הצעות לחופשה של שבוע?

רחלילי

New member
הצעות לחופשה של שבוע?

אנו רוצים לסוע לשבוע או 9 ימים באוגוסט. זה יכול להיות בארץ (האישה רוצה) או בחו"ל (האיש רוצה). זה חייב להיות מקום מקסים רגוע ושלו (האישה רוצה) אך גם עם אפשרות לטייל טיפה ולעשות שינוי אווירה (האיש רוצה) זה צריך להיות לא בעיר (האישה) ולא עם גישה לחדשות על המזרח התיכון (האיש). זה לא חייב להיות עם מועדונים או פאבים. אנחנו קצת אחרי זה. זה צריך להיות בעיקר לנפש. רעיונות יתקבלו בשמחה.

shelycat

New member
.........

אנחנו טסים בשבת הבאה ללונדון נהיה במלון מפנק אנחנו מתכננים לבקר בפארקים של לונדון וסביבתה (יש הרבה למשל גני קיו) לעשות קצת קניות ולבקר בשווקים ואולי לצאת קצת מחוץ לעיר. כך שלונדון היא בהחלט בחירה מוצלחת לעיר שיש בה הכל, גם שווקים וגם שקט כפרי בחלקים ממנה.

יעל3

New member
הצעות....

מקומות שהיתי בהם ואני יכולה להמליץ: אנטליה ורודוס. שניהם מקומות מקסימים שאפשר גם לנפוש בהם וגם לטייל קצת באיזור ונורא נחמד. באנטליה יש גם מלונות שווים שהם יחסית זולים (טורקיה) - כך ששוה מאוד

../images/Emo24.gif היי, מזמן לא היית פה

כבר התחלתי לדאוג...

יעל3

New member
עליק....

נראה לי שאלה הייסורי מצפון שלך שמדברים פה......

danonit

New member
אירלנד!

לקחת אוטו ולנסוע מסביב לכל האי, לישון ב- B&B, הנופים עוצרי נשימה, הכל כל כך ירוק ומלא מים (עוזר יופי לשכוח את המזרח התיכון) האנשים הכי נחמדים בעולם (כנ"ל). אפילו פאבים לא חסר שם
מומלץ בחום!

אתי@

New member
../images/Emo42.gifטנריף../images/Emo142.gif

עונה על כל הדרישות חוץ מהדרישה של האשה
שזה יהיה בארץ.

danonit

New member
שייט תעלות?

אפשר לעשות באנגליה, צרפת, הולנד ובטח בעוד כמה ארצות. אני מתה שנעשה את זה מתישהו!

למעלה