוע או משו אז אני אדבר יפה.. סבבה לך שאת דואגת לחתולים ולכלבים וכאלה אבל את יכולה לדבר גם על דברים אחרים כי זה קצת נמאס לי לפחות

Hii BiTcH

New member
שוב שירשרתי למקום הנכון וזה יצא ככה

גררררררר איזה עצבים עם זהההה

enbalush

New member
אז מה אתה רוצה שנדבר רק עליך???

לי יש חנייה בשפע, אז אני מדברת על מה שמטריד אותי... ואם נמאס לך, אז אתה לא חייב לקרוא את ההודעות שלי, זה פשוט: לא לוחצים על הנושא ואז ההודעה לא נפתחת...חחחחחח

למעלה