Another Girl
New member
הצעות לשדרוגים ../images/Emo26.gif
ניסיתי להעלות שרשור דומה בעבר,אבל לא הגבתם.אקווה שהפעם תראו קצת יותר התעניינות ורצון להשתתפות. יש כמה דברים שהייתי רוצה להוסיף לפורום כדי להעשיר אותו:
אתר לפורום: מקרטני התחיל לבנות אתר אבל מכיוון שאני לא רואה התקדמות,אעלה שוב את הנושא. מי כאן יודע HTML או שיש לו את הכלים לבנות אתר ברמה(לא חייב להיות מוכן ביומיים,יכול לקחת זמן)שיכיל את כל המידע שבפורום+נושאים אחרים?
מאמרים נוספים: אמנם די כיסינו את כל אלבומי הביטלס,אבל יש לכם מושג עוד כמה אלבומי סולו של החבר'ה נשארו?...חוץ מזה יהיה נחמד אם יהיו עוד מאמרים בנושאים שונים,כמו: הנושא של פיט בסט ועזיבתו את הלהקה,התנסות חברי הלהקה עם הסמים והשפעתם עליהם,ההופעה האחרונה על בניין Apple ועוד ועוד...(הכל כמובן מושקע וברמה
) (זו לא געירה או הטפה,אלא יותר שאיפה שלי לראות אתכם לוקחים חלק בתוכן.)
גלריות:אתם יכולים להתחיל להריץ תמונות לגלריות...
(וכמובן להקפיד שכל תמונה שייכת לגלריה המתאימה לה!)
מסנג'ר: נכון שלרובנו יש אייסיקיו,אבל יש בו חיסרון והוא-אי אפשר לעשות בו שיחת וועידה(ואם יש אני לא מודעת לאופציה זו
)לעומת זאת,במסנג'ר(תוכנה שהיא הרבה יותר נעימה ונוחה לטעמי)כן יש אופציה כזו ושיחת וועידה בה יכלה להיות ממש חוויה...לכן אני מציעה שכולם יורידו מסנג'ר,או לפחות למי שאין שיוריד,וכך במקום להיפגש בצ'אט אחרי החידון יהיה אפשר להיפגש במסנג'ר בלי להסתבך...
רעיונות משלכם: יהיה נחמד לראות רעיונות שלכם בנוגע לאירועים,משחקים,תחרויות,פרוייקטים ועוד...
זה הכל בינתיים.מחכה למתנדבים(
) ולעוד הצעות לשיפור.
ניסיתי להעלות שרשור דומה בעבר,אבל לא הגבתם.אקווה שהפעם תראו קצת יותר התעניינות ורצון להשתתפות. יש כמה דברים שהייתי רוצה להוסיף לפורום כדי להעשיר אותו: