הצעות ייעול: 1.צריך לעשות רשימת ימי הולדת 2.צריך לארגן מפגש (ולא בב"ש..)
S shirbowie New member 28/10/07 #1 הצעות ייעול: 1.צריך לעשות רשימת ימי הולדת 2.צריך לארגן מפגש (ולא בב"ש.. )
E everynormal New member 28/10/07 #2 אוקיי 1. כל אחד יכתוב את תאריך יום הולדתו, שלי- 21/08/91 2. בגלל שלא כולם בשביתה כאן, והשביתה תיגמר שבוע הבא (כן, זה הסוף...) כדאי לעשות בחנוכה מפגש, מה דעתכם?
אוקיי 1. כל אחד יכתוב את תאריך יום הולדתו, שלי- 21/08/91 2. בגלל שלא כולם בשביתה כאן, והשביתה תיגמר שבוע הבא (כן, זה הסוף...) כדאי לעשות בחנוכה מפגש, מה דעתכם?
S shirbowie New member 28/10/07 #3 נראה לי מעולה ../images/Emo9.gif ואוף למה נגמרת השביתה אני נהנית 12.4.90
מ מיסטיקנית בגרוש New member 28/10/07 #4 אני בעד מפגש בחנוכה:] רק לא בבאר שבע><" רחוק קצת [הרבה] 28/10/91
S S o u l p o w e r New member 28/10/07 #5 גם אני למרות שאני לא מכירה אף אחד מכאן.. כנראה שהגיע הזמן להכיר למה לא בבאר שבע? אני בעד.. 22.12.92
Y Yellow Ledbetter New member 28/10/07 #6 1. 17/8/91 2. השביתה לא נגמרת. יש לי מקורות. היא לא. ב"ש זה אחלה (העיר התאומה של סיאטל), אבל גם ת"א.
מ מיסטיקנית בגרוש New member 28/10/07 #7 שמעתי מלא אומרים את זה, שב"ש היא העיר התאומה של סיאטל. למה? אולי אני אעשה סיור קצר באיזור...
S shani judd New member 28/10/07 #8 אמ 1. צריך לפתוח לזה שירשור חדש, לחלק את זה לחודשים וזה..כי שזה מבולגן אף אחד לא באמת יזכור את זה 2. ואפשר בחנוכה בהחלט, הכי נוח לכולם
אמ 1. צריך לפתוח לזה שירשור חדש, לחלק את זה לחודשים וזה..כי שזה מבולגן אף אחד לא באמת יזכור את זה 2. ואפשר בחנוכה בהחלט, הכי נוח לכולם
S shirbowie New member 29/10/07 #9 אני מסכימה באמת צריך לחלק את זה וכן-ב"ש היא העיר התאומה של סיאטל..יש פארק סיאטל בב"ש,ופארק ב"ש בסיאטל ובקשר למפגש-מצד אחד המון אנשים מפה גרים בב"ש,מצד שני לאלה שלא גרים די בלתי אפשרי להגיע...צריך לחשוב מה לעשות עם זה,כנראה שנצטרך להפגש באמצע הדרך...
אני מסכימה באמת צריך לחלק את זה וכן-ב"ש היא העיר התאומה של סיאטל..יש פארק סיאטל בב"ש,ופארק ב"ש בסיאטל ובקשר למפגש-מצד אחד המון אנשים מפה גרים בב"ש,מצד שני לאלה שלא גרים די בלתי אפשרי להגיע...צריך לחשוב מה לעשות עם זה,כנראה שנצטרך להפגש באמצע הדרך...
K Kneeling Roses New member 29/10/07 #15 ../images/Emo15.gifהם עדיין יכולים להגיב בו../images/Emo9.gif
S shani judd New member 29/10/07 #16 הממ צריך לפתוח שרשור חדש ואז אוריאן יכולה להכניס את זה לקטגוריה שנקראת ארועים ככה אף אחד לא ישכח
R rock girl02 New member 1/11/07 #18 כתבתי את היומולדת בשרשור ימי הולדת אני בעד מפגש חנוכה... אפשר לבוא עם כובע קריסמס??