הצעת חוק: להפסיק השימוש בטופס 17

sporTV

New member
הצעת חוק: להפסיק השימוש בטופס 17

וכמו שאומר השיר של שלמה ארצי: "תתארו לכם עולם יפה....................." בלי טופס 17?!?!?!?!?!??!?!?!?! כל כך הרבה זמן, טלפונים, פקסים, טרטורים ועוד יוכלו להיעלם להם אם החוק יאושר. מסתבר שהשטות הזו שנקראת טופס 17 הומצאה לפני קום המדינה ועכשיו השכילו לחשוב שאולי זה באמת נטו טרטור לאזרח החולה. לכבוד השבת הבאה עלינו לטובה זו נראית לי בשורה מעניינת וחיובית. שבת שלום, עוז.

השיחה הקבועה:

שלום אני מדברת עם אמא של ..... לא, זאת ..... יש לי תור מחר בשניידר אני יודעת, תודה ואל תשכחי להביא טופס 17 בסדר בסדר
למרות שאני נזקקת לו רק פעם בחצי שנה למרפאה ועוד כמה פעמים בודדות ביותר לבדיקות, אשמח הוא יעלם מהעולם

sporTV

New member
חחחח כן, נשמע מוכר

למי שלא הבין את השיחה - להלן ההסבר. בשניידר התחילו להתקשר ולהזכיר לחולים שיש להם תור למרפאה. ומן הסתם מתקשרים להורי הילד החולה - כי זה שניידר...בית חולים לילדים. ואז מקשרים ואומרים: שלום מדברים משניידר זה אבא של עוז? ואני מרוב עצלנות כבר אומר כן!

sporTV

New member
../images/Emo6.gif

זה הרבה יותר קצר מאשר להגיד: "לא, זה עוז, זה לא אבא של עוז". כלומר, באופן מתמטי: "כן" < "לא, זה עוז, זה לא אבא של עוז" בגימטריה: 70 < 586 ובחישוב מהיר חסכתי 516 יחידות זמן או משהו כזה.

אגב חיסכון בזמן

יצאתי ביום חמישי משניידר אחרי קצת פחות משעתיים
זמן שיא לכל הדעות. נו טוב, יום חמישי... ועוד התעכבתי בכמה דקות כדי לקנות נבולייזר חדש ואפילו הגרלתי עוד 5% בתפקודי ריאה! אה כן וגם קילו אחד

אני בספק... אבל אולי

אתמול אמרו לי ביקראם יוגה מעולה את נפח הריאות ב- 20% השיטה הזאת היא שיטה של תרגול סדרה של תרגילים ביוגה בחדר שיש בטמפרטורה של 40 מעלות
רק מלחשוב על זה נהיה לי רע, לא שאני צריכה עוד חוג, או יכולה לממן כזה, אבל נשמע מעניין לא?

sporTV

New member
WoW

ונגד עין הרע אני אוסיף:
איזה יופי של הישגים! תמשיכי ככה....ולא משנה מה זה - אקרו סאדו יוגה מאזו או כל השמות האחרים!

למעלה