הצעת ייעול

genessis

New member
הצעת ייעול

מנגנון התגובות הוא חלק חשוב ומשמעותי בכל ההתנהלות החברתית שבתפוז. לדעתי, יהיה זה שיפור משמעותי, אם תהיה אופציה למגיב "לערוך" או "לתקן" תגובה שכבר שלח. לפחות בבלוג שלו עצמו, נראה לי שלא קשה להוסיף ב"עריכת תגובות" גם אופציה לשנות את הטקסט... בברכה, אני.

genessis

New member
לא הייתי מודעת למדיניות אבל

אפשר אולי להגביל את האפשרות של התיקון ב-5 דקות כדי למנוע בלבול... לא יודעת עד כמה באמת יווצר בלבול אלא אם כן אנשים ינצלו את האפשרות הזאת לרעה במכוון ליצור בלבול... וואאההה עזבו כבר התבלבלתי..

אם כבר,

אז רק בהגבלה של עד 5-10 דקות מרגע שליחת התגובה. אפשר גם ליצור היסטוריית עריכה עבור כל תגובה (אם ערכתי את התגובה, יהיה ניתן לראות מה היו השינויים בעריכה שלי). אבל אני לא בטוח עד כמה זה קריטי שצריך להתאמץ כל כך בשביל זה (מבחינה טכנית).

GILADOS

New member
לא מבין מה הטעם בזה מה הבעיה פשוט לשלוח תגובה נוספת מתוקנת, ואז לבקש מבעל הבלוג למחוק את הקודמת (במידה ובאמת חשוב למגיב לא להשאיר אף זכר לטעות)? בקיצור, מיותר.

נכון.. אבל

אבל אם אתם לא רוצים שיווצר בלבול אפשר רק להוסיף את האופציה - למחוק את התגובה.. אותו בלוגר שהגיבו לו, יוכל לראות את התגובה, אבל היא פשוט לא תופיע בבלוג..

Bezalel P

New member
נכון להיום אנחנו לא מעוניינים לאפשר עריכה

מהסיבות המפורטות בקישור שדנטל הביאה.

anguly

New member
ומה עם אפשרות לשרשור../images/Emo3.gif

אני כל כך רגילה לשרשר - ומשגע אותי שאי אפשר לתקן טעויות (במיוחד שלי
שאני מגיבה בראשי במקום למגיב - בגלל העיצוב המעצבן הזה שיש תיבת תגובה פתוחה)

anguly

New member
זה דווקא מוזר

כי בפורומים עניין השרשור מובן מאליו אז למה פה זה נראה לך בעייתי???? אז אולי לפחות לבטל את תיבת התגובה שפתוחה תמיד ויוצרת את הבלבול???:.

Bezalel P

New member
בפורומים מי שיכול לשרשר הוא מנהל פורום

מנהלי הפורומים עוברים תהליך מסוים של מינוי ויש עליהם פיקוח מטעם תפוז. הבלוגרים הם גולשים עצמאיים, והסיכון שבלוגר ישרשר מחדש תגובות בבלוג בצורה שתשנה את ההקשר של הדיון הוא גדול מידי.

דנטל

New member
אם דווקא טעויות שלך יותר משגעות - זו לא בעיה

כי את התגובות שלך את יכולה למחוק ולהעלות אותן שוב במיקום הנכון.

למעלה