הצעות למאמרים/מדריכים לספר השחקן

5נדב

New member
הצעות למאמרים/מדריכים לספר השחקן

א. מאמר/מדריך על תחפושות - אחד הנושאים היותר בעייתים (לפחות מבחינתי). איך עושים, ממה עושים וכד´. רעיונות לתחפושות נפוצות (קוסם, לוחם גנב, כוהן). ב. מדריך להכנת חרבות שטוחות. אלא אם זה מסובך מדי לכתוב כמדריך. מישהו מוכן להרים את הכפפה? (ולא, לא כדי לזרוק עליי...)

barrow wight

New member
מעוניין במדריך שדה לסייר?

קצת על הסוואה, הליכה חרישית והתגנבות, חיפוש ועיקוב, ועוד כהנ וכהנה. אם יש עניין אז תגיד!! בברכה אריאל

Sern

New member
מדריך תחפושות

אני היתי שמח לכתוב מדריך להכנת תחפושות - אבל יש כמה בעיות בכתיבת מדריך כזה. כדי להכין תחפושות, צריך ידע בסיסי בתפירה. את הידע הזה לא קשה ללמוד, אבל בשביל זה צריך לכתוב מדריך נפרד (בנוסף על העובדה שדי קשה ללמוד תפירה מטקסט). כל מדריך להכנת גלימה, טוניקה, חלוק, מגן יד, כפפה, מגף וכו´, ייאלץ להניח שלקורא יש כבר ידע בסיסי בתפירה. ולפי דעתי, אם אתה יודע לתפור - אז להבין בכוחות עצמך איך להכין את כל הדברים האלו זו לא בעיה. הצעות? ארם.

5נדב

New member
זה חייב לערב תפירה?

מה עם תחפושות פשוטות יותר, כאלו שלא מערבות תפירה? אני מדבר מחוסר ניסיון, אבל אין דרך להכין תחפושות טובות, שלא כל כך מסובך להכין?

Sern

New member
לא.

כל תחפושת מערבת מידה מסויימת (בד"כ רבה) של תפירה. אלא אם אתה מעדיף לחבר את הבד לעצמו עם דבק מגע.

5נדב

New member
אוקיי

אז המדריך רוש את מה שהוא ידרוש. אני חושב שעדיף שיהיה מדריך כזה, מאשר שלא יהיה מדריך בכלל, לא?

Sern

New member
אני לא מאמין

שהתנדבתי לכתוב עוד מדריך.
בסדר - עוד בערך חודש (כשכמה דברים יתפנו לי) הוא יהיה מוכן. ארם.

elanor

New member
הנה קצת עזרה מלמעלה..

אני מוכנה ברוב טובי לעזור לך לכתוב את המדריך לתחפושות (לא נשק, כי אני לא יודעת הרבה בזה), כמובן מתוך הנחה שהקורא יודע לתפור
הסבר למי שבאמת האמין שאני סתם סנובית מגעילה: הטון המתנשא הוא בצחוק ...
עכשיו ברצינות, אם יש לך קצת זמן לפנות, אני בשמחה אשב איתך לכתוב את המדריך. וגם יש לי עכשיו המון זמן פנוי - אז רק תגיד מתי (רצוי בהתרעה של שבוע מראש) ואני שם. -ANY TIME, ANY WHERE

Sern

New member
הממ...

אם יש לך כל-כך הרבה זמן פנוי, אני לא ארגיש טוב בכך שאתן לך לשבת ללא מעש במשך חודש. אז אני אהיה מוכן להקריב את עצמי ולתת לך לכתוב את המדריך לבד.
אבל ברצינות - אם את לא רוצה לכתוב את המדריך לבד, אין לי בעיה לכתוב איתך, אבל באמת אין לי ממש זמן בכמה שבועות הקרובים. את מוזמנת לפנות אלי ב ICQ - 786149 (או באימייל - [email protected]) ארם.

אלף אפל

New member
סבתא סורגת

אני דוקא חושב שמדריך תחפושות יהיה טוב, כי לדוגמא אני קיבלתי הורואת איך להכין גלימה, וכשהיה כתוב שצריך לתפור 2 חלקים ( אל עף הידע הבסיסי שלי בתפירה) הבנתי מה צריך לעשות והסברתי לסבתא שלי והראיתי לה והיא תפרה לי את הגלימה.

elanor

New member
נו, נחמד מאוד...

אני למען האמת, באתי לסבתא שלי רק בגלל שאין לי מכונת תפירה בבית... אבל עשיתי את הטוניקה והגלימה שלי לגמרי לבד
ולמען האמת הם גם יצאו פצצת עולם ואח"כ כולם רצו שאני אכין להם אותו דבר.. איזה כיף זה היה
והתלהבתי מזה במיוחד כי זו הייתה הפעם הראשונה שמה שתפרתי היה אשכרה ללבישה ולא איזה ארנק/תיק או בגד לברבי... (לא לצחוק הייתי עושה בגדים לברביות כשהייתי בת 5
) האמת היא שאני כבר לא כ"כ זוכרת למה התחלתי בכלל לכתוב את ההודעה הזאת.. אז אולי כדאי שאני אפסיק אותה כאן

למעלה