הצעת הנישואים שקיבלתי - חלק א´

• פותח הנושא M25
  • פורסם בתאריך

M25

New member
הצעת הנישואים שקיבלתי - חלק א´

קצת הקדמה... אני ועמית הכרנו בגן חובה (נכון נשמע קצת מוזר אבל זה אמיתי), היינו שכנים, לא באותו בניין אבל אחד ליד השני. בכיתה א´ היינו חברים, כל הזמן היינו יחד, בכיתה ומחוצה לה. לצערנו הוא עבר דירה לקצה השני של העיר ופה התנתקו הקשרים בנינו (כך חשבתי לפחות). בצעירותי הייתי בתנועת נוער- "מכבי צעיר" והיינו בהכנות לקראת הופעה במכביה, מהנהלת התנועה התבקשנו לקבל עוד ילדים לצורך ההופעה ובית סיפרו של עמית עלה בגורל- ושוב נפגשנו. היינו אז בכיתה ד´, ובאותה תקופה היתה לו חברה ארסית (כן, כבר בגיל הזה) אחרי שהיא ראתה שאנחנו מדברים ונזכרים בימים ההם היא תפסה אותי יום אחד ופשוט הזהירה אותי שאם היא רואה אותי מדברת איתו שוב- שאני יתכונן לקבל מכות (רואים שצדקתי לגבי הארסית), ואני ילדה בכיתה ד´- ילדה טובה לא מתעסקת עם בנות מסוכנות ומיד עשיתי את עצמי עסוקה ושאין לי זמן בשבילו. וככה זה נגמר (שוב ככה חשבתי...) בכיתה ט´ חברה שלי מהכיתה הוזמנה למסיבה שבה היה מישהו שהיא נדלקה עליו מתיכון אחר בעיר, כמובן כחברה טובה הצטרפתי אליה והפלא ופלא... שוב ראיתי את עמית, דיברנו מעט ושוב פה זה נגמר. התגייסתי לצבא ולאחר כמה חודשים הגיעה בחורה חדשה לבסיס, הצמידו אותה אלי, כל החפיפה היא לא מספיקה להסתכל עלי אחרי כמה דקות של מבטים ממנה שאלתי אותה מה קרה?? הכל בסדר?? והיא שאלה אותי אם אני זוכרת חבר שהיה לי בשם עמית? ואני מרוב בלבול לא זכרתי באותו רגע, היא הזכירה לי את היום שבו היא איימה עלי במכות (זוכרים את הארסית- היא חזרה), כמובן שהכל בסדר (למזלי) והתחלנו לצחוק בלי סוף. אחרי חודשיים- שלושה (בערך) התחלנו לעבוד במלצרות (כמה בנות מאותו הבסיס), יום אחד היא ניגשה אלי ואמרה לי שהיא סיפרה לו עלי (הם שכנים ועדיין בקשר טוב) ושהוא זכר אותי ומעוניין לדבר איתי, אני באותה תקופה התחלתי לצאת עם הברמן אז ממש לא התחשק לי שוב לראות אותו, היא לא ויתרה (עקשנית) ושמה לי את הפלאפון על האוזן ואמרה הנה עמית על הקו. השיחה היתה ממש נחמדה, הוא התחיל להגיד לי שהוא זוכר אותי ואת הנמשים היפים שלי (נו, באמת) ומאז המשכנו להיות בקשר טלפוני. ההמשך מיד...

M25

New member
הצעת הנישואים בקיבלתי- חלק ב´

המשכנו להיות בקשר טלפוני. אחרי שבועיים בערך יצאנו 6 בנות מאותו בסיס לרגילה בטבריה- שבוע שלם רק בנות- הכי כייף בעולם. עמית התקשר באותו שבוע ואמר שהוא יוצא חמשוש ומתכונן לבוא לטבריה, לא התרגשתי מדי ואמרתי לו שהוא מוזמן לבקר (ולא יותר מזה). עמית הגיע ביום חמישי ואיתו עוד 2 חברים, הם קפצו לבקר אותנו ונשארו כל סוף השבוע איתנו. ומאותו סוף השבוע אנחנו ביחד, עברו מאז 5 שנים ומאז עברנו לגור ביחד. במאי אנחנו חגגנו 5 שנים ביחד, ועמית ביקש ממני לקחת חופש מהעבודה כי הוא מתכנן משהו, לא חשבתי פעמיים ועשיתי את מה שהוא ביקש. באותו יום הוא העיר אותי מוקדם, התלבשנו ויצאנו לדרך... באמצע הדרך הוא עצר וכיסה לי את עיניים, עוד עשה המון סיבובים בעיר עד שכבר לא ידעתי איפה אני נמצאת. הגענו למקום המיועד, ירדנו מהאופנוע ושמעתי ברקע קולות של ילדים, הבנתי שאנחנו ליד גן ילדים אבל לא הבנתי למה?? הוא התארגן המון זמן ואני עדיין עם עיניים מכוסות... אחרי כמה דקות שנראו כמו נצח הוא הוריד לי את הכיסוי אבל ביקש שעדיין אני יהיה עם עיניים סגורות, מילאתי את בקשתו ונשארתי עם עיניים סגורות, ואז הוא ביקש ממני לפתוח את העיניים והתחיל להגיד הכל התחיל כאן ותמיד הוא ידע שהיום הזה יגיע ושאנחנו סוגרים מעגל (כן, ואני כבר עם דמעות בעיניים) ואז באה שאלת השאלות- התנשאי לי?? כן!!!!

daldan

New member
מקסים! ../images/Emo140.gif ומרגש

איזה רעיון מיוחד ומלא מחשבה, הוא הביא אותך לאותו גן בו הייתם יחד? פשוט מקסים. איזה חמוד שהוא חשב על זה.

M25

New member
הצעת הנישואים שקיבלתי- חלק ג´

שכחתי לציין הגן ילדים שלידו עמית הציע לי נישואים היה אותו גן ילדים שבו היינו כשהיינו ילדים- שבו הכרנו. בערב הזמנו את כל החברים הכי קרובים שלנו כדי להכריז על הנישואים. אנחנו הזוג הראשון בח´ברה שמתחתן. כולם הגיעו בזמן, הכנו שמפניה וכל טוב על השולחן ואז התכוננו להכריז אלא שפתאום עמית אמר רגע... יש לי משהו לראות לכם... הפעיל את הוידאו ו... ראינו את עמית עומד מחוץ לחנות התכשיטים, נכנס אליה ובוחר לי את התכשיטים (שרשרת, צמיד ועגילים - כל זה בגלל שתמיד אמרתי לו שאני לא רוצה טבעת אירוסים), אח"כ רואים אותו עומד ליד אותו גן ילדים ומספר מה התוכניות שלו וסיפר שהוא ניסה למצוא את הגננת (היא יצאה לפנסיה) ואמר שבעוד יומיים הוא מביא אותי לפה... ואז רואים אותנו רכובים על האופנוע כשהעיניים שלי מכוסות, רואים שהמצלמה מתרחקת ורואים את כל ההצעה. בסוף ההקרנה, עמית פנה אלי ואמר לי- נכון שתמיד אמרת שאני לא יכול להפתיע אותך- אז בבקשה הפתעתי אותך פעמיים. ואני נשארתי עם עיניים נפוחות מבכי

Hadar p

New member
איזה חמוד! כל הכבוד על ההשקעה ועל

המחשבה! שיהיה לכם חיים מאושרים! איפה היתה החתונה? מתי? תמונה משהו.... ספרי!

M25

New member
עוד קצת פרטים

התחתנו ב- 18.2.2002 באולמי בלוודר בראשון לציון. היתה לנו חתונה משגעת עם המון אורחים - היו 520 מוזמנים שמתוכם היו 300 צעירים- היה ממש שמח.

poogi27

New member
לגבר שכזה כדאי היה לחכות

עוד מימי הגן כל הכבוד על הרעיון של לצלם את כל ההכנות וההצעה עצמה... זה נשאר להראות לנכדים. מקסים!!!!!!!!!!!

poogi27

New member
גדול ענק!!!!

היה לך רמז ענק של קולות ילדים ברקע ועדיין לא הבנת... אותו סיפור כמו שלי מפנה אותך לסיפור שלי

למעלה