הצעות יתקבלו ברכה

אוס קום

New member
הצעות יתקבלו ברכה

אני צריכה המלצות על כל מיני מקומות נחמדים בדרך מעין חרוד לחיפה (ושלא תהיה סטיה גדולה מהדרך, כי אין לי הרבה זמן) - מסעדות, מוזיאונים, גלריות, מקומות ששווה לצלם... מקומות שהייתם ובאמת נהניתם. אני אהיה השבוע באיזור וממש לא מכירה שם כלום. אודה מאד מאד על עזרתכם. אוס

SSSSS2

New member
יש חממת סחלבים יפה בבת שלמה

שזו סטיה קטנה מהדרך. ואם אתה כבר סוטה אז ביוקנעם יש כמה מסעדות בהחלט שוות ג'אפרו,מורגן ואלבאבור (שלוחה של ואדי ערה) ובעין חרוד איחוד יש מוזיאון אומנות מאד מרשים, עוד מוזיאון טבע קטן ששכחתי את שמו וחנות יד שניה מקסימה.

SSSSS2

New member
נזכרתי בעוד משהו

איך לא-הר תבור.סטיה בקטנה מהדרך. עולים לפסגה, גם נוף נהדר וגם מנזר, כנסיה יפה . משם נוסעים לעין חרוד דרך נעורה ואז בתחנת הדלק של הכפר יש מסעדה מזרחית/ערבית מאד מאד מאד נחמדה.

למקומות הכון....רוץ........./images/Emo178.gif.

עין חרוד - מוזיאון לאמנות ובית שטורמן ראי קישור במתחם הסחנה יש מוזיאון קטן עם ממצאים ארכאולוגיים מהאיזור ועוד.... בית הכנסת העתיק בקבוץ בית אלפא כדאי לעלות לגלבוע, אפילו רק לערוך סיור ברכב מבלי לצאת ממנו - הנופים מהממים, הפריחה יפה אם יוותר זמן גיחה קצרה לעתיקות בית שאן , נחל חרוד בכניסה לעיר . מסעדות- מסעדת דגים טובה בכניסה לקבוץ חפצי-בה על ציר הנסיעה (כביש 73) מפגש מזרע או קפה בשריד לפני קבוץ שריד - מעולה לארוחות בוקר הקדרה של נוגה בבית שערים לימוזין באיזור התעשיה רמת ישי

אם נפשכם באמצע שבוע ובא לכם לעצור ברמת ישי

יש סביח סוף הדר תגידו לאסף או שלומי או תומר שדודה הדס שלחה אתכם ויפנקו אתכם במחיר טוב ואחלה שירות אז תגיעו לסבטוח תקבל סביח טעים סוף הדרך ולאלה ששומרים דיאטה יש סלטוך וגם שניצלונים עם שומשום וציפס לילדים קרפ ומיץ תפוזים תוצרת בית וכמובן המקום עם זולה מקסימה אז אל תגידו שלא אמרתי לכם רוצו לסבטוח ברמת ישי

למעלה