הצעות נוספות לטיולים קצרים

נירי4

New member
הצעות נוספות לטיולים קצרים

היי msdancer יש לי כמה הצעות נוספות לטיולים קצרים במקומות יפים : בית גוברין- מול קיבוץ בית גוברין (בצומת פלוגות פונים שמאלה לכיוון קריית - גת וממשיכים ישר עד לקיבוץ) ישנו אתר של הגנים הלאומיים. באתר שרידים של תל בשם מרשה עם מערות יפיפיות ובצמוד אליו מערות פעמון מאוד מרשימות. כשפונים שמאלה אחרי הקיבוץ וממשיכים ישר מגיעים לאתר נוסף שנמצא מצד שמאל של הכביש ונקרא מצפה משואה - (יש שילוט) אפשר להגיע עד למעלה עם הרכב. במקום יש תצפית מאוד יפה לכיוון השפלה והרי יהודה, כמו כן המקום מוקף יער עם צמחיית חורש ואפשר לעשות טיול רגלי קצר בסמוך למצפה עצמו. במקום יש גם מסעדה שפועלת ושולחנות ביער עצמו למי שרוצה לעשות פיקניק. בית - ג´מאל- בדרך לבית שמש ישנה עלייה מצד ימין של הכביש (יש שילוט) למנזר. במקום יש למעשה שני מנזרים אחד מול השני. אחד ותיק מאוד של נזירים, עד לפני שנתים בערך היה שם נזיר זקן ונחמד שהיה מסביר על המקום, אני מקוה שהוא עדיין שם..ומול המנזר של הנזירים, יש מנזר חדש של נזירות מקסימות שעושות כלי קרמיקה. במקום יש גם תצפית מאוד יפה ואפשרות לסיור רגלי קצר. בריכות מי - תהום בניצנים - מיקום - בין צומת אשדוד לאשקלון. קצת לפני הפניה לקיבוץ ניצנים, ישנה פניה ימינה לכיוון חוף ניצנים. קצת לפני הבוטקה שבכניסה לחוף כשפונים ימינה ישנן בריכות מי תהום מאוד יפות. ברוב האתרים שכתבתי עליהם לא הייתי די הרבה זמן אבל אני מכירה אותם היטב ולא נראה לי שמשהו השתנה בהם. בכל אופן אם תהיי מעוניינת בעוד הצעות או הבהרות לגבי המקומות שציינתי אני כאן...

RomiVais

New member
נירי יקרה ../images/Emo24.gif

מה שלומך יקירתי? יש לי מייל שלך שמחכה לתגובה... אלפי סליחות! היתה לי בעיה עם תוכנת הדואר ורק לפני שעה קלה הצלחתי לסדר אותה... מחר אגיב <לך ולכולם
> כל המקומות שציינת בטח יפים ביותר... יפה שאת מטיילת! כיף, אה? שיהיה לך סוף שבוע נפלא ורק טוב נשיקות...

למעלה