הצעות רומנטיות

עדן*

New member
הצעות רומנטיות

שלום לכולם!!!! עוד חודש חבר שלי ואני חברים שנה שלמה!!! למישהו יש רעיונות לדברים רומנטיים שאפשר לעשות באותו יום? או בניסוח אחר איך אפשר לחגוג יום מרגש כזה?? אוהבת את כולכם עדן

חדר מלא נרות.עלים של ורדים על הרצפה

ארוחה על השולחן או המיטה.מוזיקה רומנטית ברקע.ריקוד צמוד...מהאיש.

אאאאאאווווווווו

זה רק ההתחלה מהפנטזיה שאני הולך להגשים בקרוב . . . . DJ made in israel

עדן מתוקה

ואוו איזה יופי שנה. זה אחלה ואני מאחלת לכם עוד המון שנים יד של אהבה ואושר,, ועכשיו להצעה רומנטית, יכולים להיות המון דברים זה יכול להיות לשבת בבית קפה לאכול גלידה יחד מאותה צלחת ואז לטייל על החוף, או לראות סרט יחד ... כל דבר שמלא באהבה זה הדבר הכי רומנטי אפילו בילוי בלונה פארק הוא רומנטי, הכי חשוב תגידי לו שאת אוהבת תני לו ורד, או שיר שכתבת. ותאמיני לי זה אומר הכל.... ענת

עדן*

New member
רעיונות מהממים

ממש תודה אהבתי את הרעיון של השיר- אני ייסם אותו בביי עדן

עדן חמודה . . . .

את יודעת שאני מלך הרעיונות למקרים כמו שלך . . . . . . . . . אז ככה, בגלל שאני מכיר אותך אני יכול לתקן אותך, קודם כל הגישה שלך ממש אבל ממש לא טובה, הגישה שלך פשוטה- מה שכל אחד חושב על זה. יש לך מזל שאני פה לשנות אותך מהבסיס, קודם כל הגישה שלך צריכה להיות קודם כל ש"יום השנה" זה היום בו את צריכה להראות לבן זוג שלך בכל צורה אפשרית: מתנה, חיבוק, נשיקה, לשכב, מכתב וכו´, כמה את אוהבת אותו ! ! ! אחר כך צריך לחשוב איך להעביר את היום בדרך הכי רומנטית/כפית שיש (יענו לחגוגגגגגגגג) . . . . מצטער שאני לא יכול לרשום פה את כל הסודות שלי (שהם באמת קורעי לה כמו שאת יודעת . . .) בגלל שליטל נמצאת בפורום ואני ממש לא רוצה שהיא תדע את התוכניות שלי . . . אז את יודעת שאת יכולה לצלצל (גם לא בקשר לזה) ואני אתן לך כמה רעיונות טובים . . . DJ made in israel

@LiLu@

New member
משהו סמלי.... ../images/Emo20.gif

לי היה חבר במשך שנה וחצי, וממש אהבנו אחד את השני אז גם אני מתמצאת קצת בכל הרעיונות הרומנטיים. לדעתי חוץ מורדים, ארוחה וכו´, את צריכה לתת לו משהו סמלי שישקף את האהבה שלך. זה יכול להיות משהו שתיצרי בעצמך, משהו שיש לו חשיבות רבה בעינייך ואת מוכנה להקריב אותו למען החבר שלך, או אפילו איזה-שהוא תליון שתתני לו ותקני לעצמך תואם וככה תרגישו תמיד קשורים אחד לשני. חדשה וכבר אוהבת לילוש,

למעלה