הצעות לאתרים

Buitseach

New member
הצעות לאתרים

שלום, אני wiccan מתלמד, קראתי כמה ספרים, אתרים ו-newsgroups אבל עוד לא התחלתי בפעילות מעשית. בכל המקומות מדובר על עריכת טקסים שונים, עם עדיפות לחיק הטבע, איפה אתם עושים אותם? על איפה אתם ממליצים? תודה

גם וגם

אני עורך את הטקסים שלי גם בפנים וגם בחוץ - בעיקר תלוי ב"איך שבא לי" באותו רגע. אם יש עימי אנשים נוספים - אז זו החלטה קבוצתית, כמובן, אך רוב הטקסים שלי הם לבד. מסקירה קצרה לאחור, רוב הטקסים שלי נעשו בתוך הבית, אך הייתי בהחלט מעדיף אילו הייתי יכול לעשות יותר טקסים בחוץ - זו אחת הבעיות כשגרים בתוך עיר, שכל חלקה שנראית מבודדת תפוסה ע"י זוג מתמזמז.

RainBird

New member
אני חושב שרובינו יכולים לגלות... שהמקום הראשון לטקסים היה בשירותים. כי הסתרנו את מההורים שלנו את מי שאנחנו (שההורים שלי ידעו שאני וויקאן ../images/Emo5.gif אימא'לה. עזבו שהיום יש לי פסל של הקטה האמצע הבית...) לי אישית יש מזל. יש לי גינה גדולה, ושקט. אני אוהב לערוך אבל טקסים ביער אודם. אני יוצא לשם לאסוף צמחי מרפא ופטריות בעונות השונות, ואוהב דווקא שם לערוך טקסים.

מיכל328

New member
איפה זה יער אודם?

סליחה על הבורות... :( בכל אופן אתה חייב לקחת אותי פעם כי אני מתה לאסוף צמחי מרפא ופטריות למינהם אבל אני גרה באזור ת"א ואף פעם לא מצאתי מקום מיוחד כזה! מיכל

מיכל328

New member
הבנתי...

תודה.. אוקיי אז חזל"שו את הטיול ליער אודם... אני אמצא משהו יותר קרוב לגוש דן..

בכל מקרה, שווה

לפחות פעם אחת להגיע לשם. זה מקום יפיפה. בכלל, עכשיו הגולן הוא תאווה לעיניים, אחרי העונה הגשומה שהייתה לנו עכשיו. המפלים, הנחלים, החורשות והיערות... אתם תשכחו שאתם נמצאים בישראל.

RainBird

New member
מה אני בישראל?!?! חשבתי שאני הייתי בשוויץ. :) הייתי גם ביערות מנשה ליד יקנעם. מקום גם מקסים. ארדן.

יערות מנשה

בהחלט מקסימים אחרי העונה הגשומה. בקרתי לי באחת השבתות ב"גבעת הרקפות" לא רחוק מרמות מנשה וקינחתי במוחרקה...

RainBird

New member
באמת פעם צריך לעשות שם פיקניק בצוותא. מה אתה אומר?

Buitseach

New member
תודה רבה....

על התגובה המהירה וקבלת הפנים החמה (מצטער שהתגובה שלי לא מהירה בכלל...בעיות עם המחשב :( בלי קשר לשאלה שלי על האתרים, תהיתי לגבי החתימה שלך, מה המקור והמשמעות שלה?

Justin Angel

New member
הוא אמר את זה פעם...

זה איזה תפילה בודהיסטית שאומרים לפני השינה וזה עוזר לו להירגע. (אצלי זה בגאלית, מי אני שאבקר תפילות בשפות מוזרות של דתות משונות?
)

תפילה בודהיסטית כן

אבל אין קשר ל"לפני השינה" או לרגיעה. זו תפילה של מקלט ושל מוטיבציה.

Justin Angel

New member
היכן לערוך טקס...

בבית? על הגג? בחצר? ביער? בנחל? אי תנועה? חורשה? כל התשובות נכונות בשבילי. אני אענה על עצמי. אישית אני בוחר מקום לטקס בהתאם למטרות הטקס, כמה זמן אני יכול להשקיע להגיע לשם, לפי המתאר הכללי של האזור, הפרטיות שנדרשת, ובכלליות האיכות של אותו אזור. אם יש מקום שיפה בעיניי, אני בסופו של דבר אעשה בו טקס זה או אחר. בחולות ראשון באמצע הקיץ בשיא החום שהיה לי זמן ערכתי טקסים לכבוד על-לאת (השמש היוקדת), באי תנועה מקסים ומרווח דיו עם עץ יפה בכניסה לראשון (מאזור התעשייה הישן) עשיתי טקס להתחבר לנתיבי האנרגיה של עולם העיר האנושי, על ראש הר בצפון הארץ שהייתי בחופש מהכל בכדי למצוא את רוחות הטבע של אזורנו ולהתאים את עצמי יותר טוב למקום, על הגג שלי ברוב הטקסים לכבוד הכוכבים המדהימים מפאת שכל הדרישות לכזה טקס הוא לראות את השמיים, בפרדס עצי תפוז לכבוד גדילת התפוזים ופוריות הארץ, וכך הלאה. אני משתדל שהמקום שאני עושה בו את הטקס יתאים לרוח הטקס ולאידאליות שלו לכזה טקס ובאותו זמן יהיה שילוב מתאים עם האמצעים שעומדים לרשותי (זמן ונסיעות). ברכות זוהרות

למעלה