הצעות ל"מילת השבוע"

איה@

New member
הצעות ל"מילת השבוע" ../images/Emo124.gif

לי יש המון רעיונות - רק שאני לא יודעת אם זה הכיוון שלכם אז תזרקו לכאן מילים שנראות לכם מתאימות - ומהשבוע נתחיל להנהיג את "מילת השבוע" - וזו תהיה מילה שכל אחד יכתוב עליה פוסט מהזוית שלו.
איה.

abu3ala2

New member
צמחית (כמו רמדיה צמחית)

ההצעה שלי - "צמחית". כמו ב"רמדיה צמחית". בהזמנות זו - יש לי בלוג! בבלוג שלי תוכלו לקרוא את כל האמת מאחורי החדשות על המוקטעה, ואת כל הסיפורים העסיסיים על יאסר, מוחמד, נביל, ג'יבריל וכל החברה. בואו תקראו!

ח מ ד ה

New member
הצעה

אני מציעה להתייחס למילה 'התחלה' נראה לי מתאים להתחיל בהתחלה... והרי לכל אחד היתה התחלה בבלוגים, אז מה דעתכם שכל אחד יספר איך הוא התחיל לכתוב בלוג.. מה דעתך, איה? מה דעתם של האחרים? חמדה

איה@

New member
מתחילים ../images/Emo45.gif

מילת השבוע היא: התחלה כל אחד יכול לקחת את המילה הזו לאיזה כיוון שהוא רוצה שרשרו לכאן קישור לפרק שכתבתם בנושא. בהצלחה! ו-חמדה - תודה!!
איה.

ח מ ד ה

New member
אני רוצה לכתוב כאן, אפשר?

כי הבלוג שלי תפוס.... הסיבה שהצעתי את המילה התחלה היא, שנורא מסקרן אותי לדעת איך אנשים התחילו לכתוב בלוג, ולמה. נראה לי שאם מספיק אנשים יכתבו על זה - בטח נמצא מכנה משותף, משהו שהביא את כולנו לפתוח בלוג. אני תמיד אהבתי לכתוב. אלף פעם התחלתי 'יומן חיים' כתוב במחברת, אבל לא התמדתי. כשאתה כותב דברים שנראים בעיניך יפים, בא לך שעוד אנשים יקראו את זה. אבל הרי לא מקובל ללכת עם יומן החיים פתוח ולהציע לכל אחד 'בוא תקרא, בוא תראה..' בדרך כלל הכתיבה היתה דועכת, כעבור כמה שבועות הייתי משמידה את היומן, וכעבור כמה חודשים מתחילה אחד חדש... וחוזר חלילה. עד שביום בהיר אחד נתקלתי בבלוג של אילנה ואחר כך של רחלי, או ההפך - לא זוכרת, ומאותו רגע, השתנו חיי לבלי שוב. הנה, אני יכולה לכתוב משהו, וכל העולם (5-6 אנשים..) יקראו אותו! זו היתה ההתחלה. היה אז המון פירגון הדדי, ועזרה. רחלי וגם אילנה נידבו מידע, קיצרו הליכים, ואילו אמיר מ'רדיקלים חופשיים' עזר לי בכל הבעיות הטכניות שהתעוררו בבניית הבלוג. כל השאר כתוב על דפי ההיסטוריה..... נורא מעניין אותי לדעת איך אתם התחלתם. מגלים??

איה@

New member
ההתחלה שלי../images/Emo26.gif

הייתי בעיצומו של קורס עיצוב ובניית אתרים - כאשר גיליתי את תופעת הבלוגים שעשתה את צעדיה הראשונים באינטרנט הישראלי. כמוך חמדה - קראתי את אילנה רחלי אוהד ו-אותך
וכשהגיע מועד פרוייקט הגמר של הקורס - היינו אמורים לעצב ולבנות אתר פיקטיבי, חיפשתי נושא שיענין אותי - חשבתי על חברת קוסמטיקה - ואפילו התחלתי לעצב סקיצות. ואז! בהחלטה של רגע - נפל לי האסימון - ושאלתי את עצמי: רגע! למה שלא אבנה לי בלוג? וכך היה. ובאמת - החצר של איה - הוא פרוייקט הסיום שלי ללימודים
האמת - ומאז ובניתי אותו - כמעט כל יום אני אומרת לעצמי שאני צריכה "לשפץ" אותו - ולצערי אני לא מוצאת את הזמן לזה. זהו - זאת ההתחלה שלי. ומאז ההנאה רק גדלה.
איה.

שלינקה

New member
ואני? ../images/Emo13.gif

ישר מהבלוג שלי: "הפעם הראשונה שלי .....................................הבלוג נכתב ב- כ"א בתשרי, ה'תשס"ב ...........................................................הושענא רבא ..............................................(8/10/2001) בשעה 03:10 הפעם הראשונה שלי הייתה בעצם לפני שלושה ימים, וכבר כתבתי עליה כאן. אבל פתאום אני נכנסת ורואה שזה לא קיים (מוזר, כי כבר קיבלתי תגובות על זה) אז אני אנסה לשחזר. חבל, זה בטח לא יהיה כמו מה שכתבתי בזמן אמת... הפעם הראשונה שלי הייתה היום, כשקיבלתי את מוסף "און ליין" של מעריב. שם, בכיכר אתרים, קיבלתי את המידע הראשוני על האתר הזה, וידעתי שאני רוצה לנסות." זהו. כל כך קל ופשוט. לא קראתי שום בלוג לפני שהתחלתי. בכלל, כשנכנסתי היו 4 בלוגרים בישראבלוג: רינה, נוי-נוי, חרצית וfido. היינו קהילה קטנה וחמודה. הצטרפו אלינו פרח צהוב ו-forest ועוד כמה מעטים ששכחתי. כולם הכירו את כולם, כולם הגיבו לכולם. זה היה עוד לפני שהייתה אפשרות של "הוספת תגובה לתגובה" ומי שהיו לו 10 תגובות לפוסט היה ממש עשיר... היה כיף :) אחר כך באו גלים של בלוגרים, ונוצרו קבוצות ותתי קבוצות, ונהיה כיף מסוג שונה. ואז, בשלב מסויים באמצע, עברתי דירה מישראבלוג לבלוג משלי.

Pure me

New member
שלום לכולם, אני חדשה.. ../images/Emo9.gif

היום פתחתי את הבלוג שלי וכתבתי את הרשומה הראשונה בו , אז אתם מוזמנים לקרוא ולהגיב
(הקישור בכרטיס האישי שלי)

ח מ ד ה

New member
שלום וברוכה הבאה... ../images/Emo20.gif

הפוסט הראשון בבלוג שלך הוא בדיוק הנושא עליו אנחנו מדברים עכשיו - התחלות... למה שלא תתני קישור לקטע, או שתעתיקי אותו לכאן?? ושיהיה לך המון הצלחה ורק כיף בכתיבת הבלוג ! חמדה

למעלה