הצעות לשדרוגים

Another Girl

New member
הצעות לשדרוגים ../images/Emo26.gif

ניסיתי להעלות שרשור דומה בעבר,אבל לא הגבתם.אקווה שהפעם תראו קצת יותר התעניינות ורצון להשתתפות. יש כמה דברים שהייתי רוצה להוסיף לפורום כדי להעשיר אותו:
אתר לפורום: מקרטני התחיל לבנות אתר אבל מכיוון שאני לא רואה התקדמות,אעלה שוב את הנושא. מי כאן יודע HTML או שיש לו את הכלים לבנות אתר ברמה(לא חייב להיות מוכן ביומיים,יכול לקחת זמן)שיכיל את כל המידע שבפורום+נושאים אחרים?
מאמרים נוספים: אמנם די כיסינו את כל אלבומי הביטלס,אבל יש לכם מושג עוד כמה אלבומי סולו של החבר'ה נשארו?...חוץ מזה יהיה נחמד אם יהיו עוד מאמרים בנושאים שונים,כמו: הנושא של פיט בסט ועזיבתו את הלהקה,התנסות חברי הלהקה עם הסמים והשפעתם עליהם,ההופעה האחרונה על בניין Apple ועוד ועוד...(הכל כמובן מושקע וברמה
) (זו לא געירה או הטפה,אלא יותר שאיפה שלי לראות אתכם לוקחים חלק בתוכן.)
גלריות:אתם יכולים להתחיל להריץ תמונות לגלריות...
(וכמובן להקפיד שכל תמונה שייכת לגלריה המתאימה לה!)
מסנג'ר: נכון שלרובנו יש אייסיקיו,אבל יש בו חיסרון והוא-אי אפשר לעשות בו שיחת וועידה(ואם יש אני לא מודעת לאופציה זו
)לעומת זאת,במסנג'ר(תוכנה שהיא הרבה יותר נעימה ונוחה לטעמי)כן יש אופציה כזו ושיחת וועידה בה יכלה להיות ממש חוויה...לכן אני מציעה שכולם יורידו מסנג'ר,או לפחות למי שאין שיוריד,וכך במקום להיפגש בצ'אט אחרי החידון יהיה אפשר להיפגש במסנג'ר בלי להסתבך...
רעיונות משלכם: יהיה נחמד לראות רעיונות שלכם בנוגע לאירועים,משחקים,תחרויות,פרוייקטים ועוד...
זה הכל בינתיים.מחכה למתנדבים(
) ולעוד הצעות לשיפור.

Miss CB

New member
עובדים על זה יקירתי...

אני בכל אופן. אתר - לא בתחום שלי, מסנג'ר - כנ"ל, הורדתי אייסיקיו וזה עושה לי מספיק בעיות
. מאמרים לעומת זאת...! אני עוד לא מבטיחה כלום, אבל תדעי לך שאני מנסה בכל כוחי לחשוב על איזה רעיון מקורי ומעניין לכתוב עליו מאמר. משהו שיקח אתכם בהפתעה! פם פה דה דם! אז חכו ותראו, במוקדם או במאוחר אני אחשוב על משהו

ואני אחזור על מה שאמרתי בעבר

פשוט תגידי לי איך את רוצה את עיצוב האתר, כי האתר הקודם לא מצא חן בעינייך, ואין טעם שאני אכין סתם אתר שמיד יתבטל... אז פשוט תגידי לי איך הוא צריך להיראות, ואני אתחיל לעבוד על זה.

Another Girl

New member
יש לך כישורים בבניית אתר?...

אם כן זה נחמד... אם לא זה גם נחמד...

מאור 87

New member
גם לי יש..

ואפילו פעם בניתי אתר על אבבא.. ואפילו עשיתי שם השוואה בין אבבא לביטלס.. (אל תהרגו אותי..
) מעניין אם הוא עוד קיים..

אני רוצה לעזור באתר!../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

אני לא הכי טובה בhtml אבל אני יודעת לעצב מצויין, אני אוכל לעצב, לעדכן ולארגן את החומרים
(שתלטנית שכמותי). בקשר לכתבות - אני לא יודעת הרבה על הביטלס, כל מה שאני יודעת בא מהפורום.. אז אני לא חושבת שאוכל לכתוב מאמרים בנושא כלשהו. מסנג'ר - רעיון מצויין. פעם הורדתי מסנג'ר מיאהו! והתקנתי אותו אבל לא הצלחתי להירשם
. מישהו מוכן להגיד לי מאיפה מורידים?

דקלה9

New member
הצעות

אני אומנם חדשה פה, אבל...
אפשר להכניס באתר שמקרתני מכין (או מכינה?) תמונות של חברי הפורום וימי הולדת (אני מוכנה לרכז כזה מידע, אבל אני צריכה רשימה מלאה של כולם).
עשיתי פעם הרצאה על הביטלס בסינמטק בחיפה וגם ביחידה ששירתתי בה בצבא. יש לי המון ספרים, חוברות ובקיצור- יש מאגר מידע. רק תנו רעיונות ואני אנסה לכתוב מאמר.
מה עם מפגש של חברי הפורום? ניסיתם פעם להפגש? אולי אפשר להרים כמה הרצאות ממיטב המוחות המצויינים
של חברי הפורום?
אפשר באותה הזדמנות להקרין סרטים וקליפים ואם הפורום גדול ויש מספיק נכונות, אפשר לבדוק אפשרות של פגישה בבית קפה איפשהו במרכז.
אני בכיוון?
זה סוג ההצעות שביקשת?

Another Girl

New member
בין השאר,יקירתי

דבר ראשון בקשר למאמרים-כל מאמר,אפילו על נושא שכבר נכתב עליו,יתקבל בברכה.נשמח אם תחלקי עימנו את המידע שמצוי ברשותך ותרחיבי את אופקינו.
האתר-האתר זה לפי דעתי מקור פוטנציאל אדיר לריכוז המידע והבאת גולשים חדשים,ולכן יהיה נחמד אם כמה אנשים יעבדו עליו-או יותר טוב-שכל אחד יציע רעיון או ישלח חומר שנדרש כדי להרים אותו. ברגע שמקרטני יראה את האתר,או את ההתחלה שלו,נתחיל לרכז את המידע שציינת(אם לאף אחד לא תהיה התנגדות...) ולעשות אתר פצצתי למדי. מפגש-חשבנו על מפגש פעם ולפי דעתי הרעיון מתחיל להבשיל,אבל אני רוצה לראות היענות גדולה יותר-לפחות 10 אנשים שמוכנים להגיע.במידה ויהיה,נארגן מפגש מושקע,ואת מוזמנת לעזור להרים אותו
תודה על היוזמה!

דקלה9

New member
../images/Emo140.gifבכייף

אני באמת אשמח מאוד לעזור. Your wish is my command
אני אתחיל לעבור על נושאים עבור מאמר (אם מישהו בפורום רוצה לדעת בהרחבה על נושא כלשהו אני אשמח לקבל רעיונות) מקווה שלא יצאתי פלצנית מדי במייל הקודם...

למעלה