הצעות לייעול ולשיפור הפורום

• פותח הנושא sf59
  • פורסם בתאריך

sf59

New member
הצעות לייעול ולשיפור הפורום../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

השירשור פה ממש מבלבל אותי, אני מכירה את הפורום של קולדפליי ושל קולדפלייניג וכל נושא בנפרד, ואז נכנסים אליו וממשיכים להגיב. שלי: כדאי להתחיל כל נושא חדש בהודעה חדשה ולשרשר נכון. להוסיף נושאים בקשר לקולדפליי. להוסיף לינקים אם יש משהו מעניין. לנסות לבדוק באיזה שעות רוב האנשים נמצאים בפורום.

Roy1232

New member
../images/Emo45.gif צודקת בהחלט.

ככה מדברת משקיענית
לדעתי רוב האנשים מתחברים לפורום בחמישי בערב, ובכלל בערבים יותר... בשישבת הפורום לא ממש פעיל לדעתי. בגלל זה אני מפרסם את העיתון בחמישי בערב

sf59

New member
טוב, אז תעלו רעיונות נוספים

העיתון, זה אחד הדברים הטובים פה, אפשר לצרף באותו מקום חדשות. בקולדפליינג יש חדשות מעודכנות, אולי אפשר פעמיים בשבוע להביא אם יש משהו חשוב.

Roy1232

New member
כל הכבוד לך, אני ממש מופתע לטובה

מישהו כאן בפורום יודע על אתרי אינטרנט? איך פותחים אחד, איך מתחזקים...

sf59

New member
אפשר לברר דרך עומר או דרך תפוז

חשבתי שפרשתם, בדקתי מה קורה בפורום של האתר הרשמי

aviGODFATHER

New member
אני יודע לבנות אתרים ../images/Emo70.gif

אמנם ברמה בסיסית ביותר אל תצפו למשהו פלאשי כמו באתר הרשמי... ובניית אתר זה חינם, אבל האחסון שלו על הרשת והכתובת עולות כסף

aviGODFATHER

New member
בקשר לשורה האחרונה...

זה בדיוק ההבדל בין פורום לצ'אט - בפורום כ"א נכנס מתי שנוח לו ואין לזה שעות קבועות - וגם לא ממש צריך שכולם יהיו מחוברים באותה השנייה...

sf59

New member
עדיף פורום-כי כולם יכולים להכנס

גם אם אתה לא רשום, אתה יכול לגלוש בפורום. זה טוב לכל מי שמתעניין בקולדפליי, צ'אט זה יותר אישי. אבל עדיין אפשר לעשות סקר שעות מועדפות. בנוגע לאחזקת אתר אם זה עולה כסף- כרגע אין מימון. אבל אולי נוכל לשדרג את הפורום.

aviGODFATHER

New member
יש לי הרגשה שלא הבנת...

לא הגולשים ישלמו על גלישה באתר - בעליו של האתר ישלמו עליו

aviGODFATHER

New member
מה כ"כ גדול בזה../images/Emo35.gif

ומוזר שלא ידעת את זה עד עכשיו... קרה פעם ששילמת בשביל להיכנס לאתר

למעלה