The Ancient Mariner
New member
הצעת ייעול לפורום הנפלא!!!
הרבה פעמים אנשים (בעיקר דורון
) מצרפים קישורים למחקרים רבים המצודדים בטבעונות כתזונה בריאה, אני מציע לפתוח חלק נוסף בחלק הקישורים שיהיה חלק של מחקרים שבו יופיע הסבר קצר לטענה העיקרית בכל מחקר וקישור למחקרים... הדברים העיקרים שזה יעזור להם: 1. עם כל הכבוד לאנגלית שלי (כדוגמה) עדיין לקרוא 15 עמודים של מחקר ברמה של אנגלית מקצועית לוקח לי לא מעט זמן, לא תמיד יש לי סבלנות ו\או זמן לקרוא את המחקר באותו רגע, אם יווצר מצב בו אני אוכל לחזור לקרוא את המחקר בזמן מאוחר יותר בלי צורך לחפש בארכיון הפורום. 2. לא יודע מה איתכם, אבל אני אישית לא טורח לנהל רשימה של מחקרים ותקציר שלהם על המחשב הפרטי שלי, כשאני רוצה לרשום למישהו טענה מסוימת אני רושם מהזיכרון ולא מפנה למחקרים - אם יהיה לי מצב שבו תהיה רשימה מסודרת של מחקרים יהיה לי קל הרבה יותר לדפדף בה ולצרף קישור למחקר רלוונטי. 3. ניתן יהיה בקלות להפנות אנשים אחרים (שעדיין לא חברים בפורום) לעבור על המחקרים ולקרוא. אולי אפילו לתת לרופא מרגיז שפולט מיתוסים מקושקשים קישור לארכיונון שאנחנו ניצור כאן. בכל אופן זה דורש מישהו שיכיר את נושאי המאמרים, יכול לכתוב תקציר קצרצר לגביהם וידע לסנן מחקרים לא רציניים. מה אתם סבורים? 558 (נורא כיף לקרוא לך ככה!!!), מה לגבייך?
הרבה פעמים אנשים (בעיקר דורון