הצעות ורעיונות

yoyogam23

New member
הצעות ורעיונות

1) בקשר לאו"ם. שיופיעו מספרי העמודים של ההצעות. כרגע אני רוצה להצביע להצעה שנמצאת בעמוד 5-6 אני צריך לפעמים לחכות הרבה זמן בגלל העומס על השרת. עניין של נוחות, אז ערן, בזמנך החופשי תחשוב על זה בבקשה. 2) מציאותיות זה הרעיון, נכון? ישנה אפשרות של מוקשים, נכון? כרגע הם יעילים רק נגד מתקפה כללית. יהיה אולי מעניין להוסיף מוקשים ימיים ומוקשי אדם שיעזרו בהתמודדות מול התקפה ימית או מתקפת קומנדו. כמו כן יכול להיות מעניין אם הטמנת מוקשים תגזול אדמה מהמדינה. הרי מוקשים לא מתמקמים באויר, נכון? 3) ראיתי את הכוונה המבורכת לפתיחת משחקים מקבילים ברמות קושי וחוקים שונים (אם הבנתי נכון). אז אולי יהיה נחמד אם בין המשחקים הללו יהיה גם "משחק מהיר" בו התורים מתעדכנים בתכיפות גבוהה מאד (ובעזרת השם (או יותר נכון, המשתתפים הנדיבים) - כשיהיה שרת חדש ומהיר, גם הדירוג יעודכן במהירות). נאמר ששחקן יקבל תור ואדמה אחד ב5 דק'. לדעתי זה יכול לתת תשובה להרבה מהמכורים הרציניים שכוססים ציפורניים במשך שע' בציפייה לתורים.

meetAmeet

New member
אהבתי

בקשר, למוקשים ימיים, יש כבר כזה רעיון וזה יוסף בגרסא חדשה. אהבתי מאוד את הרעיון של מוקשים גוזלים אדמה (אני הצעתי לעלות את המחיר שלהפ לפי גודל המדינה, כי אחרי הכול צריך להקיף את המדינה במוקשים)

yoyogam23

New member
נכון, זה מצויין

ככה המאבקים בין המדינות החלשות יהיו גם צמודים יותר.

צריך לתת בונוס למי שמצביע באום

כי עכשיו היענות ההצבעות היא נמוכה. ובכלל צריכה להיות אפשרות להרוייח תורים גם בדרך נוספת. למשל חברי הברית החזקה יזכו בתורים בונוס, ככה תהיה משמעות לברית החזקה. או כל מי שמנצח בקרב מרויח תור או כל מי שתורם נשק או כסף למדינה צריך להרוויח תור.

yoyogam23

New member
הבעיה שלי

עם כל המכירות האלה. גם כשזה כולל נשקים. זה שלמי אתה באמת מוכר את זה? אז זה כאילו הופך את זה לקל מדי. אולי בעצם אם מוכרים אותם במחיר קבוע שנמוך מעט מהעלות שלהם, וזה עולה נגיד תור או שניים. ואם רוצים להרוס אז זה לא עולה אף תור.

למעלה