הצעות לספר החודש החדש

Lildi

New member
שאלתי את זה לפני כמה ימים

ואחרים הצטרפו אלי, בקשר לספר החודש החדש? מה זה יהיה?

sagiberg

New member
הצעות לספר החודש החדש../images/Emo63.gif

אז מה מתחשק לכם לקרוא החודש ?

אליס - מעולה, ../images/Emo110.gif

"שלושה בסירה אחת" - כנ"ל, ומה עם "צ'רלי והשוקולדה"? חורפי משהו, ומתאים להגדרות הפורום, לדעתי.

Athaclena

New member
מממ.... טעים

scrumdidlyumptious, כמו שנאמר. אבל את רוב הספרים בשירשור קראתי ואין לי העדפה מאוד חזקה.

olga267

New member
גם אני בעד "אנדר"! ../images/Emo3.gif

אני אחשוב על עוד משהו אח"כ...

The Mad Hatter

New member
לא אנדר!

קראתי אותו לפני המון זמן וכבר הספקתי לשכוח אותולגמרי ואין לי כח לספר כבד (יחסית) עכשיו. אני בעד צ'רלי והשוקולדה (אני לא מאמינה שלא קראתי את זה עדיין. חור בהשכלה). או "השעות" שהיה מועמד בפעם שעברה. לא ממש ספר ילדים, אבל כבר קראתי אותו, כך שזה הופך את כל העניין להרבה יותר קל בשבילי. :) הרוזן ממונטה קריסטו, למשל, עדיין מחכה לי על המדף ואני אפילו לא מתקרבת ללהתחיל לקרא אותו. :(

sagiberg

New member
סיכום ביניים../images/Emo103.gif

צ'רלי והשוקולדה אליס המשחק של אנדר קוד דה וינצ'י שבט דוב המערות אליס בארץ הפלאות הצעות נוספות ?

היחיד שאני מתנגדת לו ברשימה

הוא קוד דה וינצ'י- אני בהחלט לא מתנגדת לקרוא אותו אבל זה פורום ספרי ילדים ונוער והוא בהחלט לא

Athaclena

New member
דוקא אני לא בטוחה....

אבא שלי קנה את הספר בעברית בדיוק כדי שהאחים שלי יוכלו לקרוא (בני 15 בין היתר), ואין בו תאורי מין. אלימות יש אבל לא משהו מחריד במיוחד, והסיפור קצת מסובך. אז זה לא ספר שנכתב לנוער אבל אני חושבת שהוא מאוד יכול להתאים, הרי גם בהארי פוטר יש ספרים מאוד ארוכים ואלימות וסיבוך מסוים...

Lildi

New member
לדעתי, קוד דה וינצ'י

הוא גם לנוער, אני למשל בת 17, והספר הזה מאוד מעניין אותי, ואם הספר הזה הוזכר בפורום זה אומר שאנשים בפורום הזה קוראים ואוהבים את הספר הזה.

למעלה