הצעות עבודה בקנדה

הצעות עבודה בקנדה

בתשובה לשאלה אני מבקש להבהיר: בפורום עוברים לקנדה, מותר לפרסם חינם הצעות עבודה בארבעה תנאים: מדובר בהצעת עבודה תמורת משכורת ולא תמורת עמלות בלבד אין מדובר בשיווק רשתי, פירמידה או MLM מצורף להצעת העבודה לינק ל אתר האינטרנט של החברה המציעה את העבודה מדובר בהצעת עבודה חוקית המתאימה לישראלים החיים או המתכוונים לחיות בקנדה חריגה מכללים אלה אפשרית אבל מחייבת אישור מראש ממני במסר אישי ולא המודעה תימחק.

gilad_no

New member
הצעת עבודה

בעקבות המון פניות שקיבלתי לאחר ההודעה שלי, אני ארכז הכל כאן: אנחנו חברת מולטימדיה אשר יושבת במונטריאול, ומחפשים באופן קבוע מתכנתים מוכשרים. ההצעה אינה מיועדת למתכנתים מתחילים או לכאלו ללא נסיון. אנחנו חברה קטנה ולא מעוניינים לשמש בייביסיטר לאנשים. אנחנו מחפשים אנשים עם ראש על הכתפיים אשר מסוגלים לעבוד באופן עצמאי וללא פיקוח צמוד. עיקר העבודה הינה מול אריקסון קנדה. אנו מחפשים מתכנתים (בעיקר לסביבת חלונות) עם ידע מעמיק בC++ (נסיון מעשי). יתרונות למתכנתי WTL\ATL, וכן לאנשים עם רקע בתכנות לSYMBIAN. העבודה הינה לאנשים רציניים בלבד ואינה עבודה זמנית. אנו יכולים לעזור בארגון אישורי עבודה למתאימים. העבודה הינה מיידית לאנשים שיכולים לעבור לכאן בתקופה הקרובה ולא "אופציה" למי שיגיע בעתיד. בתור ישראלי שמכיר את סוגיית המעבר (אני הגעתי לכאן בדיוק באותה צורה), אני אעזור כמיטב יכולתי למי שצריך (מציאת דיור, התאקלמות ראשונית וכו') אני אדגיש שוב מכיוון שזה נושא חשוב עבורנו: אנחנו מחפשים מתכנתים מוכשרים מאוד בC++ (לא מעניין אותנו .NET) ולא מעוניינים באנשים רק כדי למלא כיסא. התעסקנו עם הרבה אנשים בינוניים ואנחנו מאוד קפדניים לגבי היכולות של העובדים שלנו. שכר יידון באופן פרטני במהלך ראיון. מכיוון שאני גם אהיה מעורב בתהליך הגיוס, אתם מוזמנים לשאול אותי שאלות נוספות אם יש. קורות חיים (באנגלית בלבד!) ניתן לשלוח אליי למייל: gilad_no AT yahoo DOT com. נא כיתבו גם מספר מילים על עצמכם ועל הרקע שלכם (בעברית או אנגלית) שאלות כלליות ניתן לשאול כאן בשרשור (ע"מ שכולם ייראו את התשובות עליהם) ודברים אחרים ניתן במסרים. - גלעד

sync25

New member
היי אתה מכיר אולי עבודה בתור

הנדסאי אלקטרוניקה ?? שמחפשים ...

גם אני מתחום הבדיקות

אשמח לדעת אם ישנה אפשרות למצוא עבודה בקנדה בתחום מהארץ

leprechaungreen

New member
זה מה שאני מנסה לעשות כבר 3 חודשים

בינתיים סידרתי לי 2 ראיונות בוואנקובר במרץ (במקרה ולא ימצאו מישהו אחר עד אז). חוץ מזה - כמה שיחות מכל מיני חברות כח אדם, לא יותר.

גם אני מהתחום

מישהו מצא משהו??? קצה חוט? על פי איזה מפתח שם באנגלית אתם מחפשים ואם יש לכם קצת שמות של אתרי אינטרנט לחלוק?

חפשי במנועי חיפוש עבודה

תקלידי ב www.google.ca find a job in Toronto תקבלי הרבה מנועי חיפוש ושם חפשי Quality assurance יש הרבה הצעות אני רק לא חושבת שהדרישה היא כל כך גבוהה ויהיה ניתן למצוא עבודה מפה אבל שנהיה בקנדה זאת לא תהיה בעיה בהצלחה אשמח לקבל ממך תגובות טוב לדעת שיש אנשים בפורום מהתחום אולי נצליח לעזור אחד לשני ממתי את מחכה לאישור המיוחל?

תודה

אני אחפש וכמובן שאם אני מוצאת משהו נחמד אז אני אגיד! אני רק בתחילת ההמתנה ככה שיש עוד זמן...בנתיים אני מתכננת את הטיול למזרח! דרך אגב יש לך אנשים שאתה מכיר שעובדים בתחום בקנדה?

הצצתי

הצצתי בכתובת. צריך ללכת ולחפש. האם למישהו פה יש תבנית לכתיבת קורות חיים כך שיתאימו למעסיק הקנדי?

למעלה