הצעת ייעול

just GL

New member
הצעת ייעול

רציתי לכתוב את ההודעה בתמיכה טכנית, אבל כשאני חושבת על זה- הנושא נראה לי יותר רלוונטי לפה. נתקלתי כמה פעמים בתלונות על גניבות של רשומות והפרת זכויות יוצרים. את הרשומה האחרונה שלי, לפחות חלקים ממנה, מצאתי פזורה לה במקומות במרחב הוירטואלי. האמת שאת התוכן שלה ספציפית אין לי בעיה שייקחו, ידברו ויעשו מה שבא להם- כמה שיותר יותר טוב, אבל זה גרם לי לתהות אודות הקלות הבלתי נסבלת בה אפשר להעתיק רשומות שלמות- ממש copy-paste. אז השאלה שלי היא כזו- האם קיימת אופציה להעביר את תצוגת הרשומות לתמונה? או לפחות לאפשר לבעל הבלוג להחליט אם הוא רוצה כך או כך? לא שאני חיה באשלייה שזה יימנע לחלוטין גניבות, אבל זה בטח יקשה על העניין, ואולי ייגרום לירידה בשכיחות התופעה.

just GL

New member
אני יודעת אבל

א. זה מסורבל. לא קשה, אבל ארוך ומעצבן. ב. יש פה כמה בלוגרים ואפילו ותיקים שעדיין לא יודעים איך להתעסק עם תמונות. כל מה ששאלתי זה האם יש אופציה להכין ממשק מובנה בו תהיה אופציה ללחוץ על כפתור- ועורך הרשומות יעשה את העבודה בשבילנו.

בעיה כאובה..

כבר העליתי כאן את הכעס שלי על כך. לא ניתן ממש לעשות משהו בנידון, רק לתבוע את החסרי בושה. למרות זאת, חיפשתי פתרונות והדבר הכי קרוב, שאפשר להקשות על העתקה היא דרך הטמעת HTML, אשר לא לא נותן להעתיק. אך אני בספק אם הדבר אפשרי בפלטפורמה של תפוז.

just GL

New member
אני אחזור שוב

אתה לא צריך להסביר ל-י שזה פשוט. אני עובדת עם תמונות ומסתדרת איתן מעולה. א-ב-ל יש אנשים שלא, יש אנשים שזה קשה להם. בנוגע לזמן, לא יודעת מה איתך אבל למיני לפטופ שלי תקח שעה לטעון תמונה בגודל רשומה שלמה. זאת בלי לדבר על סידור פסקאות ששונה בין רזולוציה לרזולוציה. בכל אופן- ברור שאפשר עצמאית לסדר תמונה. השאלה שהפנתי למנהלים היא, מאחר ומדובר בנושא שכואב לכולנו, האם אפשר לעשות זאת אוטומטית לנוחיותנו.

בּני

New member
טכנית זה מאוד פשוט אבל יש עם זה בעיה

טכנית - פרינט סקרין לתוך הצייר והעלאת תמונה לבלוג. אבל קחי בחשבון שכבדי ראיה ועיוורים לא יכולים לראות תמונות. התוכנות שהם משתמשים בהן מאפשרות להן "לקרוא" רק טקסט. אני אישית נגד הפיכת טקסט לתמונות, מוכן לשלם את המחיר של העקתה ולא לוותר על אוכלוסיית כבדי הראיה... אבל זה אני...

פנומן 72

New member
קחי בחשבון שאת מאבדת דירוג בגוגל

כי הסיירים של מנועי חיפוש לא יכולים לקרוא טקסט מתמונה ...

Bezalel P

New member
הצעת יעול

מבחינה טכנית טהורה, אני מניח שאפשר לעשות דבר כזה. אבל החסרונות שלו עולים בהרבה על היתרונות, וזה גם יגרום נזק חמור לאינדוקס של האתר ושל הבלוגים בגוגל (שלא יודע לקרוא תמונות עדיין). מי שרוצה להעתיק, שום דבר לא יעצור אותו. הרי גם את התמונה לא בעיה להעתיק - עושים צילום מסך ושומרים אותה.

למעלה