הצעות לשיפור הפורום

ספיידי1

New member
הצעות לשיפור הפורום ../images/Emo26.gif

בתור אחד שביקר פעם או פעמיים בפורומים למינהם, אני יכול להגיד שהפורום הזה יחסית ברמה ירודה. 1. כמות המבקרים 2. התוכן 3. נכונות הגולשים לתרום אומנם חלק מהסעיפים לא קשורים ו\או תלויים במנהל אבל חלקם כען ואני חושב שהם דורשים שיפור. האשכול הזה מיועד לשיפור הפורום ולכן כל אחד עם הצעות שירשום אותם פה כדי שהפורום יוכל להשתפר. כמה הצעות לייעול שלי 1. השתתפות רבה יותר של המנהל, להכנס פעם ביום או פעם ביומיים זה מעט מידי למנהל, אני חושב שאתה צריך להכנס לעיתים יותר תכופות ולעזור לגולשים ולגלות יותר מעורבות. לדוגמא לענות לאשכול הזה, שיראו נוכחות אפילו אם היא מעטה לפחות שהמנהל יענה לגולשים, בשביל זה אתה המנהל, כי אתה בקיא יותר בחומר מה שנקרא... 2. מאמרים, קישורים וכדומה. אתה (המנהל) או שאר הגולשים ה"ותיקים" יכולים לרשום מאמרים, לדוגמא מה זה קסמי קלפים, מנטליזם וכדומה 3. להוסיף קישורים לאתרים רלוונטים, לף דווקא כאלה שמלמדים קסמים אלה אפילו רק לראות, לטעום וכו... 4. להוסיף קישורים לחנויות, גם מחו"ל וגם מהארץ 5. להוסיף כתובות של חנויות באיזור דרום, מרכז וצפון כמובן עם חלוקה לאיזורים, בין אם זה במאמרים ובין אם זה בטאגליינס.... חוץ משפן לדוגמא אני לא מכיר אתרי מכירות או חנויות בכלל, במקום לשלוח אנשים לחפש בגוגל, שיהיה להם מענה פה, בפורום. 6. לתת לאנשים הותיקים פה ערך של "מומחה" (שהשם ניהיה אדום), זה מגביר את הרצון לעזור ולהתבלט, מה שאומר שיהיו יותר תגובות תגובות של שאר הגולשים יתקבלו בברכה

ofer976

New member
אתה צודק!

אני פה מפתיחת הפורום. עשיתי כמה שאלוני הכרות, לא ממש שיתפו איתי פעולה
באמת חייבים להעלות פה את הפעילות!

יפה מאוד רק ש....

אני מאמין שאם מישהו כבר נותן הצעות לשיפור שגם יעשה-חסר לכם משהו בפורום הזה ?! תעשו! המנהל נמצא רק כדי לכוון, לעזור, לרכז ולשמור על הסדר-כל השאר תלוי במשתתפים.... כשמדברים על קהילה או פורום הכוח והדלק נובע מהאנשים אשר נמצאים בו ולא מהמנהל לכן כל אותם אלה אשר בטוחים שהפורום יבש-השינוי נמצא בכם! תפרסו חומרים, קישורים, מאמרים...

ספיידי1

New member
לא מדויק

אומנם אני מסכים איתך, כי בנאדם אחד לא יכול לכולל שינוי קיצוני, אבל צריך להבין שהנכונות הרבה ביותר תבוא מהמנהל. ברגע שאתה תתחיל לבנות\לרשום וכו... מאמרים בנושא ותפרסם אותם פה בפורום ותגיד "מאמר חדש לגבי XXX יצא" ותעשה את זה כמה פעמים ובצורה עיקבית, תראה שגם גולשים יבואו וירשמו מאמרים וישתתפו יותר. אם הייתי יכול, באמת שהייתי משתף פעולה וכותב ומוסיף וכו וכו וכו, אבל סה"כ אני חדש בקטע הזה ולכן אני חושש שאין לי כל כך מה להוסיף לאנשים פה, מה שאני כן יודע ומבין אני משתדל לעזור(לענות לאנשים על שאלות). אומנם הכוח הוא בידי הגולשים אבל הכוח לנהל אותם ולכוון אותם נימצא אצל המנהל. כך לדוגמא חברה פשוטה, בלי מנכ"ל טוב, לא משנה כמה העובדים יהיו טובים, החברה לא תתפקד כמו שצריך. מצד שני, חברה שהעובדים בה בינוניים אבל המנכ"ל מעולה, במהרה תשתפר פלאים ותתפקד כמו חברה טובה. אין לך מושג כמה השפעה יש לך על הפורום.

MasterCool

New member
אתה צודק.. בתור אחד

שבאמת חובב קסמים, הייתי מאוד רוצה שהפורום הזה יהיה פעיל יותר, נכון שהנכונות צריכה לבוא מהמנהל, אם כי חברי הפורום לא ממש משתפים כל כך פעולה.. אני גם חושב שאם מנהל הפורום יקדיש יותר זמן לפורום(או שאולי הוא בנאדם קצת עסוק אז הוא צריך מישהו שיעזור לו) יפרסם מאמרים, יגלה מעט קסמים ישנים/פשוטים שניתנים לפרסום (סה"כ תמיד נחמד לגלות קסם קטן) כדי לעורר פה קצת את החבר'ה.. אז בגדול... מנהל הפורום צריך קצת יותר לנהל פה את העיניינים להראות נוכחות ונכונות כדי שהפורום יהיה פעיל יותר. אני מוכן לעזור..

OK חברים-יש מישהו חושב שהוא מסוגל ?

אני פותח את האופציה לכל מי שרוצה להצטרף אליי לניהול...מי שחושב שהוא יכול להוסיף לפורום, לשפר אותו ולהעלות את "תנועה"-מוזמן לשלוח אליי להודעות- כמה מילים עליו ומה הוא חושב שהוא יכול לעשות כדי לגרום לפורום לפרוח... מחכה לשמוע מכם!

homerJsimpson

New member
אפשר לכתוב פה ביקורות על קסמים

כמו שיש בפורומים של שפן...אם מישהו קנה איזה קסם, שיכתוב פה ביקורת, זה יוסיף המון לפורום.

ספיידי1

New member
מסכים! רעיון יפיפה, להעביר פה ביקור

להעביר ביקורות על קסמים שרחשתם, או למדם, או להעלות אפילו סרטונים שלכם מבצעים קסמים.

למעלה