הצעות לשיפור

metec

New member
הצעות לשיפור

יש הרבה הצעות איך לפרק מוקשים. לדעתי השיטה הכי טובה היא שאני יוכל לקבוע בכל מתקפה, כמה מכלי הנשק שלי אני מסכן, ואז אני יוכל לשלוח נגיד רק 100 אלף טנקים למוקשים ולא את כולם (צריך לקבוע מין מינימום לסיכון בשביל לפרק מוקשים) או שאפשר לעשות נוער שאהידים או שבח"ים שיהיה אפשר לעשות להם שטיפת מח ולשלוח אותם לשדות המוקשים!!!אפשר גם להקים חיל תחבורה שיעביר את הטנקים ושאר הנשק אל שטח האויב מעל המוקשים.(דרך האויר או הים) ערן אתה אומר שאתה רוצה שהמשחק יהיה כמה שיותר קרוב למציאות, אבל זה לא ייתכן ש70% מהטנקים מושמדים בהתקפה בגלל מוקשים.

ERANJAINT

New member
עוד מעט יהיה ג'יהד איסלאם

הדרך הכי טובה זה לקחת בחשבון שיש למדינה מוקשים למכור טנקים והרבה ואז לקנות בחזרה...

orelmen

New member
אחי

אחי יכול להיות ועוד איך שישמדו לך 70 אחוז טנקים במציאות מלחמת עולם הומצא טנק רק שיפרק את המוקשים כי זה יכול להרוס לך איפלו את כל הטנקים אם אתה שולח את כולם במציאות

meetAmeet

New member
לא מסכים!

קודם כל זה 50%, והמוקשים זה הדבר היחיד שמכניס קצת עניין למשחק ומקשה על כולם! אם יהיה משהו שמפנה את המוקשים הם יהפכו לבדיחה וכל אחד יתקוף בלי בעיה!

צודק זה באמת טיפשי לפרק מוקשים...

אז למה ערן עשה מוקשים כדי שיפרקו אותם אתה צריך לדעת ללמוד טכניקות .....-הצעה אולי צריך לעשות איזה משהו שיוריד האחוזים של ההרס למשל להוריד ל30%-20%.אבל לא להגזים לעקוף אותם לגמרי בל שיקרה לך נזק כי המוקשים נועדו להגן על המדינה וגם אם יהיה אפשר לעקוף את המוקשים אז כולם יתקיפו ולא יהיה עם מה להרתיע מדינה

omri gshock

New member
לשלם לבדואי

צריכה להיות תוספת במחקר ופיתוח שתיקרא על שם הבדואים והם מסלקים מוקשים כמובן אבל שהוא לא מסלק את כל המוקשים אלא בהחלה רק 10 אחוז מהמוקשים זאת אומרת שהולכים לך 45 אחוז מהטנקים אחר כך 20 אחוז והולכים לך רק 40 אחוז מהטנקים וכך הלאה עד שלב חמישי שמוריד חצי מהמוקשים ואז רק 25 אחוז מהטנקים הולכים לך. ולעשות שהבדואים הולכים ראשונים במתקפה כללית קודם הם מפרקים ואחר כך מתחיל הקרבות כאילו הבדואים באים כחלק ממתקפה כללית

metec

New member
אז לפחות צריך להעלות את המחיר שלהם

לכל פלצן בדרוג 4213 יש מספיק כסף למוקשים לדעתי אנחנו צריכים עכשיו לעלות את המחיר של מוקשים לפחות ל100 מיליון ורצוי אפילו ליותר.

ACOUNTRY

New member
שיהיה שיפור חד פעמי

שיפרק את המוקשים ויעלה הרבה....נגיד 750,000,000

ERANJAINT

New member
750 זה כלום...

לפחות 5 מיליארד אם כבר אבל אני עדיין לא תומך בהצעה זו

meetAmeet

New member
ומה יהייה בעוד חודש?

אז גם לכולם יהיה 5 מיליארד. לא לפרק מוקשים!

למעלה