הצעות להקלות

dana lee

New member
הצעות להקלות

שלום לכולם עד כה לפי הבנתי לא באו לקראת הסטודנטים בכלום. ממש כלום. ולכן יש לי מספר הצעות: 1. לאפשר מספר מועדים לכל מבחן, שלא יהיו בתקופת לימודים בכלל, ושהציון הגבוה מביניהם הוא זה שייבחר. 2. לאפשר עבודות במקום מבחנים למי שיבחר בדרך זאת. 3. לתת ציוני עובר לקורסים ביהדות או לקורסים כלליים, או לשניהם. 4. לתלמידי פסיכולוגיה- להפחית בדרישה ל- 24 קופונים. 5. להאריך את מועדי הגשה לעבודות ותרגילים שניתנו למי שלמד בסמסטר א'.

noyalempert

New member
הצעה נוספת להקלות

בנוסף לכל המוצע לעיל, אני חושבת שאחת ההצעות האקוטיות ביותר - זה שנקבל חופשת סמסטר. עדיין לא הצלחתי להבין מה כל כך בוער להתחיל ללמוד מיד וכך בשיא הלחץ. במקום ללכת לקראת התלמידים - רק נראה ששמים לנו רגלים. במידה והיינו מתחילים ללמוד כמתוכנן ב-17 בפברואר - אני חושבת שגזירת ההודעה הזו תרד מחומרתה. ככה נוכל להתאפס על עצמנו , ולעשות את המטלות הרבות והחשובות שיש לנו. אני ממש מצטערת - אבל אני עדיין לא מצליחה להבין מאיפה הגיע הרעיון הזה: אני לא מבינה למה אנחנו לא כמו שאר האונ': לומדים עכשיו את סמסטר א2, ומאפריל עד אמצע יולי! (כמו באונ' באר-שבע) לומדים את סמסטר ב'. אם כבר מחליטים על רעיון שכזה - כמו שאצלנו - שלפחות יתנו לנו כמה רגעים להתאפס על עצמנו ולנשום! חבל שנדפוק ככה את כל הציונים בפסיכולוגיה... ועוד ועוד מועדים זה לא מה שיציל אותי.

חייבת להסכים!

מסכימה עם כל מילה! חשוב באמת שיתנו הארכה של מועדי הגשה של עבודות ומטלות

b1o2o3m

New member
הצעה להקלה, הצעה להקלה

אני מסכימה עם כל מה שכתבו פה, ומוסיפה: שיתנו שתי אופציות להבחן על קורסים שנלמדו בסמסטר ב' (ז"א, זה שמתחיל בשבוע הבא)- גם בסוף סמסטר ב' וגם בסוף סמסטר ג'. ככה נוכל לפחות לפרוש לנו את המבחנים, ולא להגיע למצב שבו יש לנו שמונים מבחנים באפריל, ומבחן וחצי בסוף השנה. , אני מסכימה עם כל מה שכתבו פה, ומוסיפה: שיתנו שתי אופציות להבחן על קורסים שנלמדו בסמסטר ב' (ז"א, זה שמתחיל בשבוע הבא)- גם בסוף סמסטר ב' וגם בסוף סמסטר ג'. ככה נוכל לפחות לפרוש לנו את המבחנים, ולא להגיע למצב שבו יש לנו שמונים מבחנים באפריל, ומבחן וחצי בסוף השנה.

sluks

New member
הצעה לשיפור תנאים

לי, ומן הסתם לעוד אנשים שבתו ממש קצת קורסים כך שיוצא שבסימסטר ב' של הסגל הבכיר אצטרך להגיע כמעט כל יום לאוניברסיטה בשביל קורס אחד בלבד. הצעתי היא כי תינתן אפשרות להוסיף קורסים כלליים או ביהדות בתקופה זו. (מן הסתם לא יזיזו קורסים כך שהאפשרות לקיבוץ כל הקורסים ליום או יומיים אינה רלוונטית.)

מי רה לה

New member
תהיה אפשרות לשינוי מערכת בסוף השבוע הבא

בפריאל. דווקא יכול להיות שישנו את הזמנים של חלק מהקורסים, לפחות בדברים שהושבתו זה נראה לי הגיוני..

למעלה