הצעות לסקרים --

DarlingAdam

New member
הצעות לסקרים --

אם מי מהגולשים רוצה להציע סקר חדש -- זה הזמן וזה המקום. רעיונות יתקבלו בברכה ויתבצעו, עד כמה שאפשר, במהלך השבועות הבאים. ותודה לשיר :)

1Shir

New member
אני הצעתי הצעות די סטנדרטיות כמו:

* עונה אהובה * אפשר לבחור את הפרק הכי אהוב מתוך רשימה של הפרקים הכי גדולים שהיו * מה האספקט האהוב בסדרה (מדע בדיוני, קונספירציות, מתח, אקשן, דרמה, הומור, וכו'
) אז אם אתם מתלהבים מאחת מההצעות האלה תכתבו, ואם יש עוד הצעות אז מה טוב :)

1Shir

New member
אני נדהמת עד כמה הוא רשע צרוף.

ולגבי זה יש לי 2 שאלות: 1. למה??? רק בשביל להרגיש את תחושת הכוח? זה חולני 2. לגבי מר איקס- אתם חושבים שהוא עדיף עליו? כי נראה לי שממש לא, הוא גם רע אמיתי. ובאיזשהו מקום זה אפילו יותר גרוע, כי את איש הסרטן מלכתחילה ראינו כאויב, אבל איקס הוא במידה מסוימת בן ברית, שזה רק מעצים את הרוע שלו כי הוא גם דו פרצופי. איש הסרטן לפחות הולך כל הזמן עם אותו אינטרס ונגד אותם אנשים. מאוד מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים

Ice Age

New member
לדעתי

איש הסרטן הוא אמנם רשע, אבל אני די אוהב את הדמות שלו. הוא עשה מה שעשה מתוך רצון לשרוד, למרות שידע שהוא מקריב אחרים בשביל זה. X, לעומת זאת, דווקא עזר למאלדר הרבה. אמנם מהסיבות שלו, אבל עדיין עזר.
אפילו כשהוא מת הוא עזר למאלדר בכך שרשם בדמו היכן להמשיך לחפש את האמת. גבר גבר.

milki123

New member
דיעה

לדעתי הוא לא רשע. הוא נאמן לממשלתו ועושה ככל שביכולתו כדי להגן עליה ועל האינטרסים שלה. צריך לזכור שהוא אחד מהדמויות הבודדות בסידרה שיודעת את התמונה המלאה. לגבי הרבה נושאים. ולכן גם אם שיקוליו נראים לפעמים מרושעים , ייתכן כי הם למעשה לטובת הציבור האמריקני כולו. בניסיון שלו לטייח דברים שמאלדר מגלה יש מידה מסוימת של צדק. העם האמריקני עדיין לא מוכן להתמודד עם כל מיני דברים. לא כולם מאמינים כמו מאלדר. ואם הוא היה באמת מרושע , הוא מזמן כבר היה מוצא דרך לנטרל את מאלדר וסקאלי. אך היו פעמים שדווקא הוא הציל את חייהם.

Ice Age

New member
לא בדיוק

הרי התברר לקראת הסוף שהסינדיקט רצה להציל את עצמו ואת המשפחות שלהם, על חשבון הציבור האמריקני.

scoutlavie

New member
הסינדיקט זה עניין מסובך

הם לא סיפרו לאחרים כי זה יצור מהומה וכי הם חשבו שהם יצליחו להשתלט על הפלישה ולמנוע אותה. תחשבו שהם נתנו את הילדים והנשים שלהם בשהיל זה , מה שמראה שהם לא לגמרי רעים. אמנם הם שמרו את זה מהציבור ,אבל יחסית למטרה טובה . הציבור לא מוכן לדעת הכל...

SABRINA X

New member
חחחח

איך אמרו לאיש הסרטן שיש לו סרטן ראיות והוא עוד כזה מתפלא חחח..................אני חושבת אבל שהגזימו יותר מדי בעישון שלו.......כי מתי שרק ללא רואים אותו הוא מעשן..כמה אפשאר?

LoLo16

New member
אני חושבת שהעישון שלו זה סמלי.

זה תרתי-משמע "מסך עשן". אף אחד לא יודע בדיוק מיהו, איך קוראים לו, מה הוא עושה. הוא כל הזמן מסתתר. מבחינה קולנועית (אפילו שזה טלוויזיה) זה (לדעתי) הרבה יותר מסתם סיגריה.

1Shir

New member
קראתי מה שכתבתם וזה נכון-

כל דמות אפשר להבין, כל דמות עשתה גם מעשים טובים. אני מניחה שמה שהכי מפריע לי זאת הקלות שבה הם נוטלים את חייהם של לא מעט בני אדם רק כדי לקדם את עצמם מהלך נוסף במשחק. זה רוע בעיני.

milki123

New member
csm

האיש המעשן לא מחליט את ההחלטות , הוא רק זה שמבצע אותן. הוא שליח. והמעסיק שלו הוא גם המעסיק של מאלדר - הממשלה. בנוגע לרוע...אני מעדיף לקרוא לזה אדישות. הוא עובד כל כך הרבה זמן באותו מקום ומבצע את הדברים הללו עד שזה הקהה את חושיו מבחינה רגשית והפך אותו לאדיש. הוא רואה זאת כ"עוד מבצע" , אחת מני רבים שהיו ויהיו לו.

למעלה