הצעידה החוצה לאחר צפירת הבוקר

הצעידה החוצה לאחר צפירת הבוקר

הצעידה החוצה מבית הקברות תתבצע לאחר הצפירה ביום שני!!!!!!! הבהרה אין אנו רוצים לפגוע בסמלים של מדינתנו- אנו מחרימים את הטקס עצמו. החברים והחברות, המתנדבים וחברי הועד נפגשים ביום ראשון ערב יום הזיכרון בבית הקברות הצבאי בקריית שאול בשביל המוביל לכניסה. השתדלו להגיע לפני צפירת הערב בשעה 20:00. צרו קשר עוד היום לתיאום. תודה עדי

למרות שלא הייתה תגובה להודעתי

הראשונה אני חוזר ואומר בושה ..... למעשה כזה, לפגוע ביום קדוש שכזה ביום שבו אביכם או אמכם נפלו קרבן בכדי להגן על המדינה בכדי לאפשר לכם להמשיך לחיות בביטחון (עד כמה שאפשר) לצאת ולפגוע במותם בכך שאתם פוגעים בטקס .... ישנם ימים אחרים למלחמה ולצעקות בכדי שישמעו אתכם , לא ביום הזה להחרים את הטקס משמעו להחרים את זיכרון משפחותכם אתם פוגעים בהם יותר ממה שהממשלה פוגעת בכם

zammir

New member
הבושה האמיתית היא

שהמדינה מקריבה את יתומי מערכות צה"ל וישראל על מזבח הסמלים. מה שאתה אומר בעצם זה, תסבלו בשקט, רק אל תפגעו בסמלים? ועל איזה ימים אחרים בדיוק אתה מדבר? איזה מלחמות? איזה צעקות? האם ראית או שמעת פעם על יתומי צה"ל בצמתים עם שלטים? האם אתה יודע מהי מטרתינו בהתארגנות הזו? אני מייעץ לך לעבור מעט על ההודעות בפורום עם הקבצים המצורפים, ולבקר באתר של העמותה. ומי שאינו יודע יתמות מהי, יחשוב בבקשה פעמיים לפני מתן עצות והמלצות.

ת מ י מ ה

New member
../images/Emo45.gif

שיהיה לכם המון בהצלחה משתתפת בצערכם ומקווה שתקבלו את מה שמגיע לכם ולעומת המתנגדים אני חושבת שאם לא תפגינו ביום כזה מתי יתייחסו אליכם הרי המושחתים האלה שם בממשלה לא איכפת להם כלום ואם לא תגרמו להם לצמרמורת הם יחשבו שהכל בסדר בהצלחה

בסדר אז הפעם הראשונה ששומעים מכם

זה ככה יותר מידי רעש בשביל פעם ראשונה

No name for now

New member
זו ממש לא הפעם הראשונה

העמותה קיימה כנסים עם מספר משתתפים לא מבוטל, היו מודעות וכתבות בעיתונים היומיים ובמגזינים, כתבות בטלויזיה, פניות לאישי ציבור שחלקם גם הביעו הזדהות וכמובן יש את המאבק המשפטי שמתנהל מזה זמן רב. הסתכל ברשימת ההישגים באתר העמותה, תראה שהרבה נעשה לפני המחאה המדוברת והרבה יעשה (בעזרת השם). זה שלא רואים אותנו אומר שלא מסתכלים

למעלה