פלאות שחקת אותה
בס"ד את יכולה להכין לו עיתון אם שטויות שלכם אם תרצי פרטים אני ימסור לך. יש לי ברכה יפה מאוד שכתבתי לחבר שלי לשעבר ... את יכולה לעשות לו מתנה לפי צורות ולכתוב אוהבת אותך בכל הצורות. את יכולה לעשות מתנות לפי חושים : חוש הריח הטעם שמיעה וכו'... לדוגמא: חוש ריח - בושם, פרח, נר ריחני, קטורת + מעמד, דאודורנט, אפטרשייב, מבער ושמן, טיול בגן הבוטני (ממש במחיר מצחיק!), רייחן לאוטו, סבונים, ריחניים לארון... חוש טעם - תכיני ארוחה ביתית, קופסת שוקולדים, ארוחה במסעדה, פיקניק (אפשר גם בבית), להאכיל אותו כמו מלך בענבים, טיול ליקבי היין בזיכרון או בבנימינה,קופסא של ממתקים... חוש שמיעה - דיסק שהכנת/קנית, הופעה של מישהו שהוא אוהב (גם סטנדאפ), שיר בהפתעה, קריוקי, שיר בפלאפון או ברדיו שתקדישי לו, תקריאי לו סיפור, אם את יודעת תנגני לו, לקחת אותו לים ולתת לו קונכיה שישמע את הים, ללחוש לו דברים נעימים באוזן, לספר לו בדיחות, לעשות לו שיחה ארוטית,ווקמן/דיסקמן, לשלוח לו רינגטון... חוש ראיה - תמונה ממוסגרת של שניכם, ספר, הזמנה לסרט, אלבום, תמונה, להביא סרט הביתה, תערוכה, שקיעה יפה,טיול למצפה התת ימי באילת, הפלנטריום בת"א, סתם לשכב על הדשא ולספור את הכוכבים, טיול לגן חיות(אפשר לשלב עם הגן הבוטני(יש ברח' הרצל בת"א, ליד צער בעלי חיים - שם תוכלו גם לאמץ חתול/כלב וללטף אותו-חוש המישוש)... חוש מישוש – שמן, קרם, מכשיר למסאג'ים, בגדים, מצעים, בובה פרוותית, לצבוע אותו /ה בצבעי גואש/שוקולד על כל הגוף, מסאגיסט' (אני יכולה להמליץ לך על אחד ממש טוב שיעשה לך מחיר..) החוש השישי - חמסה, אבן מזל, פתיחה בקלפים, וכל מה שקשור בתורת הנסתר.. ערכת "פינוקים" -מגבת/חלוק רחצה, שמן לעיסוי, קצף אמבט, נרות וכו'..ולארגן לכם לילה של כיף... ערכת חימום לחורף: בקבוק חם, קופסת תה מהודרת, גרביים, דובי, כירבולית, פליז ערכת קולנוע: אפשר להביא לו/ה שקית פופקורן, מגש פינוק, כירבולית וקלטת וידאו ערכת "לילה טוב"- סט מצעים ו/או פיג´מה , גרביים, בוקסר... לכתוב לו על ציפית לכרית או על טישרט "חלומות מתוקים, מותק" ואפשר גם לקשט בצבעי בד. ערכת אהבה: כל מיני מתנות קטנות עם ציורי לבבות והמילה "LOVE" )כמו: נר עם ציור לב, בוקסר עם לבבות, ספל עם "I LOVE U" וכו'..) ערכה להכנת תכשיטים: אם החברה שלך אוהבת תכשיטים, מה דעתך שתתני לה ערכה להכנת תכשיטים בעצמה? יש חנויות בתל-אביב (כמו "אבגד" בצומת בין אלנבי והעליה) עם חרוזים, חוטים ואביזרים. ב-50 ש"ח תוכלי לבחור שם מספיק חומרים יפים כדי שחברתך תהנה מעשיית תכשיטים מקוריים ומקסימים בקלי קלות במו ידיה. ערכת טבע: אם חבר/ה שלך הוא פריק של טיולים וטבע תוכל/י לקנות לו/ה: תרמיל טיולים. ספר מפות של הארץ. ספר-המדריך לטיולי פרחים. ספר שירים לדרך. ערכת מוצרים זעירי מימדים מיוחד לטיולים ונסיעות (סבון נוזלי, שמפו, דיאודורנט, קרם גוף וכו´). להזמין אותה לחוויית ספורט אתגרי (רכיבה על סוסים, טיסה, ריחוף, טיפוס..). מנוי חבר בחברה להגנת הטבע (אם אין לה). השתלמות או סדנא של החברה להגנת הטבע. מקווה שעזרתי סנובית