הצעות לשיפור הפורום

הצעות לשיפור הפורום

בהמשך להודעה הקודמת שלי ישבתי וביצעתי פעולה מסובכת מאוד בשבילי- הלא היא חשיבה, והעליתי כמה רעיונות. ייתכן שהם טובים, ייתכן שהם גרועים, לכן אני שואלת. מה שאני מבקשת מאנשי הפורום והמנהלת היקרה זה תשובות חד משמעיות של בעד או נגד לגבי כל הצעה. אני עושה את כל זה בכוונה מאוד טובה, ואשמח אם נצליח בכוחות משותפים לשקם את הפורום שלנו.

הצעה לפרוייקט

משום מה עלה בראשי הרעיון להתחיל פרוייקט של כתיבת תקצירים/reviews לפרקים של דריה. קודם כל, נדמה לי שהדבר לא קיים בעברית, וחבל שכך. מצד שני הייתי מעדיפה לא לשלב את סדרת הקודש "דריה" עם שפת הערסים "עברית", כך שכאן אני עדיין מתלבטת. כמו כן, הרעיון הוא לא ליצור תקצירים משעממים ואובייקטיביים, אלא משהו הומוריסטי ומעניין לקריאה בפני עצמו, וזה נדמה לי לא קיים אפילו באנגלית. רעיון זה הוא מאוד לא מלוטש, ויש לי הרגשה שלא תתלהבו ממנו, אבל אם נחשוב צעד אחד קדימה...- אני היחידה שרואה אתר דריה שנון קם לו מחורבות הפורום? ממ.. כנראה החזיונות האלה נגרמים מהעובדה שאני מכורה לפתיחת אתרים עלובים בכמויות אדירות. אני חושבת שיש לי לפחות 10 אתרים שמכילים רק עמוד אחד ונשכחו אי שם. בכל מקרה, הרגישו חופשיים למתוח ביקורת על הרעיון הטפשי.

innocence

New member
אם הייתי יודעת לבנות אתרים...

אני מניחה שגם לי היו הרבה אתרים כאלו:|

אני מתחננת..

תשובה חד משמעית של "בעד" או "נגד". זה כל כך קשה? כי מתשובות כאלה אני לא יכולה להבין בצורה חד משמעית את עמדתך כלפי הרעיון.. ומבחינתי זו בעיה.

innocence

New member
תראי, מצדי כל מה שיכול להעיר

את הפורום - מבורך. אני מצד שני לא התברכתי בהרבה תכונות הדרושות להשתתפות פעילה בדברים האלו. אין לי חוש הומור בגרוש, לא יודעת לכתוב בצורה מרתקת (אפילו לא קצת:\) וכהנה וכהנה..

העיקר זה הרצון

אל תמעיטי בערכך, בקהילה מצומצמת כמו שלנו כל אחד חשוב, ואני בטוחה שכל אחד ימצא כאן את מקומו בסופו של דבר. גם אני לא בדיוק סופרת דגולה, וחוש ההומור שלי מחליד, אבל זה לא ימנע ממני לנסות לעשות כמיטב יכולתי..

innocence

New member
אילו רגשי פטריוטיות את גורמת לי

לפתח לפורום.. מרגש! long LIVE the forum!

ailag

New member
לי! לי!! ../images/Emo13.gif

הצעה לפינה שבועית

הרעיון הוא בעצם ליצור פינה שבועית שבה תהיה תמונת השבוע שקשורה בדריה. התמונות יכולות להיות- פאנארטים של חברי הפורום, פאנארטים שנמצאו ברחבי האינטרנט, screenshots שיש בהם כדי לשעשע, alter-egos ובעצם כל דבר שקשור לדריה. הערה: יש העדפה ליצירות של חברי הפורום, ולא פאנארטים שנמצאו ברחבי האינטרנט. כמו כן, ניתן להעביר את ה-screenshots וה-alter-egos עיבוד בתוכנות גרפיות ולקבל דברים משעשעים ביותר. ככלל, הכוונה היא ליצור תמונות שיש בהן מידה של תבונה או הומור ולא סתם דברים שמשעמם להסתכל עליהם.

פאנפיקים

לכל מי שבמקרה לא יודע את זה, דריה נגמרה. מה שאומר שלא מייצרים יותר פרקים חדשים. וזאת בעיה, במיוחד שלאלה מאיתנו שכבר ראו את כל הפרקים מספר גדול מאוד של פעמים. השאלה היא מהיכן נוכל להשלים את מנת הדריה היומית, והתשובה היא- פאנפיקים. למרות שמזמן לא יצא לי לקרוא פאנפיקים של דריה אני זוכרת שבתקופה שקראתי הרבה מהם היו רבים שהיו באמת טובים, ממש כמו הדבר האמיתי. אבל היו גם הרבה גרועים. והרבה טראומתיים (יש כמה שידוכים של דמויות מדריה שפשוט גורמים לי להקיא). אז מה הרעיון? אנשי הפורום יצאו לקרוא פאנפקים ויכתבו המלצות לפאנפיקים טובים, reviews, או כל דבר כזה, וככה נדע כולנו מה כדאי לקרוא ומה לא. גם הרעיון הזה מאוד לא מלוטש ומאוד.. סביר להתקבל בדחייה, אבל אני מנסה בכל זאת. הרגישו חופשיים לקטול ולבקר את רעיונותיי ההזויים.

innocence

New member
אני דווקא בעד!

אני אמנם לא התברכתי בכישרון כתיבה ובטח שלא בשנינות של דריה, אבל (!) אני חושבת שזה רעיון טוב. רק צריך לסכם מראש שלא סוקלים אנשים שמנסים, גם אם זה ממש גרוע, תגובות בונות בלבד.

ממ..

הרעיון לא היה ש*אנחנו* נכתוב פאנפיקים, אלא שנקרא פאנפיקים.. כמובן שכולנו מוזמנים גם לכתוב, אבל זה כבר הרבה יותר מסובך..

innocence

New member
הו! זה כבר סיפור אחר לחלוטין!

איפה אפשר למצוא פאנפיקים של דריה?

פאנפיקים..

אני מקווה שהאנגלית שלך ברמה סבירה, כי זה חלק די חשוב מקריאת פאנפיקים.. ובכלל, עצם המחשבה על פאנפיקים של דריה ב*עברית* מעבירה בי חלחלה.. מאגרי פאנפיקים מוערכים על ידיי- http://www.outpost-daria.com/fan_fiction.html http://www.geocities.com/TelevisionCity/Studio/4148/ http://www.fanfiction.net/list.php?categoryid=38 אם הרעיון יתקבל נצטרך מתנדבים שיקראו ויכתבו reviews.. לקרוא את יודעת? הרגישי חופשייה להתנדב :)

למעלה