הצעות לטיולים לחו"ל

טל עדתו

New member
הצעות לטיולים לחו"ל ../images/Emo37.gif

אני כנראה טסה באמצע ספטמבר... לאן אתם מציעים? תורכיה? יוון? אני רוצה מקומות כמו איים וכאלה...אני לא רוצה לטוס לאירופיה. טל.

ריקו`

New member
אל תסעי ליוון

כל הישראלים שם, לאן שלא תלכי תשמעי עברית, ותראי מסטיקים מרוחים על הרצפה
חוצמזה שכל האנשים שם זה ישראלים, ככה זה גם המועדונים המלונות והמסעדות שם, ורק בשיט אפשר לראות קצת נוף מסורתי יווני. (כמובן שהאנשים בספינה הם ישראלים על החופים יש שלטים של מכבי ת"א, ועוד כל מיני מאפיינים ישראלים...אז תסמכי עליי, אין לך מה לעשות ביוון תורכיה זה כבר גיוון, שם נמצאים רק רבע מהמדינה, ולא חצי כמו ביוון אם את רוצה עצה, סעי לאיים של תאילנד, חופים מדהימים, הכל שם זול, מזג אוויר מושלם אלא אם את מעדיפה לשמור את הטיול הזה לאחרי הצבא..

balcony

New member
סעי לקלאב מד בקמר- תורכיה

זה פשוט כיף חיים, ובגלל שזו תהיה סוף העונה, זה יהיה יחסית זול. אני הייתי שם עכשיו ופשוט לא רציתי לחזור לארץ. בכלל- אם את נוסעת עם חברות, קלאב מד זה מצויין.

טל עדתו

New member
אוקי...תודה רבה על ההצעות

רוב הסיכויים שבאמת זה יהיה תורכיה. balcony את יכולה אולי לעזור לי קצת בתכנון של הטיול? איפה את והחברות שלך ביליתם שם? מקומות ממולצים? איך המלון? ובכלל אני נורא אשמח את תתני לי עצות טיפים וכו. את יכולה לרשום לי או פה או לאימיל שלי [email protected] ממש תודה רבה על העזרה. טל

ginzburg

New member
חברה רק יוון - קוס

קוס זה המקום הכי טוב שיש אתם לא יודעים על מה אתם מדברים בכלל

crazy tal

New member
אין כמו חופשה בעזה מקום פיצוץ

ויש בונוסים: מטסי ראווה של חיל האויר הישראלי כולל טייסות אפאצ´י אפ-16 ויסעור הפגזות חיות בכל שעות הימממה, קרנבל מתאבדים, חומוס אסלי ועוד´ מחירים זולים ויחס אדיב 053-532395 (לבקש את אחמד)

balcony

New member
אז ככה...

אם מעולם לא היית בקלאב מד, כדאי שתביני, שאין דבר כזה מקומות מומלצים- הקלאב מספק לך שפע של פעילויות, כך שאת לא ממש יוצאת מהמלון (זה בכלל לא מלון- וזה בדיוק הדגש). מה עוד? התנאים מצויינים, זה פנסיון מלא, הבריכה מהממת, והמקום יפהיפה. יש לך מועדון לילה, פעילויות ספורט, שנוקרלינג, שלוש ארוחות ביום (כבר אמרתי את זה... מילא) ומה לא. בקיצור- הקלאב מספק לך עולם ומלואו. אני וחברה שלי פשוט עשינו כיף חייםם, ומה שכיף זה שפוגשים ממש הרבה אנשים נהדרים שם, והרוב צעירים. מה שכן- זה מאוד יקר. (אבל מצד שני- זה כוללל את הכל, גם את הטיסות כך שבסה"כ זה אותו מחיר). זה, תשאלי מה שבא לך, אני אשמח לענות

Scooter3000

New member
../images/Emo27.gif איפה.... ../images/Emo37.gif

דרך מי הזמנת את המקום? וכמה עלה לך?

balcony

New member
דרך המשרד של קלאב מד בכיכר רבין

זה עולה בסביבות 100 דולר בתקופת השיא אבל בספטמבר אני מניחה שזה יעלה פחות

Scooter3000

New member
../images/Emo27.gif 100 דולר?!? ../images/Emo37.gif

100 דולר?!?! כמה זמן היית שם?? אני מדבר על שבוע כולל טיסות...

טל עדתו

New member
נראה לי היא התכוונה ל1000$

כי היא אמרה שזה סיפור יקר 3 ארוחות ביום שבוע שלם טיסות זה לא יכול להיות 100$!!! היא בטח טעתה והתכוונה ל1000$ טל.

איה נאפה (קפריסין)

מקום מעולה שהישראלים בו ממש נחמדים (לא המתלהבים של איוס) ולא עושים בעיות, אני וחברים שלי היינו שם וכולם זיהו שאנחנו ישראלים ולאף אחד זה לא הפריע. יש שם מועדונים טובים, ים מעולה, ומלא תיירים מבריטניה וסקנדינביה.

palmino

New member
כן גם אני ההית שם

אחלה מקום, בדיוק כמו שאמרת! אין ערסים בכלל, אבל עדיין מסתכלים בעיין אחרת על ישראלים במיוחד בשכירת אופנועים. תגיד קפצת באנג´י? ומהצוקים שהיו לא רחוק מהעיר?

איתנו היו ממש בסדר

המלון שלנו היה ממש בסדר איתנו ובכל מקום כמעט אפילו שאנחנו ישראלים. היתה חבורה אחת של ערסים לא זוכר מאיפה אבל הם היו כאלה שגמרו יא´ אז הם פחדו מאיתנו. לא קפצתי באנג´י אבל עשיתי כמה דברים קצת מטורפים אחרים. בקשר לשכירת אופנועים לא הייתי ממליץ לאף אחד לעשות את זה כי לקבוצה של ישראלים ביימו תאונה וחייבו אותם לשלם 80 לירות קפריסאיות (יותר מ-500 שקל) וזה לא שווה את זה.

unicorn

New member
איה נאפה

גם אני הייתי שם וזה אחלה מקום לבלות בו. יש שם מקום מיוחד בו יש רק מועדנים, פאבים ודיסקוטקים כך שתמד יש לאן לצאת. לבנות שמתכוונות לצאת לשם אל תתפלאו אם יצבטו לכן בתחת ולא תדעו מזה.יש לאנשים שם הרגל כזה.

ולדי

New member
תסעי למקום עם פחות ישראלים...

אחרת החופשה שלך תיהרס בגלל חארות שהורסים לנו את התדמית. אם כבר איים, סעי לאיביזה או מאיורקה, אבל בשום אופן לא ליוון וכרתים, בגלל הסיבה הנ"ל. אם יש לך קצת יותר כסף, אז גם מדיירה (פורטוגל) וטנריף הם איים ששווים נופש...

למעלה