הצעת התקיפה והגשת הפירוק נגד העמותה

הצעת התקיפה והגשת הפירוק נגד העמותה

כידוע לכם סם אלימלך הגיש לרשם העמותות בקשה לפירוק עמותת משתמשי הרצליה. למה מה קרה מי עמותה השיגה ד מאחורי המעשה הנפשע.
חד משמעית שי פופר. מכמה סיבות.
1.שנאתו ללא גבול למובילים בעמותה שמחה רשף. אורי אביב ודביר גסנר.
2.נסיונות של היו"ר המהולל לנכס לעצמו הצלחות שהעמותה השיגה בעזרת קשרים של חבריה.אבל כולם ידעו שזה רעש וצלצולים אז הוא מנסה להיפטר ממנה.בגדול תרומתו של שי פופר למען הרצליה מסתכמת באפס אם לא מינוס.רוב הזמן הוא רק הפריע לעמותה
3.כשנשאל שי פופר מה העדיפות של סם אלימלך להקים מנחת חדש או להשאיר את הרצליה פתוחה.הוא ענה שזו בעייה כי יש פה ניגוד אינטרסים.אבל המשיך עם אותו ניגוד אינטרסים.צריך לבדוק מה ירוויח שי פופר מסגירת הרצליה
4.ששי פופר יציג את חוזה העבודה שלו מי ערך אותו ומה התנאים.כשמובטל של כמעט שש שנים מקבל עבוה שבדרך כלשהי קשורה לעורך דינו של סם אלימלך. הגבות מתרוממות

כמה הערות ברשותך....

דבר ראשון, יהיה נחמד אם תבצע הגהה להודעה שלך. לקח לי כמה שניות להבין מה רצית
... סתם הערה בונה.

ועכשיו לתוכן הדברים :
נא לא לטעות, אני בהחלט לא מחסידיו של מר פופר (למעשה אני מאלה שחושבים שאם היה לו מעט יושר אישי לעומת כל מה שנכתב בפורום בזמן האחרון, הוא מזמן היה שם את המפתחות והולך - אבל זה כנראה רק אני), אבל הפוסט הנוכחי שלך (להבדיל לדעתי מהקודמים) כבר מתחיל להריח כמלחמה אישית נגדו, וזה דבר לא ראוי, כי באחת אתה מוריד את הרמה והופך את הפורום הנ"ל (שיקר לליבי) לזירה להתנגחות אישית.
אין לי בעייה שתקרע לגזרים את ועד האגודה הנוכחי (ועל אחת כמה וכמה את מר סם אלימלך, שהפך להיות ה"מביא ומוציא" באגודה למרות שמעולם לא נבחר לכך ככל הידוע לי) כי שוב, מכל מה שהתפרסם עד עתה, בהחלט מגיע להם לעזוב את תפקידם (וכמה יגידו אפילו "בבושת פנים") אבל להתמקד באדם בודד ולהאשים אותו בפורום פתוח בהתנהגות הגובלת בפלילים (סעיף 4 של ההודעה שלך הוא "חריף" במיוחד) הופך אותך ללא רציני, פשוט כי אתה חושף טינות אישיות.
אגדיל ואומר שאתה היפוכו כנראה של ידידנו הטרול "רון אשלון", אבל שניכם הפכתם את הפורום לזירה להתנצחות אישית.

לעניות דעתי באם ההאשמות שלך כנגד הועד ושי פופר נכונות, הנושא מזמן הפסיק להיות "מלחמת חברים" בתוך האגודה ועבר להיות מושא לחקירה משטרתית !!!

אני מקווה שלא תראה בהודעה הזאת התקפה אישית, עד כה הפוסטים שלך עניינו (ודי שיעשעו אותי) כי אם יש מישהו שיכול לחשוף שחיתות וריקבון (אמיתיים כמובן) בתוך מערכת, ולא משנה מה תוארה, אזי זהו דבר מבורך, פשוט תיארתי את ההרגשה שאחזה בי כשקראתי את הפוסט.....

למעלה