הצעות מגונות

shoteret27

New member
הצעות מגונות

היי סקסיים, היום דיברתי עם חברה שלא ראיתי הרבה זמן והיא סיפרה לי שכבר הרבה זמן עבר מאז הפעם האחרונה שלהבקיצור המצב לא כל כך טוב אצלה LONG TIME NO SEX אז ככה מכיוון שאני מנהלת פורום סקס הצעתי לה תיכף עזרתי אמרתי לה שאפרסם את מצבה בפורום וזה שיציע כאן את הצעת העינוג הכי טובה יזכה בה אז סקסיים שלי תתחילו לשלוח הצעות מגונות ואני אבחר עבורה את הטוב ביותר ממני

sahlom

New member
גם אני רוצה

הי אני נראה טוב מטר 08 בארי וחזק

הגשמת..פנטזיה.. H-(

אני במעלית, בחורה סקסית נכנסת ,קצת צפוף אבל יש מרווח בין האנשים, בכל זאת הסקסית מפנה את גבה אלי ונצמדת אלי,נשאר הרווח של שמלתה ומכנסי ,המפריד בנינו,אני חש את החום והחשמל הזורם בנינו. אני מעז ומצמיד את גופי לטוסיק שלה,היא מגיבה כנגדי,באומץ יש לומר, הכלי שלי עומד כמו טיל..ונצמד דררך שמלתה הדקיקה אל חריץ עכוזה....... זוהי פנטזיה שלי שהתגשמה באופן חלקי....מה המשך הסיפור...חזרי אלי וניתן לדימיון להשתולל ואולי נגשים יחד...פנטזיות משותפות... אני מקווה שתסייעי גם לי וגם לחברתך... אני גבר נאה וספורטיבי ,179גובה,שרירי,ומחפש ריגושים שיסעירו אותי! רמי מורג

פריזB

New member
לא הצעה, הבטחה...

הנוצה היא דבר מופלא, וניתנת לשימוש בכל מיני דרכים. על גוף האישה יש לנגן ככלי. זאת על מנת שיוציא את הצלילים הענוגים להם הוא מסוגל. זו אומנות, והיא נרכשת. אך הנוצה היא לאו דווקא המפרט היחיד. יש עוד הרבה דרכים ודברים. באם יש רצון לפרטים.... EMAIL.

הצעה מגונה 2 H-)

הי....!!! גם אני יכול לכתוב שיר או חרוז עמ`` לזכות בעכוז או בליטוף.. אך מה יותר נכון ואמיתי מלדבר ישר ולעניין ...אם סקס בראש כותרת הפורום.. אמת היא שסקס בלי רגש לא מספק..אך אני מאמין בארוטיקה סוחפת ..., רגשות צפים ועולים מתוך האירוטיקה. האם קראת את כל תגובותי...? אנא שלחי תגובה....אני חדש אצלכם ומסקרן אותי לדעת עד לאן אפשר להגיע ...? אגב אשתי יוצאת לחו``ל לשוע ימים ..ביום א` הקרוב...כך שאפשר......... רמי מורג H-)

למעלה