הצעתכם למכשיר שמתאים לי

הצעתכם למכשיר שמתאים לי

הדרישות הם: - מכשיר משולב סלולארי+כף יד - דור 3 - מצלמה לפחות 1.3 מגה פיקסל - תמיכה מלאה בעברית כולל אימיילים, אופיס SMS טלפונים, פגישות וכו' - מקלדת מלאה!! כזו שנוח להפעיל את המכשיר ביד אחת. - GPS יתרון אך לא הכרחי.

הטריאו 650 לא עונה על הדרישות

לא דור 3. מצלמה לא איכותית מספיק, אין WI-FI, אין GPS. מוכן לוותר על GPS אך מעדיף לא לוותר על WI-FI

wifi זה מסוג הפיצ'רים שכולם..

שכולם חושבים שחשוב ומתאכזבים רבות ממנו.. (אה כן, יש שמחה גדולה כשזה סוף סוף עובד..) אני כמובן מדבר על מקומות ציבוריים ולא על הבית/משרד. אתמול חויתי בהדגמה חיה לכך כאשר ביקשתי להתחבר עם הלפטופ שלי לרשת החינמית בביה"ח שיבא.. כל מי שהסתובב עם טראו יודע שה-GPRS/EDGE מספק בהחלט. לגבי דור 3 - אם אתה לא צריך שיחות וידאו - זה לא כזה אקוטי במיוחד אם יש לך גישה ל-EDGE (סלקום בלבד) משה

AYELET1

New member
ולגבי מצלמה, השאלה

כמה איכותית היא מצלמה לא יעודית (לא ניסיתי את החדשות)

shed

New member
---->

WiFi הוא פיצ'ר חשוב, אשר הכיסוי שלו רק הולך וגדל. ברור גם, שבמקומות בהן יש כיסוי WiFi, העלות שלו נמוכה הרבה יותר מסלולר, והתמורה גבוהה פי כמה. WiFi מאפשר גם דברים שאי אפשר לעשות (או מסובך לעשות) עם חיבור סלולרי, כמו התחברות לרשת ארגונית סגורה ועוד.

roberto3950

New member
הפתרון שלך רק ב-PPC

מכשירים כמן JasJar או JASJAM הם בעלי התכונות שביקשת ראה כאן: http://www.imate.com/t-devicedetails.aspx

למעלה