הצעות למדור הסלולרי של מעריב לנוער

הצעות למדור הסלולרי של מעריב לנוער../images/Emo56.gif

שלום לכם, נפל בחלקי הכבוד לערוך את המדור הסלולרי השבועי של עיתון מעריב לנוער. אשמח מאוד לקבל את הצעותיכם לנושאי עבור המדור. אם נתקלתם בשירות מעניין במיוחד, במכשיר מעניין במיוחד שטרם הובא לארץ מסיבות לא ידועות, אם נתקלתם בבעיות שירות קשות או בכל דבר מעניין בתחום הסלולרי, אשמח אם תציעו לי כאן בתגובה להודעה זו או באופן אישי לדואר האלקטרוני שלי המופיע בהודעה זו את הנושאים, על מנת שנוכל להביא אותם בפני קוראינו. כמו כן, אם מדובר במכשירים או שירותים טרם הובאו לארצנו הקטנה והדי-מפגרת מבחינת המיכשור הסלולרי - צרפו את שם המכשיר המלא ושם היצרן על מנת שנוכל לבדוק עם כל הספקיות מדוע ייבוא המכשיר מתעכב ואולי להזיז דבר או שניים. תודה רבה מראש, יום טוב! עומר רבין און ליין - מעריב לנוער

LordNor

New member
יש הרבה מכשירים מתקדמים שכניסתם

לארץ מתעכבת. רק בגלל שעורכים בחלקם ניסויים כדי לבדוק אם "כדאי" לשווק אותם. נסה למשל את מכשיר נוקיה 9210 שהוא מעוכב כבר שנה וחצי בארץ. וישווק רק אחרי שימצאו ש"כדאי" לשווק אותו. וישנם עוד מכשירים כמו סימנס מתקדמים שכלל לא מיבאים אותם. ומכשירים מתוצרת סוני. ועוד... יש אפילו יצרני טלפון סלולר שכלל לא משווקים את מכשיריהם בארץ. את רוב מכשירי נוקיה המתקדמים מעכבת בעיקר יורוקום (נציגת נוקיה בישראל) מקווה שעזרתי...

rroo

New member
מה???

נוקיה 9210 לא מעוכב שנה וחצי אולי חצי שנה והוא ממש לא שכדאי להם הוא כבר אמור היה להיכנס והוא עוקב שנית ונמצא ביורוקום עקב תקלה שנמצאה לגבי סימנסים הם גם יכנסו וגם סוני צריך להיכנס מכשיר אחד באורנג פשוט ה GPRS מעקב את זה

Nokia Fan

New member
יש כל מני דברים...

אתה יכול להתמקד למשל גם בכל-מני שירותים של הרשתות. למשל שירות InirU של אורנג´, שמאפשר לך לקבל הנחות ולדעת כשהחברים שלך נמצאים קרוב. יש גם שירות דומה של אמיגו, שנקרא cellmaze. אפשר להתמקד גם בצ´אטים קוליים, בערוץ המשחקים של אורנג´, ועוד הרבה אפשרויות... רק צריך לחפש.

d@r121

New member
נקבל קרדיט ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

בכל אופן בתור אחד שמת להצטרף למעריב לנוער הייתי מתחיל בלסקר את השרותים שהרשתות מציעות למשל כמו שהועלה פה inirU וכו´ אחרי זה מתמקדים בפלאפונים לנוער בעד נגד הרשת שפונה לנוער מכשיר חדש שיצא וכו´ הפורום תמיד שמח לעזור ד
ר הרבה נכחות של כתבי מעריב אדם צייט, איציק אדרי וכו´

תודה, אבל אלו דברים שכבר רשמנו עליה

כל הדברים שציינת הם דברים שרשמנו עליהם במדור, והרבה. חשבתי על כיוונים יותר חדשים ויותר חדישים שלא מוצו עדיין במדורים סלולריים ובכל מקום העוסק בתחום. תודה רבה רבה בכל אופן! עומר רבין און ליין - מע"ל

ashomer

New member
לי יש רעיון

אולי תעשו מן פרוייקט של אנשים וסלולרים תעשו סקר למי יש איזה פלאפון, איזה אישיות ואופי יש לנוקיה-מנים,לקוחות אורנג´... תכתבו על מה שמאפיין משתמשים כאלה ואחרים של מכשירים כאלה ואחרים

d@r121

New member
או שאולי

לנסות להתאים פרופילים מה הגיל הממוצע לפלאפון למשל 5110 מי המשתמשים ומי קהל היעד או תחקיר מקיף על כל הסלולארים שצריכים להגיע או שאולי יגיעו או כאלה ששוה לייבא לארץ או תחקיר קליל על הקרינה עזר
שמחים לעזור פורום סלולארי ד
ר

ashomer

New member
ככה אתה גונב לי את התהילה?

יש לי עוד הצעה-אתם יכולים בתור עיתון נפוץ ליצור קהילת משתמשים ואוהבים של סלולר, אתה יודע עם מפגשים וכאלה...

ashomer

New member
ככה אתה גונב לי את התהילה?

יש לי עוד הצעה-אתם יכולים בתור עיתון נפוץ ליצור קהילת משתמשים ואוהבים של סלולר, אתה יודע עם מפגשים וכאלה... אולי תנסו לחפש עזרה אצל אחת החברות שתממן מעין מועדון "מומחים" ולא בהכרח מועדון שעיקרו זה הנחות למסיבות כמו סלקום Xit

d@r121

New member
קרינה זה נושא שלא נטחן

להכין תחקיר קליל על קרינה משהו שיעזור להבין את הנושא הענק שנקרא קרינה אני מאמין שבתור כ"נ ובתור אחד שקורה את כתבותיך ונהנה (חנופה אף פעם לא הזיקה) אני מאמין שתוכל להכניס בה את הקסם שיהיה מעניין לקרוא ד
ר

ashomer

New member
זה קצת כבד מדיי

קרינה זה משהו שעדיין לא ברור מה זה באמת עושה... אתה רק יכול לספר מה מקרין ואיך אבל אין מישהו שהוכיח חד משמעית שזה מסוכן למה לסבך\להפחיד אנשים

d@r121

New member
לא התכוונתי

להכנס לעומק העניין שנקרא קרינה רק לספר מה זה יכול לעשות איך זה מתקיים ומתי זה יכול לקרות לא להפחיד רק להרגיע ד
ר

למעלה