הצעות וארועים שרשרו לכאן

haimlove1963

New member
קבוצה מומלצת

ממליץ על "טיולים ואגדות", רשת שהוקמה ע"י מני נחמן במטרה לקיים מפגשים חברתיים ללא תשלום, קומזיצים , טיולים, מסיבות פרטיות , חוגים , סדנאות ארוחות ערב בשישי ביחד , קורסים ועוד ,הרצאות המפגשים לפי חלוקת גיל ופרמטרים נוספים. http://meny-nahman.ning.com

maestro9

New member
טיול לנחל פרת - ואדי קלט

טיול לנחל פרת בשבת ה- 06-02-2010 נחל פרת הידוע בכינויי ואדי קלט אחד הנחלים המרשימים במדבר יהודה המסלול מזמן לנו הפתעות היסטוריות וארכיאולוגיות רבות: נפגוש מעיינות שונים נתוודע לראשית תנועת הנזירות ולמנזרים המסתוריים. נתחקה אחר מעללי הנסיך האדום אמות חשמונאיות ועוד... פרטים והרשמה באמצעות האתר: ארץ הצבי טיולים

סדנת נשים רוקדות

כל מי שרוצה לרקוד, לא משנה משקל...גיל... מוזמנת,באהבה,להשתתף ב"סדנת נשים רוקדות" עם אילנית תדמור ! הסדנה תתקיים ביום שישי ה – 5/2 בשעה 11:30-14:30 בסטודיו פליי (לבונטין 7 ת"א) עלות הסדנה - 150 שח לפרטים נוספים: 03-5604407

הקמת קבוצת כדורגל נשים!!!

נשים אשר אוהבות כדורגל ומעוניינות לא רק לצפות אלא גם לעשות, מוזמנות לפנות ולשמוע פרטים אודות הצטרפות לקבוצת כדורגל חדשה לנשים-גם למי שלא כ"כ מבינה בכדורגל ורוצה ללמוד- מוזמנת לפנות דרך המייל ולציין- שם,גיל, טלפון ואזור מגורים וניסיון קודם במידה ויש. מייל- [email protected] המשך יום מקסים, רינת

רונה ה

New member
מחפשת המלצה למסג'יסטית מעולה ורצינית

באיזור השרון והמרכז.

מבצע לסוף שבוע הקרוב

לכבו השלג שיורד מבצע לסוף שבוע הקרוב 2 לילות כולל א.בוקר לזוג 1250 ש"ח בלבד ועוד שלל פינוקים

מחפש מסעדה כשרה למהדרין עבור 10 אנשים ביפו

הי, מחפש המלצה על מסעדה עבור 10 אנשים ביפו רצוי בקרבת הנמל. חשוב שתהיה כשרה למהדרין. כרגע יש לי רק את ד"ר שקשוקה (שאבדוק אם היא למהדרין) מההמלצה שקיבלתי בעבר כאן בפורום. עדכון לגבי האירוע ההוא: טרם התקיים, לא יודע אם יקרה או לא, כאמור ההחלטה לא בידיים שלי. תודה לכל המשיבים- גידי

goldy9

New member
הצעה למתנה ליום האם

אני הולכת מדי פעם לטיפולי פנים ועיסויים בספא מעולה רק לנשים בגבעת שמואל, שקוראים לו עבריה עכשיו ראיתי שהם פרסמו מבצע ליום האם של טיפול פנים+עיסוי+מניקור/פדיקור. אז למי שמחפש מתנה זה נשמע לי רעיון מעולה אז את מי שזה מעניין אני מצרפת לינק http://www.ivria.co.il/whatsnew.php

SSSSS2

New member
תפנה את השאלה לפורום מסעדות

תקבל שם מידע מאד מקצועי ומכל הלב. זה פורום מצוין.

goldy9

New member
טיפול פנים

אם אני לא טועה זה עלה לי 250 שקל, אבל יש להם כל מיני סוגים של טיפולים.

הצעות וארועים שרשרו לכאן

ברוכים הבאים לכל הגולשים החדשים שנוספו לפורום בזמן האחרון
אנא שרשרו לכאן ואל תפתחו הודעות חדשות על כל צעד ושעל כל הודעה דוחקת מידע חשוב לדפים אחוריים וחבל...........

w o m a n 10

New member
גם ותיקים יכולים להצטרף לשרשור הזה?../images/Emo8.gif

כרטיסי הנחה בתיאטרון גבעתיים הרצאה רומא-פירנצה-ונציה הרצאה וטיול בתמונות ביפות שבערי איטליה שישי / 5.2 / 10:00 בבוקר מחיר מיוחד 65 ש"ח מחיר רגיל - 85 ש"ח *********************************** בלוז רוני פיטרסון מארח את אנדרו ג'וניור בוי ג'ונס (ארה"ב) שישי / 5.2 / 22:00 מחיר מיוחד 80 ש"ח מחיר רגיל - 110 ש"ח ***************************************** ילדים פיית המרציפן תיאטרון הקרון שבת / 6.2 / 11:30 מחיר מיוחד 30 ש"ח מחיר רגיל - 45 ש"ח ********************************************** פרינג' לפרוס את החוב קומדיה מוצ"ש / 6.2 / 20:30 2 כרטיסים במחיר 1 מחיר רגיל - 65 ש"ח ********************************* מוסיקה אש הטנגו רביעיית פיטנגו מוצ"ש / 6.2 / 21:00 מחיר מיוחד 75 ש"ח מחיר רגיל - 95 ש"ח ********************************* פרינג' סיפור אהבה ארץ ישראלי מונודרמה זוכת פרסים יום רביעי / 10.2 / 20:30 מחיר מיוחד 50 ש"ח מחיר רגיל - 65 ש"ח ************************************ הרצאה לבחור בך שוב אנאבלה שקד - מרצה בכירה במכון אדלר שישי / 22.1 / 9:30 בבוקר מחיר מיוחד 45 ש"ח מחיר רגיל - 60 ש"ח ********************************* בעת הזמנת הכרטיסים בקופה, אנא ציינו שאתם חברי מועדון "השורה הראשונה" כדי שנוכל להעניק לכם את ההנחה המגיעה לכם. ניתן לפנות לקופת התיאטרון בכל יום בין השעות 9:00-13:30, 15:30-20:00 ובימי שישי בין השעות 9:00-13:00 בטלפון - 03-7325340 שלוחה 2. כחברי מועדון "השורה הראשונה", אנו מתחייבים להציע לכם מחירים אטרקטיביים וייחודיים למופעים הטובים ביותר בתיאטרון גבעתיים. החברות במועדון אינה כרוכה בתשלום. אנו נציע לכם מעת לעת מגוון עשיר של מופעים בכל תחומי האמנות - תיאטרון, מחול, מוזיקה, ערבי זמר ועוד. אנו מקווים כי תבחרו לנצל את ההטבות המוצעות לכם ותמשיכו לפקוד את התיאטרון. חברים חדשים המעוניינים לקבל הנחות ברכישת כרטיסים מוזמנים להירשם דרך כפתור "הרשמה" בעמוד הראשי של אתר תיאטרון גבעתיים ולציין את כתובת הדואר האלקטרוני אליה תרצו לקבל את המבצעים. הנכם מוזמנים לגלוש באתר התיאטרון: http://www.t-g.co.il// להתראות בתיאטרון

w o m a n 10

New member
עידיתוש ../images/Emo23.gif

שימי לב להרצאה האחרונה אולי היא תעניין אותך מבחינה מקצועית.

w o m a n 10

New member
אם אני אארגן לך הרצאה בפברואר,במיוחד בשבילך ?

תלכי?
יש טעות בתאריך. ההרצאה היא ב 19.2.10 באותו יום אני בסופ"ש בירושלים
אחרת הייתי סוחבת אותך בכוח,
נשמע מעניין.

תהני תהני ותהני בירושלים ../images/Emo24.gif

העיר הכי הכי הכי הכי הכי יפה בעולם
אנחנו נהיה בשביל ישראל בלי נדר

w o m a n 10

New member
הזמנה לערב עיון ../images/Emo132.gif

איך עושים שלום - ללמוד מהניסיון של אחרים יום ג' 9.2.10 בשעה 18.15 מכללה למנהל ראשל"צ פרטים בתמונה המצורפת.

למעלה