הצעות לתרופה שלא ממשפחת האופן

פנינה21

New member
הצעות לתרופה שלא ממשפחת האופן

מזמן לא כאב לי ככה
אני אלרגיה מסתברת לכל משפחת האתופן-זה בבירור בנתיים אסור לי
כואב לי הרגל חזרה להרגיש כמו אבן מחודדת שלא מפסיקה לדקור אותי חייבת פתרון

מישהו לוקח משהו ממשפחה אחרת (צריכה רק שמות שאוכל לשאול את רופאת המשפחה)

Sigal H

New member
אוי, אוף

אני לא זוכרת בדיוק איזה סוג של כאב יש לך (לא אישי, הזיכרון שלי דפוק), אבל יש כמה סוגים של משככים חוץ ממשפחת NSAID'S (בה חבר גם האתופן): אופיואידים, מאלחשים מקומיים, נוגדי-דיכאון ונוגדי אפילפסיה הם שקופצים לי לראש (לא בתור טיפול בדיכאון או אפילפסיה, הם משפיעים על הכאב עצמו). שמות יש הרבה, אבל צריך להרכיב את זה בחוכמה ובהתחשב בשאר התרופות שלך (אם יש), אני מרגישה לא בנוח לכוון אותך למשהו מסויים סתם ככה. עדיף לשאול את הרופאה. יודעת מה, אולי שווה להתייעץ במרפאת כאב ולא רק ברופאת המשפחה, שם יוכלו לתת לך אפשרויות רחבות וממוקדות יותר.
&nbsp
בהצלחה. אני מקווה שתמצאי הקלה במהרה

סיגל

פנינה21

New member
עדכון

יש לי שתי סיבות להחמרת הכאב בימים האחרונים: המון לחץ נפשי בעיקר סביב הפרנסה ,ודיאטה חדשה
ואז גם אני לא יכולה לקחת אתופן עכשיו

מכירה את כל המשפחות שציינת אני על מינון מקסימום בחלק מהתרופות ולא בא לי להתעסק עם זה עכשיו שוב אחרי שנה שהייתה יחסית סבירה

Sigal H

New member
מהנהנת

כן, התצרף הבלתי אפשרי של התרופות... צר לי שאני לא יכולה להועיל יותר...
&nbsp
בכל אופן, שיהיה בהצלחה עם הדיאטה! מקווה שהאוכל הנכון יהיה גם טעים

ועוד חופן חיוכים.

פנינה21

New member
תודה

הדיאטה כוללת בעיקר אי אוכל לשעות מרובות
ההתחלה קשה אבל יש תוצאות כבר עכשיו

גם אני משתתפת בצער לשמוע על הכאב שיש לך עכשיו

ועל חוסר יכולתי לעזור. ומכירה את התצרף הבלתי אפשרי שסיגל כתבה עליו.
גם אני רגישה לכל מיני תרופות, ואז אתה תקוע מכאן ומכאן בין כל מיני מגבלות פרמקולוגיות.

הסוגיה של סטרס מקושי כלכלי מאד מאד מוכר והוא ממש לופת לך את הגרון עד כדי תחושת חנק פיזית ממש, ואני לא יודעת אם יש דרך להקל עליו חוץ מ:א' - הדחקה ממש ממש קשה
או ב' - טלפון מאריאלה ממפעל הפיס

אבל אני יודעת על בשרי כמה סטרס משפיע על כאב באופן ממש ממש דרמטי.
ואולי אם יש משהו שאת יכולה לעשות שיקל במשהו על הסטרס, זה יפחית את הכאב?

אני יודעת כמה זה קל להגיד אבל כל כך קשה לביצוע, בעיקר כשכל כך כואב, ואתה חייב להפחית את הכאב בכלל בשביל להצליח לעשות משהו מהדברים האלה.
וכמה אתה גם לא מצליח לחשוב יצירתי / חיובי / לראות איזה אופציות כן יש לך, כשאתה כל כך סובל.
אבל אולי תנסי לפשפש בזכרונך ולמצוא משהו שעבר בשבילך פעם, להורדת סטרס אני מתכוונת. ואולי זה יהיה החוט הראשון לפתיחת הפלונטר הזה.

אני האחרונה שאגיד מדיטציה או אנקוב בשם של טיפול כזה או אחר. וזה גם עולה כסף הרי.

אבל לצורך הדוגמא אני יכולה להגיד שלשבת על חוף הים ולהביט בקו האופק ממש עושה לי איזה ריסטרט (אני כמובן לא מצליחה להגיע לים בכוחות עצמי וכל זה), אבל יש דברים לכאורה פשוטים שלא בהכרח עולים כסף, ויכולים להקל על הסטרס.

מקווה גם כן שיוקל הכאב שלך.

והלוואי והייתי יכולה לעזור יותר.

אני מצאתי איזה משהו שעזר לי מאד מאד ברמת הקסם ממש, עם כאבים כמו ראומטיים שיש לי בכפות הידיים, אבל לא יודעת בדיוק איזה סוג כאב יש לך וממה הוא נובע. עוד טיפ שקיבלתי ואולי אולי יכול לעזור לך, זה לקחת כדור טניס ואו בעמידה או בישיבה לעשות עליו כל מיני תרגילים עם הרגליים, כאילו לדרוך עליו, ולגלגל לאט לאט את כף הרגל, ולהעביר את המשקל של הגוף יותר לכיוון האצבעות ויותר לכיוון העקב. כל מיני כאלה. זה סוג של רפלקסולוגיה עצמית כזו, שלא עולה כסף (ז"א איזה 5 ש"ח לכדור טניס). ברמה המתקדמת אפשר עם שני כדורי טניס לעשות תרגילים לשתי הרגליים.

למעלה