חשיבה קצת יותר לעומק...
אם תבחני את ההצעה הזאת לעומקה, הרי היא כחרב פפיות דווקה לבנות. למשל, אני אמנם בחורה אולם יש לי את האפשרות לחשוב כגבר, (ואת המודעה הזאת אנסח באופן גברי בכוונה) וזאת רק דוגמה אחת שעולה לי לראש איך חוק כזה או אחר בנוגע להטרדות מיניות כנגד המין הנשי יכול להיות חרב פפיות, והכי מוזר זה שאף אחד לא חשב על זה קודם: ניקח סיטואציה שהיא: אני מחפשת עובדת, שתהיה פקידה, מן הסתם יש לי דרישות מהפקידה, שתהיה מקצועית, שתהיה אמינה וכו', אולם וכאן חשוב להשים לב!| לב|! אם אני אחשוד במישהי, שאם אתן לה מחמאה, היא ישר תרוץ לעיתונות שהטרדתי אותה מינית, ותתחיל לחשב את גובה הפיצוי (וכן, יש הרבה שכל מה שהן רוצות זה כסף, והיו דברים מעולם, שלא היו דברים מעולם ובכל זאת הייתה תלונה), אני במקום מעסיק כזה, הייתי לוקח מזכיר (כן, זכר, אולי קשר יותר למצוא) אבל!!! וזה גדול, הוא לא יטען להטרדה מינית אם אניח לו יד על הכתב ואגיד מילה טובה על העבודה, או שהוא נכנס ואתן לו תגובה חיובית, על מה שהוא לובש/איך שהוא מריח וכו'. לדעתי, כך יעשו בעתיד רוב הגברים שירצו להימנע מלחשוב פעמיים, אם המחמאה שהוא נתן למישהי תהפוך אותו למטריד מיני. והנה סיפור שראיתי בעצמי: בסופר גדול, ניגש מישהו לקנות נקניק, מסוג מסוים. נגשת בחורה ולא יודעת במה לבחור. הבחור בלי לחשוב פעמים נותן לה פרוסה מהנקניק שזה עתה קנה ושאל אותה בלי לחשוב: את רוצה לטעום מהנקניק שלי? הבחורה לקחה את הנקניק, טעמה ואפילו קנתה את הסוג שהוא הציע לה, הודתה לו והלכה לדרכה. בקופה הם נפגשו, והיא הודתה לו על העיצה. פתאום הוא נתקף במחשבות: הבחורה הזאת יכולה הרי לטעון שהטרדתי אותה מינית, הרי נקניק זה יכול להיות סמל לזין שלי, והיא היתה יכולה לעשות לי סקנדל, מה עשיתי? איך אמרתי מה שאמרתי? למה לא חשבתי לפני שדיברתי? וכך הלאה.... מה דעתכם? ויש עוד הרבה דוגמאות אשמח לשמוע מה דעתכם