הצעות שיפור הגיוניות

omri gshock

New member
הצעות שיפור הגיוניות

ההצעות שיפור מפוזרות פה לכל אורך הפורום לפי דעתי צריך לרכז את כולם פה להלן ההצעות שלי לשיפור המשחק שעון של זמן ועליו כתוב כמה זמן נותר לנו לחכות לתור הבא שלנו בשביל להקל על המערכת כולם צריכים לקבל את התור באותו זמן כלומר ב00.05 ואחר כך ב00.35 וכך הלאה לכל אורך היום אפשר גם שעל השעון יהיה כתוב כמה זמן נותר עד לעידכון הדירוג בהנחה כמובן שאתם עושים את זה בשעות קבועות לבטל את האפשרות של הזזת הצבא לגבולות המדינה האחרת כאילו זה לא נותן לך כלום ולא ממש מאיים על המדינה השנייה עדיף לדעתי כבר לשלוח לה מכתב ולא לבזבז על זה 5 תורים חובה חובה לשנות את כמות התורות שמבוזבזת על מתקפה כללית לעומת מתקפה חלקי ושאר המתקפות פשוט חובה!!!!!!!!! תורות אקסטרא לשנות את האפשרות מקבלה של כל 24 שעות לפעם ב24 שעות וערן תמצא כבר מישהו שיתרום כסף למשחקjavascript:InsertIcon('
')
כי זה ממש זועה להיכנס בצהריים אי אפשר לזוז לכן אני מתחבר כמעט רק בערב תשתדל לכל חברי הפורום תכתבו הצעות פה כדי שיהיה נוח להסתכל ולא לחפש בכל רחבי הפורום

Knuffles

New member
צודק ב 100%

מה שאמרת למעלה אתה צודק בכל מילה....אבל אין מי שיתרום.......בעצם יש, אולי אתה?? אני הייתי תורם אבל אין לי סכום שיספיק לעזור במשהו....אולי לקנות ג'חנון :p אבל אם כל אחד פה ישלח בדואר 25 שקל או אולי 30 וגם ערן יוסיף משלו נוכל לעזור...גם אם לא הרבה...

Knuffles

New member
המשך:

אולי 30 נשמע הרבה כי אתם לא רגילים לתת סכום כזה לאנשים באינטרנט אבל אם תחשבו על זה ככה: ארוחה במקדונלדס עולה יותר :)

Fire Of Heaven

New member
ולמה שלא תשרשר לאשכול שפתחתי מקודם

הרי ברוב הדברים שלך אתה חוזר על מה שכבר הצעתי.

meetAmeet

New member
ערן כבר תיקן את הקטע עם...

תורות אקסטרה. לפי דעתי ואני לא מומחה בעניין לתת לכולם את התורות באותו זמן רק יעמיס על השרת ולא יהיה אפשרי לשחק באותו זמן שהוא יעשה את זה.

meetAmeet

New member
לא שזה תחרות אבל אני הראשון

שהיה לו בעיות עם תורות אקסטרה ואחרי זה כולם גם כתבו את זה...

למעלה